Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar size birşey sorup fikir alsam
Şimdi diyeceksiniz bu topikte yapılırmı bu git (bdv )ye Ama ben sizin tavsiyelerinizi seviyorum
Ayın 15 inde köyde hıdrellez var. Ve o gün benim evim bayramdan farksız olur.
Gelen gidenin sayısı ve zamanı olmaz. Eşimin arkadaşları ümre arkadaşlarımız vs olucak. Ne hazırlasam diye düşünüyorum. Aslında tembelliğim üzerimden hiçbir şey yapasım yok. Sarma sarsam diyorum o bile zor geliyor. Son iki gün köye gider temizlik yaparım onun için önceden birşeyler hazırlamam lazım. Öğle namazından sonra köy meydanında yemekler yenecek. Tahminimce menü köfte,pilav,helva olacak.
Benim çayın yanında atıştırmalık hazırlamam lazım. Açık büfe tarzı.
Akşama kalan olursa mangal yakarım akşam yemeği sorun olmazda atıştırmalık pratik birşeyler söyleyin bana yada öm atın

Salatalar taze hazirlanir pogoca borek dondurucuya koyabilirsin abla. Rulo borek yapabilirsin tahinli rulo olabilir
Galete unlu pogca var ya oda olabilir milfoyden borekte yapabilirsin

hımm bu kuralları sindirmek gerek oy oy oy

Yelizcim gözün aydın sonuçlar iyiymiş
Obez olmadığına uzuleceksin nerdeyse :)
Valla oyle asuman abla obezim ama yani yonlendirse ne olurdu sanirim bi sorun olmadigi icin yonlendirmedi bilseydim hastaneye gider yaptirirdim zamanimi bosa harcatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…