Akasya değil
Salatalar taze hazirlanir pogoca borek dondurucuya koyabilirsin abla. Rulo borek yapabilirsin tahinli rulo olabilirKızlar size birşey sorup fikir alsam
Şimdi diyeceksiniz bu topikte yapılırmı bu git (bdv )ye Ama ben sizin tavsiyelerinizi seviyorum
Ayın 15 inde köyde hıdrellez var. Ve o gün benim evim bayramdan farksız olur.
Gelen gidenin sayısı ve zamanı olmaz. Eşimin arkadaşları ümre arkadaşlarımız vs olucak. Ne hazırlasam diye düşünüyorum. Aslında tembelliğim üzerimden hiçbir şey yapasım yok. Sarma sarsam diyorum o bile zor geliyor. Son iki gün köye gider temizlik yaparım onun için önceden birşeyler hazırlamam lazım. Öğle namazından sonra köy meydanında yemekler yenecek. Tahminimce menü köfte,pilav,helva olacak.
Benimçayın yanında atıştırmalık hazırlamam lazım. Açık büfe tarzı.
Akşama kalan olursa mangal yakarım akşam yemeği sorun olmazda atıştırmalık pratik birşeyler söyleyin bana yada öm atın
Tübe de görmemisimdir
hımm bu kuralları sindirmek gerek oy oy oy...90 KİLO VE ÜZERİ TOPİĞİNİN
KURALLARI...
- Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
- Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
- Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
- Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
- Hergün menü paylaşımı yapılacak.
- Günlük kaçamak yapılmıycak.
- Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
- Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
- Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
- Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...
NOTLAR:
- Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
- Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
- Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
- Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
- Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
- Kaçamak günü herşey serbest.
- Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
- Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.
O kisi benmiyim yoksaYok ya ne patronu aslinda bu is baskasinindida yan cizdi baga kaldi ihale
Valla oyle asuman abla obezim ama yani yonlendirse ne olurdu sanirim bi sorun olmadigi icin yonlendirmedi bilseydim hastaneye gider yaptirirdim zamanimi bosa harcattiYelizcim gözün aydın sonuçlar iyiymiş
Obez olmadığına uzuleceksin nerdeyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?