Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dediğiniz iyi oldu evdeki toz tarçın çubuk tarcin alayim birde bayagi şeyler artilar öğreneceğim sayesiniz de çok sağolun kizlar
Burdan emekli olma yasim geliyo sitede 9 burda 8. Senem :)
6 sene falan oluyodur bi 11 kilo verdim sonra geri aldim bi surede ugramadim. Sonrasi yine burdayim.

Burdan emekli olma yasim geliyo sitede 9 burda 8. Senem :)
6 sene falan oluyodur bi 11 kilo verdim sonra geri aldim bi surede ugramadim. Sonrasi yine burdayim.
Ben sitede farklı yerlerde gezdim.Lakin hiç bu taraflara uğramamıştım Kendi kendime hep başlayan biten diyetlerim oldu verdim aldım aldım aldımm ve şimdiki halime gelmişim Hızır acil gibiyim yanii şuan 112 inşallah azmettim vereceğim.Burda sizin grubu ilk başta da dediğim gibi çok sevdim birbirimize destek ola olaa verecegiz inşallah

Yarım saat yürüdüm geldim
Sevgili kirilgan melek :) yesil cayin icine mumkunse tarcin at hem tat icin hemde tarcin sekerimizi duzenliyo. Yada 3-5 karanfil.
Karanfil dinclik veriyomus ara sira icelim hanimlar.
Tarçın, karanfil bende koyuyorum. Karanfil bazen normal kırmızı çayada koyuyorum.
Azmedip yeşil çaya devam ettiğimde çok faydasını görüyorum
Ama çoğu zaman ihmal ediyorum

Asucum kıscenin doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı uzun ömürler versin

Bugün eşimi beklemedim yemeğimi yedim

Bugün ki menüm

Sabah
Birbuçuk dilim köy ekmeği, 1 dilim peynir, 1 domates, 2 acı biber ( turşu) , 1 kupa sütlü kahve

Akşam
4 kaşık bulgur pilavı, 2 acı biber turşusu, 1 köfte, tavuk, ayran, 1 fincan kahve

Biraz sonra yeşil çay içeyim
Acıkırsam tarçınlı süt içerim

Bonus um biliyorum isin gerçekten çok evde özel hayatta birde burda emeğine sağlık Allah sendeki azmi sevinci eksiltmesin.grip oldum tabiki git gel yolda üsüttüm sanırım erken kaçtım uzanıyorum klasik sebeplerden duygusal gündeyim. Ve bu kaaaaa şeyi cepten yazmayı becerebildim
asumanzeynep güzelliğin doğum kutlu olsun rabbim uzun ömür versin

Duygusal gun neymis de bakim pek severim o gunleri gecmis olsun ihlamur falan kaynat istersen

Salatalar taze hazirlanir pogoca borek dondurucuya koyabilirsin abla. Rulo borek yapabilirsin tahinli rulo olabilir
Galete unlu pogca var ya oda olabilir milfoyden borekte yapabilirsin
Sağol bonuscan bazen beynim duruyo düşünemez oluyorum. Bak mesajını okurken aklıma geldi. Bayramlarda yaptığım gibi fırında kalem börek yapayım. Yoğurtlu tavuk salatası olabilir. Dondurucuda gözlemeler var
Biraz daha bişeyler gelir aklıma inşallah

Onceden yapcaksan sulanmiycak salatalar olur hani aksamdan malzemeleri hazirlarsin. Sehriye salatasi olabilir tavuklu misirli vs. Kirmizi pancarla kisir yapiyolar sunumu guzel olur.
Patates havuc garnitur ezip tepside yogurtlu olur

Yeliz sevindim bisey olmamasina :)

O kisi ismi lazim degil bas harfi asuman ablaydi. Ama o tabloyu hepimiz istiyoduk ilk sen yaptin kuzu sagolasin ben ustunde oynadim azcik.
Heè bi an ustume alindiydim
ablam kizinin dogum gunu kutlu olsun saglikli basarili bi omru olsun
Gencler demek
Yeliz bize genc dedi
Genc olmadigimizi caktirmasana yeaaaa
Masallah benim oglan 19 oldugunda ben 38 olucam ins dal gibi olurum.
ay insallah goruruz bonusum o gunleri

Aksam yemegi fasli da bitti gelelim yediklerime

Sabah...bir kase musli

Ara...sidali yesil cay

Ogle...bir tabak zeytinyagli fasulye yogurt

Ara...bir cay barsagi kadar badem ceviz kuru uzum karisik bir bardak sodali yesil cay

Aksam...bir tabak corba 2 kasik bulgur pilavi yogurt salata

Spor...30 dk

Su...5 bardak simdilik

Asuman yavrunun dogum gunu kutlu olsun

Brokenangel ben genelde uyumadan bi kupa yesil cay icip uyuyorum yag yakimini hizkandiriyor sade yesil cayi gunde 3 kupaya kadar 1 ay icebilirsin her ay degistirirsin mesela gun icinde 1 kupa yesil sonra 2 kupasini baska caylarla telafi edersin erik, elmatarcin, vs

Selamın aleyküm
1.5 saat tempolu yürüdüm
2 litre kadar su içtim

menumu bugün yazmasam olur mu Bonus Cum tam toparlayamadim kafamda ama zararlı şeyler yemedim
akşam yemeği ni de saat 6 da yedim artık yatana kadar bir tane meyve yerim yatmadan önce de yeşil çay icicem inşallah

bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…