Amin çok teşekkürler
Burdan emekli olma yasim geliyo sitede 9 burda 8. Senem :)Dediğiniz iyi oldu evdeki toz tarçın çubuk tarcin alayim birde bayagi şeyler artilar öğreneceğim sayesiniz de çok sağolun kizlar
İnşallah bonuscumMasallah benim oglan 19 oldugunda ben 38 olucam ins dal gibi olurum.
Ben sitede farklı yerlerde gezdim.Lakin hiç bu taraflara uğramamıştımBurdan emekli olma yasim geliyo sitede 9 burda 8. Senem :)
6 sene falan oluyodur bi 11 kilo verdim sonra geri aldim bi surede ugramadim. Sonrasi yine burdayim.
Tarçın, karanfil bende koyuyorum. Karanfil bazen normal kırmızı çayada koyuyorum.Sevgili kirilgan melek :) yesil cayin icine mumkunse tarcin at hem tat icin hemde tarcin sekerimizi duzenliyo. Yada 3-5 karanfil.
Karanfil dinclik veriyomus ara sira icelim hanimlar.
Asucum kıscenin doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı uzun ömürler versinİlk attığım o ağacın cicegiydi bonuscum çok güzel gerçekten
Karanfil ben de ekliyim akşamki yesilcayima
Yarım saate kadar akşam yemeği yiyeceğiz dışardan söyledik
Kahvaltıyı yazmıştım arada sütlü kahve içtim
Yürüyüş yapamadım ama az önce çıkıp biraz uzak markete gittim yöne 15dk felan vardır
Büyük kızımın doğum günü minik bir dilim de pasta yerim
Duygusal gun neymis de bakim pek severim o gunleriBonus um biliyorum isin gerçekten çok evde özel hayatta birde burda emeğine sağlık Allah sendeki azmi sevinci eksiltmesin.grip oldum tabiki git gel yolda üsüttüm sanırım erken kaçtım uzanıyorum klasik sebeplerden duygusal gündeyim. Ve bu kaaaaa şeyi cepten yazmayı becerebildim
asumanzeynep güzelliğin doğum kutlu olsun rabbim uzun ömür versin
Sağol bonuscan bazen beynim duruyo düşünemez oluyorum. Bak mesajını okurken aklıma geldi. Bayramlarda yaptığım gibi fırında kalem börek yapayım. Yoğurtlu tavuk salatası olabilir. Dondurucuda gözlemeler varSalatalar taze hazirlanir pogoca borek dondurucuya koyabilirsin abla. Rulo borek yapabilirsin tahinli rulo olabilir
Galete unlu pogca var ya oda olabilir milfoyden borekte yapabilirsin
Onceden yapcaksan sulanmiycak salatalar olur hani aksamdan malzemeleri hazirlarsin. Sehriye salatasi olabilir tavuklu misirli vs. Kirmizi pancarla kisir yapiyolar sunumu guzel olur.Sağol bonuscan bazen beynim duruyo düşünemez oluyorum. Bak mesajını okurken aklıma geldi. Bayramlarda yaptığım gibi fırında kalem börek yapayım. Yoğurtlu tavuk salatası olabilir. Dondurucuda gözlemeler var
Biraz daha bişeyler gelir aklıma inşallah
Heè bi an ustume alindiydimYeliz sevindim bisey olmamasina :)
O kisi ismi lazim degil bas harfi asuman ablaydi. Ama o tabloyu hepimiz istiyoduk ilk sen yaptin kuzu sagolasin ben ustunde oynadim azcik.
ablam kizinin dogum gunu kutlu olsun saglikli basarili bi omru olsunİlk attığım o ağacın cicegiydi bonuscum çok güzel gerçekten
Karanfil ben de ekliyim akşamki yesilcayima
Yarım saate kadar akşam yemeği yiyeceğiz dışardan söyledik
Kahvaltıyı yazmıştım arada sütlü kahve içtim
Yürüyüş yapamadım ama az önce çıkıp biraz uzak markete gittim yöne 15dk felan vardır
Büyük kızımın doğum günü minik bir dilim de pasta yerim
Genc olmadigimizi caktirmasana yeaaaaGencler demek
Yeliz bize genc dedi
ay insallah goruruz bonusum o gunleriMasallah benim oglan 19 oldugunda ben 38 olucam ins dal gibi olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?