Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızzzzzz ben yanlış yazmışım sen yazınca gördüm...Allah iyiliğimi versin emi:mymeka:
anacığım düzeltme geçiyom inşallah 79 u görürsün tabi hemen regl sonrası değil...kısa zamanda ...bööle düşünüp 89 yazmışım...:1shok:
sana kastım yok yani...:içelim:

yok anacımm yanlış anlamam ben merak etme sen Şeniz sağol canımcım hepimiz inşallah görürüz istediğimiz kiloları kaydirigubbakcemile5

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook bayılırımmm makarnaya bak ben napıyom biliyonmu o makarnayaa cokacimcoook salçalı yapınca altını yeni kapattıktan sonra üzerine bol maydonoz ve dereotu koyuyorum biraz diri olmaları için bekliyorum ilk sıcaklığı çıksın diye cokacimcoook

1.AŞKİTO 1.7grm :nazar::hooray:
2.seçil00 1.5 grm Şeniz :hooray:
3. yena 1.4grm :hooray:

4.nevra73 900 grm :lepi:
5. dilenci :hooray: 500grm
6. ekim2009 300 grm opuyorumnanaktan

tebriklerrrrr alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis Şeniz ben bu arada 88.9 um citolumm tam88 deell :delphin:

Hepinize merhabalar güzeller......
Kilo veren herkesi çoooook kutluyorum.....
TURSARİ bakıyorum bugün fevkaladenin fevkindesin canım...Çok tatlısın...Hemen boşluk bırakıp 0000 a mesaj atıyorum.Her şeyi yaparım yeterki gaza gelelim....
CİTOLCÜĞÜM hoşbuldum canım sağolasın.Artık her hafta bildirim yapacağım.Alsamda versemde.Cuma heyecanı olmayınca insan motivasyondan kaybediyor.Gerçekten burası muhteşem bir topik.Hepinizi kucak dolusu öpüyorum....

aplammm benimm Şeniz ben hadi hadii hophopp haftaya herkes tam gaz :sm_cool::teytey::lepi:

Allahım sana şükür şu çizelgemdeki 30 kg gidecek ibaresi düştü ya 28.9kg aşağıya beni daha kimsecikler tutamaz :hulya: benim bu aralar çenem düştü galiba yaaa:kedi:akannehir ama eski halime geri döndüm paylaşımlarımın çok olduğu dönemde 6 kilo vermiştim demek hikmeti buymuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allahım sana şükür şu çizelgemdeki 30 kg gidecek ibaresi düştü ya 28.9kg aşağıya beni daha kimsecikler tutamaz :hulya: benim bu aralar çenem düştü galiba yaaa:kedi:akannehir ama eski halime geri döndüm paylaşımlarımın çok olduğu dönemde 6 kilo vermiştim demek hikmeti buymuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evet canım kesinlikle bu topikte bir hikmet var......Gelip okuyup biraz cevap yazıp gitmek sadece dostluğu sürdürüyor ama cumayı beklemek hedefe kilitlenmek demek oluyor ve bir şeyler yapmak için çaba daha fazla oluyor.
Bende izinde aldığım kiloları vermeden kilo bildirmeyecektim ama olmuyor.Burada olmak ve birlikte başarmaya çalışmanın itici gücünü tek başıma bulamadım.Artık her hafta eksik fazla ne varsa yazacağım.Bu gün olmaz yarın veririz değilmi.......

hadi gözün aydın ooohhh bizde bi oynamış çizelgeye bakalım dimi arkadaşım..
walla bura motive ediyo pc başından kalkamıyom anam bisürü iş var.
yarın yatılı misafir gelcek ben burda sohbetteyim sırnaşık şey

benim çizelgedeki fingirdek karıya da sööle biraz daha hareketlensinnnnnn
:roflol::roflol:

fingirdek karı ağırlar misafirleri cnm sen boşver takıl bize:roflol::roflol::roflol:fingirdek karı hee

fingirdek karı ağırlar misafirleri cnm sen boşver takıl bize:roflol::roflol::roflol:fingirdek karı hee
anam o fingirdek karı misafir filan ağırlamaz olsa olsa bikini giyer salına salına gezer....
:dilcikar:
ama bende onun gibi olcemmmm hihoyyyt
bu kış günü kim soktu bikiniyi aklıma kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bugun;
1 kepek ekmek,1 peynir,1 yumurta,çay
3 köfte,salata,1 kepek ekmek
ara:2 grisini yedim
akşama kabak yemeği 5-6 kaşık,1 kepek ekmek, yarım kase yoğurt
ara:2 mandalina ile günü kapatacammmm

kızlar ben çıkıyom...dediğim gibi misafirden fırsat bulursam ara ara girecem.bulamazsam çarşamba günü full listelerimle burdayım...öptüm herkesi...

Son düzenleme:
DERİNCİĞİM;
Önemli olan o güzeller güzelini kucağına almış olman....Gerisi boş....İstersen istediğin kadar kilo verirsin sadece kendine inan....İnsanlar neler başarıyor ne zor hastalıklarla başa çıkıyor.Biz sadece doğru besinlerden doğru mikterlarda yiyeceğiz ve hareketimizi arttıracağız bu kadar.Evet hiç kolay olmayacak ama imkansız değil.
Bilmem seni teselli ve motive edrmi ama kendi durumumdan bahsedeyim kısaca...Belki işine yarar...
-Çocukluğumdan beri şişmanım.Lise 2 de 75 kiloydum
-Evlenirken 68 kiloydum
-Geçen yıllar kiloları arttırdı
-eşimin ''iyi adamın karısı kurna başında belli olur gayet iyi böyle çok kilolu değilsin'' laflarına kandım.Şişmanlamaya devam ettim.
-Şu anda 48 yaşımdayım ...Menopoz başlamak üzere aslında başladı da ilaçla devam ettitiyorum.Bu ilaçta kilo vermeyi güçleştiriyor
-Hypotiroidim var aldığım enrjiyi çok zor yakabiliyorum.
-sürekli ayakta çalışıyorum yoruluyorum ama boş yorgunluk.Ayakta durmak fazla enerji harcatmıyor
-Tüm bu olumsuzluklara rağmen gayret edip 15 kilo verdim.
Şimdi kıssadan hisse:BEN BİLE VEREBİLDİM SENİN NEYİN EKSİK...SENDE VERECEKSİN..Sadece kendine güven ve çok iste ....OLACAK.....
izin verirseniz abla demek istiyorum beyzus abla çünki 35 yaşındayım evet önemli olan mucizeme kavuşmam drlar kilodan dedikçe bende çok fazla veremedikçe vicdan azabı ile yaşıyordum hergün kendime kızıyordum ne varda o kaçamağı yaptın yediğin için çocuğun olmuyor diye kendime çok söyleniyordum en azından artık moralimde düzel di inşallah vereceğim buhafta 2kilo vermişim mesela bu ben,i dahada heveslendirdi senide tebrik ederim ablacım bu yaşta çok güzel vermişsin bebeğim yeni doğduğu için spora gidemiyorum bu işimi biraz zorlaştıracak ama olsun artık
tünaydınlarrrrrrrrr sabaha kadar oturursam geç saate kadar uyurum :):):):)

83,2 çıktımmm 600 gramcık vermişim olsunn

iyi dilekleriniz için çok çok tşk ederim hepimizin motive olmaya ihtiyacı var die düşündüm gece otururken resimleri ekleyip süpriz yapayım dedim kıs çitol ben topic mopic açmam sizz nerde ben orda :):):)

canım çok çok tebrik ederim bende 128 kilo ile başladım bu sayfaya ilk girdiğimde seni gördüm ama sana ulaşamayıncada buradan kopamadım inşallah sizlerle güzel kilolar vereceğime inanıyorum

anam o fingirdek karı misafir filan ağırlamaz olsa olsa bikini giyer salına salına gezer....
:dilcikar:
ama bende onun gibi olcemmmm hihoyyyt
bu kış günü kim soktu bikiniyi aklıma kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

fingirdoşş :roflol::roflol::roflol: sende kiloları verince salınma öyle sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:

o hatun bu kadar fingirdoşsa zaten durmaz durduğu yerde meraak etme kaydirigubbakcemile3

izin verirseniz abla demek istiyorum beyzus abla çünki 35 yaşındayım evet önemli olan mucizeme kavuşmam drlar kilodan dedikçe bende çok fazla veremedikçe vicdan azabı ile yaşıyordum hergün kendime kızıyordum ne varda o kaçamağı yaptın yediğin için çocuğun olmuyor diye kendime çok söyleniyordum en azından artık moralimde düzel di inşallah vereceğim buhafta 2kilo vermişim mesela bu ben,i dahada heveslendirdi senide tebrik ederim ablacım bu yaşta çok güzel vermişsin bebeğim yeni doğduğu için spora gidemiyorum bu işimi biraz zorlaştıracak ama olsun artık

canım çok çok tebrik ederim bende 128 kilo ile başladım bu sayfaya ilk girdiğimde seni gördüm ama sana ulaşamayıncada buradan kopamadım inşallah sizlerle güzel kilolar vereceğime inanıyorum

canımsınnn hepimiz bu kilolara bişeyler yüklüyoruz.mafoldumben bizim yükümüz yetmezmiş gibi bide başka şeylerin yükünüde alıyoruz.:çok üzgünüm: yetmiyor üstüne yeni kilolar alıyoz:çok üzgünüm: ama istersen çıta gibi ol ama zamanı gelmedimi naparsan yap olmicaktı zaten. zamanı şimdiymiş kuzucuğa şimdi izin verildide geldi.:emir_bebek: ben bütün bebiş istiyenlere Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah:Saruboceq: ama dediğim gibi herşyin bir zamanı var.yerimsenibenAllah herşeyin zamanını en iyi bilendir mutlaka a.s.bu arada süper kilo vermişsin ama neden bildirmedin alkisalkisalkis haftaya mutlaka bildir Şeniz :lepi:

Son düzenleme:
kıslarr sizinle bişey paylaşmak istiyom ben kullanmadan söylemek istemedimdelikafadulden normal bir cilt yapısına sahibim ama bu havalarda mutlaka kuruyor dudaklarım falan çatlıyor ve anlımdaki mimik cizgileri bile kuruluktan daha derinleşiyor. kırışıklığım şimdilik yok ama alnımda mimik çizgilerim var kuruluk olunca dahada netleşiyorlar. neysee bir hafta önce dr.Feridun Kunak ayva çekirdeğinden bahsetti ve bir losyon tarifi verdi.yarım çay bardağı temiz su ve ayva çekirdeğini bir kaynatıyorsun jöle kıvamına geliyor o kadar ve cildine sürüyon ayy süper bişey özellikle göz çevresinde canlandırıyor mimik çizgilerimi göremiyom kaydirigubbakcemile3ilk önce biraz geriyor sonra normale dönüyor zaten ayva çekirdeği sıkılaştırma özelliğine sahipmişa.s.

Son düzenleme:
1.AŞKİTO 1.7grm :nazar::hooray:
2.seçil00 1.5 grm Şeniz :hooray:
3. yena 1.4grm :hooray:

4.nevra73 900 grm :lepi:
5. dilenci :hooray: 500grm
6. ekim2009 300 grm opuyorumnanaktan

kilo verenleri tbrk ediyorummmmmmmm çitolüm ben 600 gram verdim hayatım 83,2 sen 82,3 olarak yazmışsın keşke öyle olsaydım mafoldumben

kısssss kaynanaaaaaa yazılarını oku oku bitiremedimmmmmmm senin asıl görevin benim aşkıma ii bakmak bırak göz çevreni karışmam heeeeeeeeeeee :):):) bende deniyim benim cildimde çok kuruuu beyzus ablammmmmmm özledim seniiiiii zemuszemus

misafir geldi süpriz yaptılar yeni gittiler çay faslı börekler kekler kısır poğaça derken.:D bırakın sopayı almayı falakaya yatırsanız beni yeridir:):):) pişman deilim çünkü uzun süre hareket halindeydim sabah tost yemiştim 2 filim ekmekle kısır ve börek yedim böreği biraz abarttım ama olsun başkada bişey yemedim kekten azıcık tadımlık aldım 1 lokmacık :) günü böyle kapadım bu kalori bugün için yeterli :):):):) birazdanda meyve yerim oldu da bitti maşallah der günü kaparım artık ::):):)

Back
X