• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayriyecim, oğlan kaç yaşında .?
bence okulun rehber öğretmeniyle görüş o seni yönlendirsin..
Bir de uzaklaştırma gerektiren bir durum görmedim açıkçası.. saygılı olması şart bir kere bu cepte ne olursa olsun ama bu şekil bir yaptırımla çocuk kazanılmaz ters etkide yapabilir...
Okuldan soğur okula güvenini yitirir.. Hele dersleri sevmiyorsa işine bile gelir ..ben açıkçası idarenin tutumunu yanlış buldum...
Elif sen ne diyorsun ehil kişi olarak....

Bir de uzaklaştırma gerektiren bir durum görmedim açıkçası.. saygılı olması şart bir kere bu cepte ne olursa olsun ama bu şekil bir yaptırımla çocuk kazanılmaz ters etkide yapabilir...
Okuldan soğur okula güvenini yitirir.. Hele dersleri sevmiyorsa işine bile gelir ..ben açıkçası idarenin tutumunu yanlış buldum...

Kesinlikle katiliyorum. Elif hakkaten sen niye yorum yapmadin ev kadini moduna fena girmis :))

hani fırın da oluyo mayonezli tereyağlı çirkin bir tat işte amaan sende. :))

Tereyagmi mayonezmi iyy ne banel ya hemde patatesle olucak seymi :)
Ama belki ev halki isteyebilir. Besamelli var birde besamelide hic sevmem :KK53:

13113895_1544029749232065_388376182_n.webp

:deli::deli::KK6::super:

yenambu ogretmene butun sinif takıkdaha dogrus butun okulbikac kere saka falan yapmislar toplu ogretmen sabrettim ama abrttilar falan demisti ozaman buda son damla olmus zanlimca idarede ye esim demis ama butun sinifin onunde demis eger ceza almazsa butun ogrencilerede ornek olur demis ogretmeni kimsenin sevmedigini onlarda biliyyorlarda iste oglum 12 yasinda yenam ne olursa olsun onu yapmamaliydi iste biraz agrasif busene biz ciftlige tasininca duzen bbozuldu onlda saldi hersene cok terbiyeli diye ovguler alirdik ama busene cozuttu iyice simdi konustum biraz yaptigin hata ama ne olursa olsun seni seviyoruz biz dedim saygisizlik sana yakismaz sen terbiyeli bir cocuksun falan konustum sarildi ozurdiledi ama ne edem siciline isledi

Hayriye bende fikrimi belirteyim . oglan sana eksik anlatmis olabilir mi? Okulu arayip detayli sorsan mi oglum uzaklastirma almistam olarak sebebi nedir diye. Cunku bu sebep uzaklastirma aldircak bi sebep olamaz bence
nurcun esim sabah okula gitti iste konustular bide efelenmis ya bizimki iyce delirmis ogretmen

Back
X