• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

y.o.l.c.u y.o.l.c.u İnşallah bebeğiniz şifa bulur hayat mücadelesini kazanır.. İkinci oluşu anne için büyük travma Allah güç versin...
Sen de dikkat et kendine lütfen sütün etkilenmiş bak kıyamam. Bir de kızlar var senin üzülmeye hakkın yok ..
Bu arada sen 1,70 tin.. santim uzmanı yena :):KK53: bir de iğrenç bir espri yapayım önemli olan işlevi..:KK45::KK53:

Hayırdır neden terellisin canım :halay::halay:Derman olamayız belki ama iyi bir dinleyeciğimdir :KK200:
Sorma bidik durmuyo kac gundur yine bi aglama krizleri kucak krizleri bi yandan ev isi bi yandan kendime zaman ayiricam derdi oyle iste hem hadi cikiyos bu moddan yeni mod aksama ne yesek

y.o.l.c.u y.o.l.c.u İnşallah bebeğiniz şifa bulur hayat mücadelesini kazanır.. İkinci oluşu anne için büyük travma Allah güç versin...
Sen de dikkat et kendine lütfen sütün etkilenmiş bak kıyamam. Bir de kızlar var senin üzülmeye hakkın yok ..
Bu arada sen 1,70 tin.. santim uzmanı yena :):KK53: bir de iğrenç bir espri yapayım önemli olan işlevi..:KK45::KK53:

Nasil karsilik vereyim diye 2 dk dusudum bulamadim beyle en iyisi :KK53::KK70:

Zeynepcim Rabbim kucağınızı dolu yüzünüzde tebessümle çıkartsın o hastane den inşallah

Rabbim kendi sabrından versin sizlere canlarım
İnşallah en kısa zamanda acınızı unutturacak yavrular versin kucağınıza
Yaşınız çok genç önünüzde uzun bir yolunuz var. Rabbim yüzünüze güldürsün inşallah. Benim öyle bir şansım olmadı 27 yıl sonra bulduğumu ne olduğunu anlamadan kaybettim. Beni yaratan benden daha iyi bilir benim için hayırlı olanı dedim. Çünkü ben ondan hep hayırlı olanı istemiştim.

Oy sevsinler sizin çiçekli yorganınızı
Gözümde canlandırdım bir an
Gülümsettin beni. Rabbim de senin yüzünü güldürsün

Canım yemek hiç bir şeyin çözümü değil sadece senin çözümsüzlüğün olur. Evet üzücü bir şey yaşamışsın ama inan çözümü yemek değil
Ablam aynen ama o anda ne oldu anlamadim
Guzel gonullu ablam ne olur bizlere dua et

a49887b72910a1dc2db047019281706d.webp

Aminn............

Back
X