herkese hayırlı pazarlar...
çok moralim bozuk şimdi de ağlayarak yazıyorum bunları, kimseye anlatamadım biliyorum anlayamazlar çünkü abartıyosun saçmalama derler, o yüzden direk size geldim. gerçi klasik bunalıma girme durumları farklı bişi değil...
dün kuzenimin sözü vardı bütün kızlar incecik çıtı pıtı giyinmişler süslenmiş püslenmiş salına salına dolaşıyolardı -tam birer genç kız gibi- ilk defa bu kadar imrendim gözlerim doldu farkettim ki onların yanında kendimi kız gibi bile hissedemiyorum mafoldumben
gören herkes çok güzel olmuşsun çok kilo vermişsin zaten yüzün bebek gibi bilmem ne muhabbetlerini yaptı önce, her zman ki gibi..! (ki bu sözlerin artık inanın hiçbi anlamı yok benim için! önceden inanıp avunurdum nasıl olsa yüzüm çok güzel derdim...) sonra darısı sana derken bile bana bi taraflarıyla gülüyolar gibi geldi sanki bu halde nahh evlenirsin sen diyolar küfrediyolar gibi çünkü hemen arkasından bunlar kısmet işi kiloya boya posa bakmaz neler, kimler evleniyo gibi laflar edilince haliyle böyle düşünüyo insan mafoldumben dikkati üzerime çekicem diye kalkıp yardım bile edemedim uuuff artık bi topluluğa girince oramı buramı çekiştirmek istemiyorum ya :1no2: 4 aydır diyetteyim 13 kilo verdim herkes farketti ama hala vermem gereken 40 kilo var nerdeyseboyum 172 103 kiloyum :1no2: hele de onların kilosuna ulaşsam bile sarkma ve çatlakların olacağı gerçeği, vücudumun onların ki gibi durmayacağı ya da sıkı olmayan bi vücudum olacağı gerçeğini bilmek beni kahrediyo mafoldumben böyle yazdığım için özür diliyorum kimsenin motivasyonunu düşürmek istemem sadece beni kara kara düşündüren bişi bu ondan yazıyorum...
bilmiyorum ya bi yandan da düşününce herşeyin hayırlısı diyorum çok şükür başka bi hastalığım olabilirdi kör sağır olabilirdim herhangi bir uzvum eksik olabilirdi diyorum şükrediyorum ama elimde değil kafama takmadan da bunları düşünmeden de duramıyorum... sürekli gülen yüzümün arkasında içimde ne fırtınalar koptuğunu kimse bilmiyo, bilmedikleri gibi iğrenç iğrenç espriler yaparak yarama tuz basıyolar farkında değiller...:1no2:
diyet yaptığımı bildikleri için insanların gözlerini dana gibi ayırıp acaba ne yicek ne kadar yicek diye bakmaları ,sürekli saçma sapan sorular sormaları da cabası! inanın 4 aydır diyetteyim hala susmuyolar ilk 1 2 ay neyse dedim ama halaa yaa halaa! hıı şimdi bunu yedin diye şunu yemicek misin hmmm aslında spor yapsan da iyi olur, aaa ohaa bu kadar mı yiyosun diyet yapıyosun güya benden fazla yiyosun ne biçim diyetmiş bu bilmem neee uuuuuuufff delikafadulden insanları anlamak zor... velhasıl artık daha da çok istiyorum hedefe ulaşmayı herkesin ağzını kapatmayı, bakışlarını kalçamdaki fazlalıklara değil bana yönlendirmelerini istiyorum:1no2: bastıkları tuzları kilo kilo yedirmek istiyorum hepsine yesinler içleri yansın onların da... yansın da anlasınlar boğazıma düğümlenen sözlerin içimde yaşattığı acıyı, gözlerimden akıtmamak için direndiğim yaşları ve en önemlisi bir kere olsun kimseye hissettirmemek bunları, hep gülümsemek kendimle çok barışığım la la la laaaa diye rol yapmak ne demekmiş anlasınlar..!
değilim kardeşim!! değilim kendimle barışık flan!! kimse de beklemesin barışık olmamı..! abartıyosun demesin..! sıfır beden hatunlar suratında bi sivilce çıkınca sokağa çıkmıyolar bunalıma giriyolar, ben bedenimde 50 kiloluk yağ kütlesiyle yaşıyorum biçimsiz lömbür lömbür oramdan buramdan fırlayan bi kütle ! nasıl biyerlerden fırtlarım da şu bedenin sahibini utandırırım diye savaşan bi kütle ! kimse avutmaya çalışmasın beni o yüzden böyle de özgüvenim tam dememi beklemesin..!!mafoldumben
beklemesin...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
şimdi bunu okuyanlardan bazıları diyecek ki madem böyle kendi elinde yemeseydin o kadar oturmasaydın hareket etseydin almasaydın şu kiloları girmeseydin şu bunalıma kim engel oldu hepsi senin elinde... eminim diyenler olacaktır... ki bi nebze haklılar da... ama inanın çocukluğumdan beri kilolu biri olarak bu işin kader olduğunu çok da kendi insiyatifimde olmadığını düşünüyorum... 21 yaşında bi Mühendisim çalışıyorum bu kadar mı geç anlayabildim bu işin ehemmiyetini bu kadar mı geç el atabildim bu konuya ya da annem babam nasıl her şeyin üzerine titredikleri halde bu kadar kayıtsız kaldılar bu konuya karşı...önceden de diyet girişimlerim oldu ama kafama taktığım halde vermeye yeltenmedim koskoca 21 sene uğraşılmaya layık görülmeyen kilolar birdenbire mi dert edilir oldu birdenbire mi harp ilan edildi onlara karşı bilemiyorum vakti saati gelmeyince bişi gelmiyo elden sanırım... yine de her şeyde bi hayır olduğunu biliyorum... Rabbime karşı bir kere bile isyan etmedim binlerce kere şükürler olsun binlerce...:Saruboceq: ama durum da gördüğünüz gibi üzülmüyo da değilim a.s
lafı çok uzattım farkındayım hep klasik şeylerden bahsettim ama deşarj olmaya çok ihtiyacım vardı... okursanız eğer hakkınızı helal edin vakit ayırdığınız için... forumda çok aktif olmasam da yine de sürekli takibimdesiniz ve iyi ki varsınız opuyorumnanaktan herkese hayırlı pazarlar... opuyorumnanaktan
canım benim yazdıklarını okurken gözlerim doldu kendimi yaşadıklarımı gördüm kimse için değil önce kendimiz için başarıcaz çok dolmuşun belli ama bak paylaşacak bir yerimiz içimizi dökecek dostlarımız var burda ne güzel yıllar önce olsaydı ben bu duruma gelmezdim eşim (eski) ve ailesinden işittiğim sözleri kimseyle paylaşamadım en yakın arkadaşıma dahi söyleyemedim hep içime attım ama geçti o günler şimdi istediğim hedefe doğru yavaş ama emin adımlarla gidiyorum kimse için değil kendim için yapıyorum başaracağımda :enbuyukkk