• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Fridacim ben de bildigin gibi sisman ve yoğun :)
Bonusla ayni kilolardasiniz arayi actiniz benimle :) size yetismek icin cabaliyorum aklimca..

yemeginizj yapan olmasi buyuk bir sans disarida yemen tehlikeli olurdu..

Bonusla ayni kilolardasiniz arayi actiniz benimle :) size yetismek icin cabaliyorum aklimca..

yok yemeğimizi yapmıyor anca temizlik yapıyor kadıncağız vakti varsa ne dersek yapıyor işte ama kendi düşünüp bişey yapmıyor öğlen 2 ye kadar iş yerinde zaten misafir varsa çay kahvede yapıyor öyle işte tuhaf biraz işe girdi gireli 7 kilo vermiş 48 kilo ve bişey yediremiyoruz ilk bir hafta çok tuhafıma gitti sonra eşide uğraşmayın abla yediremesiniz o dışarda yemez dedi öyle bir huyu varmış halbuki mutfak onun elinin altında istediğini yapabilir ....

ben akşam şu 4 3 2 1 puaçasını yapıcam yaa 2 ölçü yapıyorum bir tepsisini şekil vereyim dolaba koyayım sabah pişiririm nasıl olur ben hazırlanana kadar pişer :KK14:
Olur gayette guzel olur. Icmeyin su zikkimi diyorum :KK67: kasap sevdigi deriyi :))
Yazıp da motivasyonunuzu düşürmeyeyim.Bak ben de kürt inadı vardr ona göre :)bi inat etsem iyi kilo verecem ama o inadı bekliyorum iste

Gulumsemen ne guzel bengisu gozlerim doldu gorunce :KK19:
Aynen yena.su anda kışı yaşıyorum elbet bahar gelecek diyorum.saolsun esim cok destek oldu hala da yanmda.elhamdülillah bu zor süreçte hic yanlış bi davranışını ya da isyanni duymadm.üzülme farzet ki yeni evlendik diyor.hem cocugumuzun olabilme ihtimali var ya diyo.bu da umudumuz diyor.insaallah Rabbim baska sağlıkli hayırlı ömürlü evlatlar nasip eder..

Esin ne kadarda dogru demis aslinda acin taze daha zamanla farkeder elbet icin sogur.
Ama cocugunun olabilmesi ne buyuk nimet. Ben 18 dim daha bi dusuk yaptim dr ilk onu dedi bana sakin uzulme cocugunun oldugunu ogrendin dedi.
En yakinimda var boyle bi durum olmuyo elden bisey gelmiyo. Yigenlerini seviyo kucakliyo bunlar olmasa ben naparim diyo bunlar benim hazinem diyo.

Ve bonus yelkenleri indirir....

dışardada çok yiyoruz yemek yapmaya vakit olmuyor birde kardeşim her yemeği yemiyor bir kere kendim için taze fasülye yaptırdım benden başka kimse yemedi :kahve:

dışardada çok yiyoruz yemek yapmaya vakit olmuyor birde kardeşim her yemeği yemiyor bir kere kendim için taze fasülye yaptırdım benden başka kimse yemedi :kahve:
Evde yaptigindan gotursen bari kendine yani bu gecici bi durum degilki hergun ordasin. Aslinda en iyisi orda pismesi.

Evde yaptigindan gotursen bari kendine yani bu gecici bi durum degilki hergun ordasin. Aslinda en iyisi orda pismesi.
ee oturtamadık tabiii burda pişeni bizimkiler yemez evdekini burdakiler yemez işte çalışan arkadaşla pazartesi yaprak sarcaz benim kardeş yemez kardeşimde diyor abla kadına yaptırt eve götür diyor ama birde taşıması var gerek yok yaniii birkaç sefer türlü filanda yaptırtık da ben pek beğenmedim çok güzel olmuş dedim tabiii yemek yükü üzerimizden kalksın diyee karışık yanii yaprağıda sararsak içini ben hazırlarım

en büyük sorun okuma yazması yok yoksa tarif koyarım önüne okur yapar ama olmuyor yemeğini beğenmedim bir mercimekli köfte yap dedik ben bilmemki diyor çözemedim yaniii

ee oturtamadık tabiii burda pişeni bizimkiler yemez evdekini burdakiler yemez işte çalışan arkadaşla pazartesi yaprak sarcaz benim kardeş yemez kardeşimde diyor abla kadına yaptırt eve götür diyor ama birde taşıması var gerek yok yaniii birkaç sefer türlü filanda yaptırtık da ben pek beğenmedim çok güzel olmuş dedim tabiii yemek yükü üzerimizden kalksın diyee karışık yanii yaprağıda sararsak içini ben hazırlarım

en büyük sorun okuma yazması yok yoksa tarif koyarım önüne okur yapar ama olmuyor yemeğini beğenmedim bir mercimekli köfte yap dedik ben bilmemki diyor çözemedim yaniii
En iyisi be :)) bilenler 100 kilo kadin 48

Maşallah okumaktan yazamadım
bengisu022 bengisu022 seni görmek ne güzel :KK15:
Hayriyecim sen de çok üzüldün bugün
Ben naptım sorarsanız yine kahvaltı yapmadım 40 dk yürüdüm saat 4 gibi yemek yedim
Kısaca durum bu haa beklediğim artıyı gördüm malum beklediğim de geldi iştahım açık kafam karışık bir haldeyim aynı hava durumu gibi bir açıp bir kapatıyorum

Ya iki saat gelmedim ne çok konuşmusunuz...bonuss sen git bi pattisinle ne yapıyosan yapsana herkese laf yetiştircem derken ev halkı ölecek acınan hayret bişi..az acı bana bak vaktim yok herbişeyi nasıl okıyım nasıl yetişiyim senin hızına....

y.o.l.c.u y.o.l.c.u İnşallah bebeğiniz şifa bulur hayat mücadelesini kazanır.. İkinci oluşu anne için büyük travma Allah güç versin...
Sen de dikkat et kendine lütfen sütün etkilenmiş bak kıyamam. Bir de kızlar var senin üzülmeye hakkın yok ..
Bu arada sen 1,70 tin.. santim uzmanı yena :):KK53: bir de iğrenç bir espri yapayım önemli olan işlevi..:KK45::KK53:

Aminn.....

Keşke 1.70 olsaydım 1.68 im...

allah seniiii...ne güldüm he...:)))

Az bir yapragim var son kalan dondurucuda onu sarayim bir de dun zebzecinin verdigi patteslerle bisey yapayim ne oldugunu bilmiyorum su an :)

Fırında baharatlı kızartmaa..pattisim bitti olsa bende yapardımm...

hani fırın da oluyo mayonezli tereyağlı çirkin bir tat işte amaan sende. :))

Oyoyoyyy:kk77:

Taktin ipe he :KK53: ben az hafiflim atliycam deli gibi evin icinde atlaya atlaya gidicem her yere :spor:

Bi an gözümde canlandırdımda...:KK70::KK70:

Bendede dünden kalma tarhana çorba pilav cacık var yeni bişey yapmıcam ve canım hiç bişi istemiyo ama bi çorba içerim acıkınca...yarın dişçiye gidicem oyüzden bu akşamdan anneme geçicem çocuklara o bakıcak...umarım orda bişiler yemem annemde her daim cısslar olurda...

Asuman abla valla su an dusunuyodum sana nasil laf soksam diye ama geldimki yazmissin :))

Zeynep sesli guldum okurken hakkin var :)
Kendimi beslenmeme motivasyonuma odakladim iki haftadir evi ihmal ettigim dogrudur. Ama artik cozdum alistim yeme duzenimede bundan sonraki haftada anca evi paklarim gelemem :)

Back
X