Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yemeğimizi yapmıyor anca temizlik yapıyor kadıncağız vakti varsa ne dersek yapıyor işte ama kendi düşünüp bişey yapmıyor öğlen 2 ye kadar iş yerinde zaten misafir varsa çay kahvede yapıyor öyle işte tuhaf biraz işe girdi gireli 7 kilo vermiş 48 kilo ve bişey yediremiyoruz ilk bir hafta çok tuhafıma gitti sonra eşide uğraşmayın abla yediremesiniz o dışarda yemez dedi öyle bir huyu varmış halbuki mutfak onun elinin altında istediğini yapabilir ....Fridacim ben de bildigin gibi sisman ve yoğun :)
Bonusla ayni kilolardasiniz arayi actiniz benimle :) size yetismek icin cabaliyorum aklimca..
yemeginizj yapan olmasi buyuk bir sans disarida yemen tehlikeli olurdu..
Olur gayette guzel olur. Icmeyin su zikkimi diyorumben akşam şu 4 3 2 1 puaçasını yapıcam yaa 2 ölçü yapıyorum bir tepsisini şekil vereyim dolaba koyayım sabah pişiririm nasıl olur ben hazırlanana kadar pişer![]()
Yazıp da motivasyonunuzu düşürmeyeyim.Bak ben de kürt inadı vardr ona göre :)bi inat etsem iyi kilo verecem ama o inadı bekliyorum iste
Aynen yena.su anda kışı yaşıyorum elbet bahar gelecek diyorum.saolsun esim cok destek oldu hala da yanmda.elhamdülillah bu zor süreçte hic yanlış bi davranışını ya da isyanni duymadm.üzülme farzet ki yeni evlendik diyor.hem cocugumuzun olabilme ihtimali var ya diyo.bu da umudumuz diyor.insaallah Rabbim baska sağlıkli hayırlı ömürlü evlatlar nasip eder..
dışardada çok yiyoruz yemek yapmaya vakit olmuyor birde kardeşim her yemeği yemiyor bir kere kendim için taze fasülye yaptırdım benden başka kimse yemediFridacim ben de bildigin gibi sisman ve yoğun :)
Bonusla ayni kilolardasiniz arayi actiniz benimle :) size yetismek icin cabaliyorum aklimca..
yemeginizj yapan olmasi buyuk bir sans disarida yemen tehlikeli olurdu..
Oyle bi insanmiyim :))
Evde yaptigindan gotursen bari kendine yani bu gecici bi durum degilki hergun ordasin. Aslinda en iyisi orda pismesi.dışardada çok yiyoruz yemek yapmaya vakit olmuyor birde kardeşim her yemeği yemiyor bir kere kendim için taze fasülye yaptırdım benden başka kimse yemedi![]()
Oyle bi insanmiyim :))
Yok kac gundur yoksun ses etmiyorum sana :)) sana kefil oldum burda :))şunu yaparsın diye düşünmüştüm veya şunu
koyktum![]()
ee oturtamadık tabiii burda pişeni bizimkiler yemez evdekini burdakiler yemez işte çalışan arkadaşla pazartesi yaprak sarcaz benim kardeş yemez kardeşimde diyor abla kadına yaptırt eve götür diyor ama birde taşıması var gerek yok yaniii birkaç sefer türlü filanda yaptırtık da ben pek beğenmedim çok güzel olmuş dedim tabiii yemek yükü üzerimizden kalksın diyee karışık yanii yaprağıda sararsak içini ben hazırlarımEvde yaptigindan gotursen bari kendine yani bu gecici bi durum degilki hergun ordasin. Aslinda en iyisi orda pismesi.
En iyisi be :)) bilenler 100 kilo kadin 48ee oturtamadık tabiii burda pişeni bizimkiler yemez evdekini burdakiler yemez işte çalışan arkadaşla pazartesi yaprak sarcaz benim kardeş yemez kardeşimde diyor abla kadına yaptırt eve götür diyor ama birde taşıması var gerek yok yaniii birkaç sefer türlü filanda yaptırtık da ben pek beğenmedim çok güzel olmuş dedim tabiii yemek yükü üzerimizden kalksın diyee karışık yanii yaprağıda sararsak içini ben hazırlarım
en büyük sorun okuma yazması yok yoksa tarif koyarım önüne okur yapar ama olmuyor yemeğini beğenmedim bir mercimekli köfte yap dedik ben bilmemki diyor çözemedim yaniii
canım benim gördüm sağolYok kac gundur yoksun ses etmiyorum sana :)) sana kefil oldum burda :))
Bak yenam erken yemis olursunBen simdi yemegin tadina bakmiim dimi
dun bakarken goturmustum mideye cunku :))
3 mille çıkart sende o kapasite varLesli 2 mil basladim
Sen gelince anca mutlu oluruz kuzum gelsen bizide motivasyon olYazıp da motivasyonunuzu düşürmeyeyim.Bak ben de kürt inadı vardr ona göre :)bi inat etsem iyi kilo verecem ama o inadı bekliyorum iste
Insallah canimHayriye kurulda da oğluna bi daha yapmayacağına dair bi sözleşme imzalatırlar. Başka da bişey olmaz içini ferah tut..
y.o.l.c.u İnşallah bebeğiniz şifa bulur hayat mücadelesini kazanır.. İkinci oluşu anne için büyük travma Allah güç versin...
Sen de dikkat et kendine lütfen sütün etkilenmiş bak kıyamam. Bir de kızlar var senin üzülmeye hakkın yok ..
Bu arada sen 1,70 tin.. santim uzmanı yena :)bir de iğrenç bir espri yapayım önemli olan işlevi..
![]()
Az bir yapragim var son kalan dondurucuda onu sarayim bir de dun zebzecinin verdigi patteslerle bisey yapayim ne oldugunu bilmiyorum su an :)
hani fırın da oluyo mayonezli tereyağlı çirkin bir tat işte amaan sende. :))
Taktin ipe heben az hafiflim atliycam deli gibi evin icinde atlaya atlaya gidicem her yere
![]()