• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kalkinca 1 bardak su

11
1,5 yumurta,2 kk b.peynir, 1 corba kasigi krem peynir, 2 carli, domates, 2 dilim cavdar azda peynirli cubuk.

1:30
3 ceviz, 1 incir, dut kurusu normal cay.

3:30
1 su bardagi tarcinli sut, 2 cilek.

6:30
6 tane buyuk sivri ve çarli karisik 1 kucuk soganla ve konserve domatesle pisirdim. Tabaga alirken olctum 10 dolu kasik vardi.
Ceyrek dilim ekmek. Kasigin ucuyla pattisin tadina baktim.

Su 1,5 litre bitmek uzere. Yesil cay icicem

Selam uykucu güzel geldi..pazar günü gezdim diye iki gündür ayağım çok ağrıdı...sürekli yatıyorum...bugün bütün gün uyudum desem yeridir...Nisa çok dağıtıyor bütün gün o dağıtıyor ben topluyorum çok sıkıldım artık .geçecek bugünlerde ne zaman...
Hayriye oğlun üzmüş biraz galiba desene en güzel günlerim büyüdükçe sorunlar değişiyor..
Yolcu insallah bebeginiz iyi olur..bizde de oldu uzun bir sure hastanede yattı düzeldi...

Maşallah okumaktan yazamadım
bengisu022 bengisu022 seni görmek ne güzel :KK15:
Hayriyecim sen de çok üzüldün bugün
Ben naptım sorarsanız yine kahvaltı yapmadım 40 dk yürüdüm saat 4 gibi yemek yedim
Kısaca durum bu haa beklediğim artıyı gördüm malum beklediğim de geldi iştahım açık kafam karışık bir haldeyim aynı hava durumu gibi bir açıp bir kapatıyorum
malesef asum ya biraz rahatladım bakalım
Senin arti malum donemdedir ve kesin eksiye doner anam iyice cıtır olmaya kararlısin masallah :KK200:

Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir 2 zeytin, işyerimde 9 gibi yeşil çay,11 gibi 1 elma,3 gibi ızgara tavuk 2 dlm ekmek 1 kase yogurt,3,30 gibi yeşil çay ,5 gibi 2 salatalık,6,30 gibi elma bol bol su içtim.45 dk yürüyüşüm var.Akşamda eve yürüyerek gideceğim bir 45 dakika o sürer.

selam güzellerrrr
oyyy oyyy ne yazmışsınız arkadaş yolda boş bulduğum yerde okuya okuya anca bitirdim eve gelincede cevap yazarım dedim.

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM hayriyecim sıkma canını bak örtmen arkadaşlarda ne güzelcik açıklamışlar ferahlamışındır biraz.

bengisu022 bengisu022 canımmmm seni görmek ne güzel :KK200:

YENA YENA yaramaz yenam:halay:
:halay:

Selam uykucu güzel geldi..pazar günü gezdim diye iki gündür ayağım çok ağrıdı...sürekli yatıyorum...bugün bütün gün uyudum desem yeridir...Nisa çok dağıtıyor bütün gün o dağıtıyor ben topluyorum çok sıkıldım artık .geçecek bugünlerde ne zaman...
Hayriye oğlun üzmüş biraz galiba desene en güzel günlerim büyüdükçe sorunlar değişiyor..
Yolcu insallah bebeginiz iyi olur..bizde de oldu uzun bir sure hastanede yattı düzeldi...
Geçmiş olsun canım ayak agrısı için agrı kesici merhem ve sıcak kompres uyguladım bende bana iyi geldi inşallah sanada iyi gelir.

Inan cok guzel o gunler su ergenlikdenen sey bide erkek cocugu bitirdi bu sene beni rabbim canlarını sağetsin ama zor
Su ergenlik denen sey bize niye hiç ugramadı ben cok merak ediyorum

Sabah ballı limonlu şu
Iki dilim tam buğday
Iki dilim peynir
Bir kaşık taze lor üzeri recel
3cherry bir salt çay
11 gibi kahvaltısı yapınca 2 gibi bir elma
5kasik akşamki kıymalı patates bir bardak ayran
4 30 civarında...
Sade türk kahve
Yeşilçay bol su
Birazdan kıymalı bezelye salata yoğurt yemeyi dusunuyorum

Kalkinca 1 bardak su

11
1,5 yumurta,2 kk b.peynir, 1 corba kasigi krem peynir, 2 carli, domates, 2 dilim cavdar azda peynirli cubuk.

1:30
3 ceviz, 1 incir, dut kurusu normal cay.

3:30
1 su bardagi tarcinli sut, 2 cilek.

6:30
6 tane buyuk sivri ve çarli karisik 1 kucuk soganla ve konserve domatesle pisirdim. Tabaga alirken olctum 10 dolu kasik vardi.
Ceyrek dilim ekmek. Kasigin ucuyla pattisin tadina baktim.

Su 1,5 litre bitmek uzere. Yesil cay icicem
Masallah diyor ayakta alkıslıyorum:KK9:

kızlar dün tokluk kan tahlili yaptırmıştım sabahda açlık kan tahlili yaptırdım,
akşam üstü dr gösterdim sonuçları haşimatom değerleri dahada kötü ve
açlık tokluk insülün çok kötü yarın sabah şeker yüklemesi yapıp şeker hastasımıyım neyim ona bakıcak
2 gün daha sabah kan vericem sonrası onkoloji diyetisyeni

beyleyken beylee bugün maaş günüydü ben pert kafa kazan ama pek yemek işim yok eşim şehir dışında
( Bonus Bonus uma neden güzndüz yazmadığım açıklaması :))

tabi bu arada diyet modunda değilde normal modda beslen dedi dr bey ni demekse

kızlar dün tokluk kan tahlili yaptırmıştım sabahda açlık kan tahlili yaptırdım,
akşam üstü dr gösterdim sonuçları haşimatom değerleri dahada kötü ve
açlık tokluk insülün çok kötü yarın sabah şeker yüklemesi yapıp şeker hastasımıyım neyim ona bakıcak
2 gün daha sabah kan vericem sonrası onkoloji diyetisyeni

beyleyken beylee bugün maaş günüydü ben pert kafa kazan ama pek yemek işim yok eşim şehir dışında
( Bonus Bonus uma neden güzndüz yazmadığım açıklaması :))

tabi bu arada diyet modunda değilde normal modda beslen dedi dr bey ni demekse
Ben anlamadim yasemincim neden onkoloji diyetisyeni
Annemdede var hasimato ama nasil bir kadin anlamadim 72 kolo acayip fit sinir oluyorum yaninda kardesi gibi duruyorum

Geçmiş olsun canım ayak agrısı için agrı kesici merhem ve sıcak kompres uyguladım bende bana iyi geldi inşallah sanada iyi gelir.
Aslında sıcak hiç uygulamadır ben arada bir buz uyguluyorum ..sürekli yapabilsek iyi gelir belki..ağrı kesici merhemde hepsini kullandım desem yeridir..bana kortizonlu igne yapıldı ayak bileğinden agridigi için daha kötü oldu..sağol canim..

Leslieyi bırakmayın ben çok güzel kilolar verdim ..sürekli tekrarlıyorum ama..bir ay sonra sonuca şaşıracaksınız ben sadece iki mille yapıyordum..çok sikilastiriyor..5 kilo versen 10 kilo vermis gibi görünüyor..o kadar uzuluyorumki yapamadigima
Insallah bir an once ayagin iglesirdecsende baslarsin derin

Ben anlamadim yasemincim neden onkoloji diyetisyeni
Annemdede var hasimato ama nasil bir kadin anlamadim 72 kolo acayip fit sinir oluyorum yaninda kardesi gibi duruyorum

Hayriyecim benim haşimato hipotroidim
benim annemdede var ama o zayıflatan türü hipo değilde diğer bir adı var aklıama gelmedi.oda zayıf bende anlam veremiyorum.
neden onkoloji diyetisyeni bir grup buldum ve antalyadan bir arkadaşla tanıştım sonra başka başka arkadaşlar sonuç alanlar öncelikle iyi bir endokronoji dr önerdiler o herşeyi araştırıp ona göre troid hastalarını normal diyetisyen değil onkoloji diyetisyenine yönlendiriyormuş.tahlil sonucuna göre diyet kısacası canım.bende o yola girdim işte ama zaman ve birazda madiyatı olan bişey.hayırlısı

Bonus Bonus um menü süper bence tebrik ederim.:KK52:
asumanzeynep asumanzeynep yürüyeee yürüye eriyip gittin hemşomm ya yürüme azmini azda bizlere ver :spor:

Derin Derin geçmiş olsun derincim eşimde kortizon iğnesi dizden oldu ve dahada kötü oldu demekki iyi bir şey değil bu iğne oda hep soğuk jel koyarız dizlerine iyi geldiğini söyler çeken bilir doğal şeyler yapmak daha mantıklı

Iyi akşamlar kızlar
bugünkü menü mü yazayım
sabah iki bardak su
kahvaltı
Bir dilim peynir
3-4 tane zeytin
domates salatalık
biraz reçel birkaç ttane ceviz
3 dilim tam buğday ekmeği
öğlen yeşil çay
saat 4 de mercimek köftesi ve ayran (kaç tane yediğimi hatırlamıyorum)
Saat 6 da da bir külah dondurma :kızgın:
ama yatana kadar sadece su icmeyi dusunuyorum :olamaz:
kendime:oha: diyorum baskada birsey demiyorum:işsiz:

Hayriyecim benim haşimato hipotroidim
benim annemdede var ama o zayıflatan türü hipo değilde diğer bir adı var aklıama gelmedi.oda zayıf bende anlam veremiyorum.
neden onkoloji diyetisyeni bir grup buldum ve antalyadan bir arkadaşla tanıştım sonra başka başka arkadaşlar sonuç alanlar öncelikle iyi bir endokronoji dr önerdiler o herşeyi araştırıp ona göre troid hastalarını normal diyetisyen değil onkoloji diyetisyenine yönlendiriyormuş.tahlil sonucuna göre diyet kısacası canım.bende o yola girdim işte ama zaman ve birazda madiyatı olan bişey.hayırlısı
Himm anladim hayirlisi insallah adim attin bu yaz sende asum gibi bir azimle kurtulurusun cok iyi yaptin dr gitmekle

Back
X