• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın: )
Bu sabah biraz daha erken açıyorum topiği..
Çayı koydum yine: )))
Afiyet olsun..

Günaydin canım
Nasılsın canım arkadaşım
melegin nasıl
Rabbim bbütün kkötülüklerden korusun evladını hhayırlı bereketli ssağlıklı uzun oömürler versin inşallah:KK46::KK200::nazar:

Günaydın
Günümüz hafta sonumuz aydınlık mutlu geçsin
Hayriye hayırlı yolculuklar
Ben de bugün öğlen lise arkadaşlarımla bulusacagim 20 yıldan fazla oldu görmeyeli
Vayyy ne kadar güzel hala kopmamanız güzel bir gün olur inşallah :KK15:

Günaydın
Günümüz hafta sonumuz aydınlık mutlu geçsin
Hayriye hayırlı yolculuklar
Ben de bugün öğlen lise arkadaşlarımla bulusacagim 20 yıldan fazla oldu görmeyeli
Çok ilginç olucak ! senin için keyifli geçer inşallah bağzılarını bıraktığın gibi bulabilirsin bağzıları değişmiş olabilir ay ay ay git görde bizede anlat merak ettim :)))

Çok ilginç olucak ! senin için keyifli geçer inşallah bağzılarını bıraktığın gibi bulabilirsin bağzıları değişmiş olabilir ay ay ay git görde bizede anlat merak ettim :)))
Nirdisin sini birdi cik izliyiriz :KK15::KK15::KK15:
Gecen arabada gecmisi okuyorum icim bulandi dedim minibuste hic okunmaz :)

Nirdisin sini birdi cik izliyiriz :KK15::KK15::KK15:
Bende özlüyorum dün geçmişi okuma girişimin oldu ciddi zaman ayırdım ama bitiremedim tabloları bile göremedim öpüyorum çok:)

Yoldayım vaktim olursa bilgisayardan arkadaşımızın gönderdiği şarkıları dinlemek istiyorum sağolsun

Her zaman böyle yoğun olmıycak bu geçici bir dönem daha pörtföye hakim olmaya çalışıyorum henüz alışma sürecindeyim diyelim ....

Back
X