O zaman bu olsun canım![]()
Sabah sabah içimizi açtın mahzuru yoksa adını söyliyebilirmisin :)
Ben Asuman bu arada
Kahvaltıda gider gitmez şarkıları açıcam sağol yıllın en iyi kaynaşan topik arkadaşısın öpüyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bu olsun canım![]()
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bulut776[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]170 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]160 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]160 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]140 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]140 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]130 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]kasimpati35[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanin yegane spor 1.si
Asumanzeynep
Haftanin spor 2.si
Bulut776
Haftanin spor 3.leri
Nhtylz & plynna
HAFTANIN 1.si..................................- 1 kg...................................ELIF1503 & DERIN
HAFTANIN 2.si.......................................- 0.6 kg..................................... BURCU1983
HAFTANIN 3.sü......................................-0.5 kg...................................YENA & BONUS![]()
:))okulumuzun Vakfı var orda bulusacagız bonuscumGenclik iste :)) nerde buluscaniz mekani merak ettim he :))
Aslında kopmustuk yeniden toplastik bakalımVayyy ne kadar güzel hala kopmamanız güzel bir gün olur inşallah![]()
Whatsup grubu kurdularÇok ilginç olucak ! senin için keyifli geçer inşallah bağzılarını bıraktığın gibi bulabilirsin bağzıları değişmiş olabilir ay ay ay git görde bizede anlat merak ettim :)))
Sagolasin Asumancim ismi Yeşim ilk defa bu sitede gerçek adimi söylüyorum. Memnun oldum canim gerçekten sizleri tanimak çok güzel iyi ki varsınız.Sabah sabah içimizi açtın mahzuru yoksa adını söyliyebilirmisin :)
Ben Asuman bu arada
Kahvaltıda gider gitmez şarkıları açıcam sağol yıllın en iyi kaynaşan topik arkadaşısın öpüyorum :)
Bende alırım bir bardak bebiki benim yerimedGünaydın: )
Bu sabah biraz daha erken açıyorum topiği..
Çayı koydum yine: )))
Afiyet olsun..
Sağol yeşimciğim memnun oldum bazen benim nikim bile bana ağır geliyor o yüzden sordum :)Sagolasin Asumancim ismi Yeşim ilk defa bu sitede gerçek adimi söylüyorum. Memnun oldum canim gerçekten sizleri tanimak çok güzel iyi ki varsınız.
Memnun oldum Yesimcim ben de Asuman :)Sagolasin Asumancim ismi Yeşim ilk defa bu sitede gerçek adimi söylüyorum. Memnun oldum canim gerçekten sizleri tanimak çok güzel iyi ki varsınız.
Yelizcim biz de bir iki toplasiriz sonrası zor çoluk çocuk dünya telaşıHayriye iyi yolculuklar canim
Asuman abla sanada iyi eglenceler benimde iki tane gorustugum lise arkadasim bigun aradim ikisini de mesguluz sonra seni arariz dediler bidaha da aramadilar bende aramadim bi daha sonra gecenlerde esimin calistigi is yerinde karsilasmislar esim numarami vermis onlarda bana gondermisler numaralarini biz arariz demisler aramadilar bende cokta fifi deyip yirttim numaralari beni begenmiyiler zaar
Frida hosgeldin yoklugun gercekten cok belli buralarda nasil alistin mi bari is ev kosusturmasina
Gunaydin adana yollarindan
Günaydın kızlar musmutlu bir hafta sonu diliyorumSabah menum 1 bardak su 2 dilim ekmek 1 yumurta 3 zeytin 1 kk peynir 2 kupa çay içtim
İşimin başında hazır ev nazırım.
![]()
Günaydın
Günümüz hafta sonumuz aydınlık mutlu geçsin
Hayriye hayırlı yolculuklar
Ben de bugün öğlen lise arkadaşlarımla bulusacagim 20 yıldan fazla oldu görmeyeli
Sagolasin Asumancim ismi Yeşim ilk defa bu sitede gerçek adimi söylüyorum. Memnun oldum canim gerçekten sizleri tanimak çok güzel iyi ki varsınız.
YENA Nilüfercim inan çok memnun oldum.Başta Deniz koyacaklarmış ismimi canım ailem kaderim benzer demişler ne alakaysa sonra Yeşim de karar kılmışlar.
Valla açıkcası bende anlamadım.Aynen öyle ona neden benzeyeyim ki yada ne bileyim işte eski insanları ve düşüncelerini anlamak çok zor gerçi her ikiside güzel isim memnunum valla :))) Kardeşime mesela rahmetli dedimin adını verdiler hahahahaa huyu suyu hareketleri aynı rahmetli dedemEvet ne alaka. Deniz Gezmis e benzemesin kaderin diye mi vazgecmisler :)
Deniz de guzel isim dimi, unisex bir isim kizada erkegede yakisiyor.. Ben ada ismini de severim..
Bir de kimi goruss isimler karakterle baglantili olur zamanla deniyor.. goreceli tabii inanip inanmamak..
Valla açıkcası bende anlamadım.Aynen öyle ona neden benzeyeyim ki yada ne bileyim işte eski insanları ve düşüncelerini anlamak çok zor gerçi her ikiside güzel isim memnunum valla :))) Kardeşime mesela rahmetli dedimin adını verdiler hahahahaa huyu suyu hareketleri aynı rahmetli dedem![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahaha belkide hadii gene köşeden dönmüşüm şanslıyımBak varmis bir bildikleri :)
Cansın sen bonus valla seninde her nickini gördüğümde aklıma kıvırcıkk yeşil saçlar geliyor valla ne yalan söyleyeyimSevgili melek ben bonus sadece bonus![]()