Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah ah bende ağlamak istiyorum. Ama sinirden
Çok güzelmiş kullanıcı adın abla... Çok anlamlı ve sana çok yakışmış böyle düşününce..
Neden sinirlisin?

Abla hayırdır geçen ki şu telefon mevzusu değildir inşallah gene
Yok be canım
Ortanca eltimin gelini canımı sıktı
Bu hafta düğün var diye geçen hafta köye gidip koştura koştura temizlik yaptım .pazargün evime ilk defa gelecek insanlar var.
Önceki akşam gelinler geldiler. Cumartesi düğünden sonra köye gidecekmisin dediler. Bende akşamdan gidip yatak yorgan dağıtmak istemiyorum. Evi temizledim.pazar sabahı erken gider bir toz alırım tamam dedim. ben hazırlık yapıyorum diye gelinlerin üçü değişik ikramlıklar hazırlamışlar az önce getirdiler.onlardan duydum . ortanca eltimin gelini üç çocuğunu alıp köye gidecekmiş. Öbürleri demişler yengem kendisi gitmedi ev dağılmasın diye sen neden akşamdan gidiyorsun demişler. Ben karar verdim gidiyorum açar kapıyı girerim sizde kahve içmeye gelin demiş .
Benim evime gidiyor. Bana söyleme zahmetinde bile bulunmuyor.

Bende gelmişken yediklerimi yazayım.
Limonlu suyumu içtim+2 bardak su

2 yumurtadan mantarlı omlet
1 dilim tam b. Ekm.
1 fincan süt

Elma
1 cay b. yoğurt

2 biber dolması
Domates yeşil soğan

1 avuç fındık
Tarçınlı türk kahvesi

2 kabak dolması
Keten tohumlu yoğurt

Yatana kadar bi de yeşil çay içersem çok iyi olacak..

Suyu çok az içtim malesef. Yatana kadar 2ye tamamlarsam iyi..

Bende yazayim yediklerimi

Sabah...1 dilim peynir 2 zeytin yarim salatalik 2 dilim tam bu.ekmegi

Ogle...1 dilim karpuz 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmegi

Aksam...zeytinyagli fasulye salata ayran

Spor...yoh

Su...6 bardak simdikik

Çok başarılı

Geç çıkıyomuşsun sen..
İnşallah bellimi olur bir gün bir yerler de hep beraber içeriz acı kahve..

Ah ah bende ağlamak istiyorum. Ama sinirden

Nooldu beybisi.. Sen yine de ağlama kıyamam ben sana...
Bak sana komik bişey anlatayım da gül.. Barışa doğum günün de spıdermen maskesi almıştık..
Bugün arkadaşıyla maskecilik oynuyorlar yanıma geldi..
anne biliyormusun sanırım benim örümcek hislerim oluştu..
Nasıl yani dedim.. Maske yüzümdeyken tam duvara çarpıcaktım ateş çıktı gözümden..
Vay bee dedim..

Dafi yaa bu ne hadsizlik... Kim şımartmış bu kadar.. Elimin tersiyle suratının ortsına vurasım geldi inan...
Anahtarın nerde senin paspasın altındamı.? Nasıl giriyor eve...

Allah sabir versin cnm. Her mesajini okudugumda gozyaslarima hakim olamiyorum. Allah sana bu aciyi unutturacak daha buyuk acilar yasatmasin insallah. O seni cennette sefaatci olarak bekleyecek. Soylecek baska soz bulamiyorum...

Dafi yaa bu ne hadsizlik... Kim şımartmış bu kadar.. Elimin tersiyle suratının ortsına vurasım geldi inan...
Islak odunu unutmusun iyi niyetten insana neler yapiyolar ya. Bende cok kizdim okuyunca dafi ablam seni kim ezdirdi boyle kaynana kayinpedermi niye cekinmiyolar senden hemde yasca kucukler.
Ben annemin evine izinsiz girmem ya

Bu arada adin cok hosmus topigimizin ulukişisi sensin kesin

Allah sabir versin cnm. Her mesajini okudugumda gozyaslarima hakim olamiyorum. Allah sana bu aciyi unutturacak daha buyuk acilar yasatmasin insallah. O seni cennette sefaatci olarak bekleyecek. Soylecek baska soz bulamiyorum...
Hasbişş eli kulagindadir bebikin :)) normalmi olucak?

Doğru söylüyosun aynen..

Yada aramıza alıp sıkıştıralım :))

Selamun aleykum dönus yolundayim
Birdolu sey yedim ama o kadar cok yurudum ki heralde hepsi eridi otobuste yedigim sac bordgi ve gazoz haric neyse artik pisman olmadim cok eylendim deydi ama artik yarin sifirdan tekrar basliycam
Aleyküm Selam canım
Yediklerim afiyet olsun Ama yaramasın
Guzel bir gün geçirmene çok sevindim

Oy benim örümcek hisli şerbetlim

Öbür gelinlerimiz çok saygılıdır.çok severim hepsini. içlerinde bu böyle. Kafasına koydumu döndüremezsin. Anahtar annemde var. Gece gündüz gidip kadından anahtar istiyorlar. Gece yarısı akılları estimi gidip annemi yataktan kaldırıyorlar. Annemde birşey diyemiyor çünkü yeğenimle eltiler. Bende baş edemedim anahtarı kapının yanındaki masanın örtüsünün altına bırakıyorum.şimdi eşim geldi söyledim. Oo onlar gittiler diyor. Gitmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…