Hahahaa yeğenimde oğluna eşimin ismini verdi. Hem kendisi, hem huyu benziyor. Konuşması bile aynı
Bonuscum ben uzun yıllar önce bir siyasi partinin çalışmalarına katılmıştım. Gittiğim bazı yerlerde konuşma yapmam gerekiyordu. kolay hatırlayabilmek için konuları kodluyorum. Dafi de kodlardan birisiydi. İnsanın ayırd edebilme özelliklerini anlatırken kod a göre anlatıyordum.
D)oğruyla yanlışı
A)daletle zulmü
F)aydalıyla zararlıyı
İ)yiyle kötüyü, güzelle çirkini ayırd edebilme özelliği
Çok güzelmiş kullanıcı adın abla... Çok anlamlı ve sana çok yakışmış böyle düşününce..Ah ah bende ağlamak istiyorum. Ama sinirden
Yok be canımAbla hayırdır geçen ki şu telefon mevzusu değildir inşallah gene
Bende yazayim yediklerimi
Sabah...1 dilim peynir 2 zeytin yarim salatalik 2 dilim tam bu.ekmegi
Ogle...1 dilim karpuz 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmegi
Aksam...zeytinyagli fasulye salata ayran
Spor...yoh
Su...6 bardak simdikik
Canım çıkış saatim 7 az kaldı kaçacağım hep böyle yazın daha da geç kalıyor 7-8 felan olduğu oluyor.
Porsuk şimdi çok daha güzel oldu kafeler çevre düzenlemesi inşallah gene gel beklerim beraber bir acı kahve içeriz.
Ah ah bende ağlamak istiyorum. Ama sinirden
Yok be canım
Ortanca eltimin gelini canımı sıktı
Bu hafta düğün var diye geçen hafta köye gidip koştura koştura temizlik yaptım .pazargün evime ilk defa gelecek insanlar var.
Önceki akşam gelinler geldiler. Cumartesi düğünden sonra köye gidecekmisin dediler. Bende akşamdan gidip yatak yorgan dağıtmak istemiyorum. Evi temizledim.pazar sabahı erken gider bir toz alırım tamam dedim. ben hazırlık yapıyorum diye gelinlerin üçü değişik ikramlıklar hazırlamışlar az önce getirdiler.onlardan duydum . ortanca eltimin gelini üç çocuğunu alıp köye gidecekmiş. Öbürleri demişler yengem kendisi gitmedi ev dağılmasın diye sen neden akşamdan gidiyorsun demişler. Ben karar verdim gidiyorum açar kapıyı girerim sizde kahve içmeye gelin demiş .
Benim evime gidiyor. Bana söyleme zahmetinde bile bulunmuyor.
Selam kızlar.bir türlü iyi olamiyorum.acimi unutmaya çalışıyorum ama olmuyor.ben kızımı cok özlüyorum.hic görmedigim kokusunu bile hidsetmedigim kızımı cok cok özlüyorum.sadece bi fotoğrafı var ona bakabiliyorym.o kadar zor bi durum ki.doguma girip bos cikmak hastaneden.bütün hayallerim yarm kaldı.bütün heveslerim kursağımda kaldı.gecen hastanede bi kadnn kucagnda bebek gördüm sordum 3 günlükmüş.kadın ne kadar da mutluydu.o kadar zor bi durum ki.ben de dogum yaptm ama bebegim yok iste.karsi komsumun gelini gelini benden 20 gün önce dogum yapmisti.surekli balkonda bebeginin kiyafeerini görüyorum icim parçalanıyor.yuregim aciyor.hamileligimin son günlerinde onun bebeginin kiyafetlerini görünce bak o bebek dogdu hadi kızım sıra sende demistim karnımı sevmistim.annen de senin cicilerini hazırladı demistim.icim kıpır kıpır olmustu..ama simdi elbiseleri gördükçe ağlıyorm.bebegimin kıyafetlerini sadece bir kez yikadm ve hepsi kaldırdılar.hicbirini giydirmek nasip bile olmadı.gecmiyor acım kızlar gecmiyor.alışaym diyorum ama olmuyor.zaman gecerse alisirim diyorum ama olmuyor hasretim daha da artıyor.kizim yasasaydi artk 2 aylik olacaktı yavaş yavas gülmeye başlayacaktı.her gecen güne sevinecektim kızım büyüyor diye ama simdi her gecen zamana üzülüyorum ve ağlıyorum.
Islak odunu unutmusunDafi yaa bu ne hadsizlik... Kim şımartmış bu kadar.. Elimin tersiyle suratının ortsına vurasım geldi inan...
Anahtarın nerde senin paspasın altındamı.? Nasıl giriyor eve...
Hasbişş eli kulagindadir bebikin :)) normalmi olucak?Allah sabir versin cnm. Her mesajini okudugumda gozyaslarima hakim olamiyorum. Allah sana bu aciyi unutturacak daha buyuk acilar yasatmasin insallah. O seni cennette sefaatci olarak bekleyecek. Soylecek baska soz bulamiyorum...
Yatakta wc de yemek yaparken her zaman her yerdehayriyee döndünmü eve yoldamısın.? Adana da bile merak edip okuyosun dimi :))
İnşallah iyi geçmiştir..
Islak odunu unutmusuniyi niyetten insana neler yapiyolar ya. Bende cok kizdim okuyunca dafi ablam seni kim ezdirdi boyle kaynana kayinpedermi niye cekinmiyolar senden hemde yasca kucukler.
Ben annemin evine izinsiz girmem ya
Bu arada adin cok hosmus topigimizin ulukişisi sensin kesin
Yatakta wc de yemek yaparken her zaman her yerde
Ayyy ne kadan mikemmel yaa hayriyecim iyi ki gittin kuzum kendim gitmis gibi sevindim. Yediklerini takma hic ama hic bu farkli bi durum ben evde yediklerine kiziyorum. Gezidekiler hicbisey yapmaz sana kan olsun can olsun.
Aleyküm Selam canımSelamun aleykum dönus yolundayim
Birdolu sey yedim ama o kadar cok yurudum ki heralde hepsi eridi otobuste yedigim sac bordgi ve gazoz haric neyse artik pisman olmadim cok eylendim deydi ama artik yarin sifirdan tekrar basliycam
Çok başarılı
Geç çıkıyomuşsun sen..
İnşallah bellimi olur bir gün bir yerler de hep beraber içeriz acı kahve..
Nooldu beybisi.. Sen yine de ağlama kıyamam ben sana...
Bak sana komik bişey anlatayım da gül.. Barışa doğum günün de spıdermen maskesi almıştık..
Bugün arkadaşıyla maskecilik oynuyorlar yanıma geldi..
anne biliyormusun sanırım benim örümcek hislerim oluştu..
Nasıl yani dedim.. Maske yüzümdeyken tam duvara çarpıcaktım ateş çıktı gözümden..
Vay bee dedim..
Dafi yaa bu ne hadsizlik... Kim şımartmış bu kadar.. Elimin tersiyle suratının ortsına vurasım geldi inan...
Anahtarın nerde senin paspasın altındamı.? Nasıl giriyor eve...
Öbür gelinlerimiz çok saygılıdır.çok severim hepsini. içlerinde bu böyle. Kafasına koydumu döndüremezsin. Anahtar annemde var. Gece gündüz gidip kadından anahtar istiyorlar. Gece yarısı akılları estimi gidip annemi yataktan kaldırıyorlar. Annemde birşey diyemiyor çünkü yeğenimle eltiler. Bende baş edemedim anahtarı kapının yanındaki masanın örtüsünün altına bırakıyorum.şimdi eşim geldi söyledim. Oo onlar gittiler diyor. Gitmiş yaniIslak odunu unutmusuniyi niyetten insana neler yapiyolar ya. Bende cok kizdim okuyunca dafi ablam seni kim ezdirdi boyle kaynana kayinpedermi niye cekinmiyolar senden hemde yasca kucukler.
Ben annemin evine izinsiz girmem ya
Bu arada adin cok hosmus topigimizin ulukişisi sensin kesin
yok kiz degil ben yicektim surerken nerdeyse cok lezzetliydi
sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?