- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
sefan olsun Hayriye sevindim senin adına keşke bende evi çocukları temizliği yemeği düşünmeden bir gün gecirebilsemSelamun aleykum dönus yolundayim
Birdolu sey yedim ama o kadar cok yürüdüler heralde hepgünlerineotobuste yedigim sac bordgi ve gazoz haric neyse artik pisman olmadim cok eylendim deydi ama artik yarin sifirdan tekrar basliycam
GGerçekten terbiyesizlik yapmışlar ev sahibi olmadan hatta haberi bile olmadan izin istemeden ne münasebetle yani ayıpYok be canım
Ortanca eltimin gelini canımı sıktı
Bu hafta düğün var diye geçen hafta köye gidip koştura koştura temizlik yaptım .pazargün evime ilk defa gelecek insanlar var.
Önceki akşam gelinler geldiler. Cumartesi düğünden sonra köye gidecekmisin dediler. Bende akşamdan gidip yatak yorgan dağıtmak istemiyorum. Evi temizledim.pazar sabahı erken gider bir toz alırım tamam dedim. ben hazırlık yapıyorum diye gelinlerin üçü değişik ikramlıklar hazırlamışlar az önce getirdiler.onlardan duydum . ortanca eltimin gelini üç çocuğunu alıp köye gidecekmiş. Öbürleri demişler yengem kendisi gitmedi ev dağılmasın diye sen neden akşamdan gidiyorsun demişler. Ben karar verdim gidiyorum açar kapıyı girerim sizde kahve içmeye gelin demiş .
Benim evime gidiyor. Bana söyleme zahmetinde bile bulunmuyor.
Antalyada yayaşadığım için hiç değişik gelmedi alışık olduğum klasik manzara
Hayırlı akşamlar
Günüm çok güzel geçti lise yıllarına döndük sanki aradan 23 sene geçmemiş gibi samimi güzel bir ortamdi
Hayriye senin de günün güzel geçmiş maşallah
Çalışanlara Öpücükler
Bengisu Allah gönlüne ferahlık versin güzel günler nasip etsin canım sabır ve duadan başka birşey diyemiyorum malesef
@nhtylz canım evimiz 45 dakika mesafede yürüyüş akşama yürüyerek gideyim dedim bende en azından yakarım :) Yoksam kendimi porsuga atacamm
Yeni vardim eve yasmincim..
bugun cok yoruldum cok is vardi. Aglamak istiyorum..
Evetne oldu niye Beyle oldun
Asucum sevindim iyi geçmesine..
esracim sen de cocuklar az buyusun kendine vakit ayiracak ortamin olur insallah..
Tam olarak hangi semttesin gizgöslüksüz baktım ondandır :) bende antalyadayım
belki daha öncede sormuşumdur kusura bakma
bahçeli-varlık mh.Tam olarak hangi semttesin giz
Ankarada okudumasumanzeynep asum liseyi nerde okumuştun? ne güzel eski arkadaşlıklar yaşanmışlıklar özendim inanki
ne güzel insallah daimiyetini getirin.Ankarada okudum
Doğma büyüme ankaradayım ben canım
Güzel oldu geç de olsa yeniden toplandık inşallah bundan sonra görüşürüz
bahçeli-varlık mh.
gazi lisesi sokağı
İkisi de Eskişehirli canımne güzel insallah daimiyetini getirin.
senin annemi babamı eskişehirli
İkisi de Eskişehirli canım
Bende Kepez Belediyesi arkasında oturuyorum yakın sayılıriz
İkisi de Günyüzü canım :)aneamm biride sivrihisarlımıydı hadi bakalım soru yağmurundasın
iş yerioraya yakın benim halde calışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?