Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı akşamlar
Günüm çok güzel geçti lise yıllarına döndük sanki aradan 23 sene geçmemiş gibi samimi güzel bir ortamdi
Hayriye senin de günün güzel geçmiş maşallah
Çalışanlara Öpücükler
Bengisu Allah gönlüne ferahlık versin güzel günler nasip etsin canım sabır ve duadan başka birşey diyemiyorum malesef

Selamun aleykum dönus yolundayim
Birdolu sey yedim ama o kadar cok yürüdüler heralde hepgünlerineotobuste yedigim sac bordgi ve gazoz haric neyse artik pisman olmadim cok eylendim deydi ama artik yarin sifirdan tekrar basliycam
sefan olsun Hayriye sevindim senin adına keşke bende evi çocukları temizliği yemeği düşünmeden bir gün gecirebilsem

GGerçekten terbiyesizlik yapmışlar ev sahibi olmadan hatta haberi bile olmadan izin istemeden ne münasebetle yani ayıp
Antalyada yayaşadığım için hiç değişik gelmedi alışık olduğum klasik manzara

eski dostlar arkadasliklar ne kadar saf ve temizdi .
eski gunlerine donmussun ne guzel canim
biz koptuk gittik okul arkadaslarimla
ne guzel gunlerdi

@nhtylz canım evimiz 45 dakika mesafede yürüyüş akşama yürüyerek gideyim dedim bende en azından yakarım :) Yoksam kendimi porsuga atacamm

ev nerde iş nerde canım ?meraklı eskişehirli

Yeni vardim eve yasmincim..
bugun cok yoruldum cok is vardi. Aglamak istiyorum..

bende 19:10 gibi eve girdim.bende katılabilirmiyim sana duş aldım az rahatladım birde kahve ohh

Asucum sevindim iyi geçmesine..

esracim sen de cocuklar az buyusun kendine vakit ayiracak ortamin olur insallah..

Ahh ah inan ki hergün hayalini kuruyorum o günlerin
zayıf ve çocukları büyümüş klasik evini toparlayip sabah kahvesini içen ev hatunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…