• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğru söylüyosun aynen..

Yada aramıza alıp sıkıştıralım :))
barışın yaptığı çok komiik yaaa ben anlatmışmıydım bilmiyorum benim yiğen yüzünü cidileştirip elini bana doğru uzatıp bişey yapıp duruyordu anneme sordum bu napıyor beee diyee annem sana ağ atıyor dediii :confused:

Burcu cvp icin tsk ederim basaksehir civari olsaydi

Dafi bu duruma bir davranis gelistirmelisinki bir daha olmasin uzmesin seni ozel boyle durumlarda tavrini ortaya koyarsan bir daha yenilenmez
Ben varım canım diyetisyen yerine olmaz mı:KK53:
Motivasyon itinayla verilir :KK45:
Şaka bir yana birbirimize destek olalım, geçen sen oğluna zayıflayıp kardeş yapmak istediğini söyledin , bende istiyorum çok ara vermeden.
Beraber zayıflayıp aynı zamanda yapalım 2.leri:oha:

Şaka bir yana birbirimize destek olalım, geçen sen oğluna zayıflayıp kardeş yapmak istediğini söyledin , bende istiyorum çok ara vermeden.
bi dakka yaaa bismillah biraz yavaş gidin biraz bebikler büyüsüün :confused:

No
Ahhh ahh sen pazartesi yap yulaf kepegini benimde yarin simit günüm esim sicacik firindan alir gelir..inşallah yarisiyla yetinebilirim:63:
yulaf kepeğinden krep yapmak çok uzun sürüyor iş yerinde yapamam vakit alıyor. sende yarın yarım simit yee anlaşalım orta bir anlaşma olsuun:)

Tabiki kabulumdur kesinlikle varim benim kadar ara vermemeni öneriyorum şartlarin eger uygunsa ve kendim icin cok gec kaldigimi biiiyorum :(( hayirlisi Allahtan.

Tabiki kabulumdur kesinlikle varim benim kadar ara vermemeni öneriyorum şartlarin eger uygunsa ve kendim icin cok gec kaldigimi biiiyorum :KK43:( hayirlisi Allahtan.
Canım bu işler nasip meselesi. Rabbim ne zaman yazdiysa ozaman olur bende ilk için gec kaldığımi düşünuyorum ama aslında bu zamanmis cok sukur Allah yokluklarini göstermesin

Son düzenleme:
Canım arayı açmamak lazım, 2 si bir büyüsün:)
Planlarım var sonrasi Icin :halay:
şaka yapıyorum benim ikisinin arası çok açık ve zor oluyor kardeş bağıda farklı oluyor doğru karar vermişsiniz gerçi benim annem hep yanımda destekçimdii kızım bebekken daha çok sosyaldim anneme bırakıp istediğimi yapabiliyordum bende araları az olsun istemiştim ama eşim o zaman kiracıyız nasıl geçinecez 2.olmasın demiştiii aradan 10 yıl geçince bu seferde çocukta çocuk diye tuturdu adam kızım onun isteği sayesinde oldu iyikide olmuş tabii :))

Cok yakin yaslarin kotu tarafida var tek cocuklular :)

Baharnaz dukan diyeti saf protein diyeti ama yapmiycam ben yani yapamam sanirim.
Tabi zordur cnm 2 kucuk birarada ama ben ikiz bile isteyen biriyim :)
Tabi kızımin iyileşmesi suan 1. Onceligim
Herşeyin ayri zorluğu var. Zaten Rabbim ne zaman nasip ederse
olur

Back
X