• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Msjim yarim gitmis 54 yasinda okul bahcesinde torununmu nene derler :))
Deseler nolucak 10 dk konuscaklar sonra susucaklar ama sen bir omur yasiycaksin.
50 li yasa yakinmi yoksa 50 mi bi komsumuz anne oldu. Evlilik hayati tup bebek denemesiyle gecmis yas degilde yasadiklari onu yipratmis. Oldugundan cok cok fazla gosteriyo ve torunu gibi gercekten.
Ben teyze derdim artik olaki gorsem demiyorum.
Bizim gibilerin lafina baksaydi anne olamazdi.

şaka yapıyorum benim ikisinin arası çok açık ve zor oluyor kardeş bağıda farklı oluyor doğru karar vermişsiniz gerçi benim annem hep yanımda destekçimdii kızım bebekken daha çok sosyaldim anneme bırakıp istediğimi yapabiliyordum bende araları az olsun istemiştim ama eşim o zaman kiracıyız nasıl geçinecez 2.olmasın demiştiii aradan 10 yıl geçince bu seferde çocukta çocuk diye tuturdu adam kızım onun isteği sayesinde oldu iyikide olmuş tabii :))
Böyle yazılmış canım demekki. bende istediğimi soyluyorum ama ne olur Allah bilir. Allah evlatlarıni sana bağışlasin cnm . Yuzunu guldursunler her iki cihanda

Böyle yazılmış canım demekki. bende istediğimi soyluyorum ama ne olur Allah bilir. Allah evlatlarıni sana bağışlasin cnm . Yuzunu guldursunler her iki cihanda
Amin tüm evlatlarımızın içindede bizimkileri sağlıklı ayaklarının üzerinde kimseye muhtaç olmadan durabilsinler daha ne istenilirki değilmi ....

Amin tüm evlatlarımızın içindede bizimkileri sağlıklı ayaklarının üzerinde kimseye muhtaç olmadan durabilsinler daha ne istenilirki değilmi ....
Aynen canım
Daha kızım 6 aylık ama ondan öncesi anlamsız geliyor. Çok farklıymıs evlat sevgisi.
Rabbim evladiyla sinamasin kimseyi.

10:30 yarim muz,1 bardak sut

12:45 1 has. yum. 7 zeytin bolca tulum peynir,2 ceviz domates dereotu taze sogan 2 dilim t.bugday ekmek

15:45 1 dolu kase ayranli bakliyat corba,2 kasik kıymalı t.fasulye,1 kaşık patlican yemegi,1 dilim t.Bugday ekmek

17:30 1 büyük bardak kayisi suyu 1 avuç cig yemis

19:00 1 ceviz 1 kuru incir

1,5 saat once aktivya
2.5 lt su Limonlu su icildi

Bitki Cayi ve Spor yok

Iyi geceler kizlar
Yatmadan yazayim istedim size
Yarin hastanenin duzenlemis oldugu kahvalti var nasipse oraya gitcez sabahtan ogleden sonra ya da aksama gorusuruz tekrar insllah

Hasbişş eli kulagindadir bebikin :)) normalmi olucak?

Son haftama girdim bakalim bi aksilik olmazsa normal olacagi icin gunu belli degil hazir ve nazir bekliyoruz hanimefendiyi
Gerci ablasina cekerse daha cok bekleriz emine 40 haftanin uzerine 8 gun yemisti

Ben varım canım diyetisyen yerine olmaz mı:KK53:
Motivasyon itinayla verilir :KK45:
Şaka bir yana birbirimize destek olalım, geçen sen oğluna zayıflayıp kardeş yapmak istediğini söyledin , bende istiyorum çok ara vermeden.
Beraber zayıflayıp aynı zamanda yapalım 2.leri:oha:
2.çocuğa bende talibim:KK70:doğum korkusundan dolayı nasıl ikna olucam bilmiyorum.oğlum 3yaşına yaklaştı kaç sene daha ertelerim bilemiyorum

nişanda 2sigara böreği 2Kemalpaşa tatlısı 3kaşık kadar pilav ve ben suan açım.yerimde saydığım bır haftayi geride bırakmış olarak daha temkinli olmaya çalışıyorum bu hafta.bide 75kilo olmak için koyduğum zamana 2hafta kaldı 27 Mayıs evlilik yıldönümümz o tarihe kadar 75olmam lazım biraz zor gözüküyor ama sıkı bır şekilde devam edersem imkansız değil 1.800gr var daha.

Gunaydinn hayirli sabahlar hayirli mutlu pazarlar:KK200:

FB_IMG_1462960151345.webp

Back
X