• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnn güzeller hayırlı mutlu günler hepiciğinize:KK54::KK54:

tahlil sonuçlarında açlık şekerim çok yüksek dikkat edilcek ve diyet yapılcak başka bir sorun yok şükür ama üst sınır obez dediler yaaaaaaaa diyetisyende yuh diyecektim adama
Günaydın canım hayırlı haftalar diliyorum. :KK15:Sıkma canını canım vereceğiz bu kgları :KK36::KK36:

Enerjime yine nolmussa :110: allahim artik isinsin ve bir muddet sogumasin hava lutfen...
En hareketli sarkim bu sabah beyle onda bile deriin anlamlar var

Valla ben almadım bonusum masumum yanii :21::21:havlardan olabilir.Bizim buralarda ne giyceğimi şaşırdım kah soğuk kah yağmurlu kah yakıcı sıcak haliyle psikoloji de dalgalanmada benimde :KK45:

Gunaydin:KK200:
Bu sabah dunden 800 gram eksiydim Allahim boyle gitsin insallah Amin:dua:
Süper yeliz maşallah..
Günaydn kızlar.artk zayıflamaya karar verdim.10 mayısta 90.0 kiloydum bunu kendime başlangıç sayıyorum.ilk basta hedefim 79 u görmek.hadi bismillah.
Hoşgeldiiiiinnnn.. Çok doğru bi karar vermişsin
günaydınnnn güzeller hayırlı mutlu günler hepiciğinize:KK54::KK54:

tahlil sonuçlarında açlık şekerim çok yüksek dikkat edilcek ve diyet yapılcak başka bir sorun yok şükür ama üst sınır obez dediler yaaaaaaaa diyetisyende yuh diyecektim adama
Dikkat edersin sen bişey çıkmamış şükür
Yok ne demek canım est. ben şükür ki Yaradandan gelen herşeyi başım üstüne imtihan bildim ve ne kadar zor olsada Rabbim sabrini verdi Elhamdulillah...Canim ben yavrumu 6.5 aylik hamileyken erken dogum nedeniyle yitirdim.3 gün yasadi savaşçı minnakim ama maalesef Ayitirdim.Allahim yavrumu benden daha çok sevdi ki sıfır gunahsiz yanina aldi melegimi :KK43:
Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin, isteyen herkese boy boy evlatlar nasip etsin
1 kilo arti gordum :110: ne bu simdi barbunya etkisimi yoksa yatana kadar minik minik agzima attiklarimmi yoksa malum donem seysimi :110:
Ben malum dönem olduğunu düşünüyorum aynı şey bende de var çünkü...

500 ml ılık limonlu suyumu içtim..

Kahvaltı
Yulaf kepekli tost ( cydnz_1 cydnz_1 tekrar teşekkürler, yulaf kepeğinin en tüketilebilir hali ve epey doyurucu)
Domates salatalık
3 parmak kadar süzme peynir

Şimdi de yeşil çayımı içiyorum:KK50:

ne demek :)
beğenmişssindr umarım tadını da .

E eboe Aminn canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Elifcim yeşl çay poşet olanından mı yoksa dökme yaprak olanından mı kullanıyorsun.Ben her ikisinden de aldım.Ama kafamda soru işareti var sallama etkili mi değil mi diye
Toz gibi onlar sanki digerini tavsiye ederim.
Siyah cay nasil demleme iyi oluyo poset iyi olmuyosa onun gibi dusun.

Hadi bakalim eski esracan olma yolundasin..
:nazar::nazar:
Yine kararliyim bu sefer ölmek var dönmek yok insallah
bayramda 85 olmak istiyorum
rabbimin izni ve sizin desteklerinizle insallah

herkese hayirli gunler
sabah suyumu ictim tam bugday ekmegimle kahvaltimi yaptim
simdi evimi topliyacam sonra yesil cay sonra yemegimi pisirip hooopp yuruyuse hava cok guzel bekli iki belki uc saat yururum insallah

Yine kararliyim bu sefer ölmek var dönmek yok insallah
bayramda 85 olmak istiyorum
rabbimin izni ve sizin desteklerinizle insallah

herkese hayirli gunler
sabah suyumu ictim tam bugday ekmegimle kahvaltimi yaptim
simdi evimi topliyacam sonra yesil cay sonra yemegimi pisirip hooopp yuruyuse hava cok guzel bekli iki belki uc saat yururum insallah
Hayırlı günler canım 3 saat hay maşallah iyi yürüyüşler dilerim canım :KK49::KK49:

3.webp

Ve kg 1.cisi de ben olacam :sampiyon::sampiyon::sampiyon: hayaller hayaller olacak inşallah :ıslık::ıslık:

Back
X