Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım hayırlı haftalar diliyorum.günaydınnnn güzeller hayırlı mutlu günler hepiciğinize
tahlil sonuçlarında açlık şekerim çok yüksek dikkat edilcek ve diyet yapılcak başka bir sorun yok şükür ama üst sınır obez dediler yaaaaaaaa diyetisyende yuh diyecektim adama
Aminn yenamm canı gönülden kocaman bir aminn Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunInss yakin zaman da senin ve tum isteyenlerin hayirli saglikli bebisleriniz olur..
İnşallah canım Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahCanim insallah sende kisa zamanda bebegini alirsin kucagina![]()
Enerjime yine nolmussaallahim artik isinsin ve bir muddet sogumasin hava lutfen...
En hareketli sarkim bu sabah beyle onda bile deriin anlamlar var
havalar ısnımasınn , böyle çok güzel![]()
Süper yeliz maşallah..Gunaydin
Bu sabah dunden 800 gram eksiydim Allahim boyle gitsin insallah Amin![]()
Hoşgeldiiiiinnnn.. Çok doğru bi karar vermişsinGünaydn kızlar.artk zayıflamaya karar verdim.10 mayısta 90.0 kiloydum bunu kendime başlangıç sayıyorum.ilk basta hedefim 79 u görmek.hadi bismillah.
Dikkat edersin sen bişey çıkmamış şükürgünaydınnnn güzeller hayırlı mutlu günler hepiciğinize
tahlil sonuçlarında açlık şekerim çok yüksek dikkat edilcek ve diyet yapılcak başka bir sorun yok şükür ama üst sınır obez dediler yaaaaaaaa diyetisyende yuh diyecektim adama
Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin, isteyen herkese boy boy evlatlar nasip etsinYok ne demek canım est. ben şükür ki Yaradandan gelen herşeyi başım üstüne imtihan bildim ve ne kadar zor olsada Rabbim sabrini verdi Elhamdulillah...Canim ben yavrumu 6.5 aylik hamileyken erken dogum nedeniyle yitirdim.3 gün yasadi savaşçı minnakim ama maalesef Ayitirdim.Allahim yavrumu benden daha çok sevdi ki sıfır gunahsiz yanina aldi melegimi![]()
Ben malum dönem olduğunu düşünüyorum aynı şey bende de var çünkü...1 kilo arti gordumne bu simdi barbunya etkisimi yoksa yatana kadar minik minik agzima attiklarimmi yoksa malum donem seysimi
![]()
500 ml ılık limonlu suyumu içtim..
Kahvaltı
Yulaf kepekli tost (cydnz_1 tekrar teşekkürler, yulaf kepeğinin en tüketilebilir hali ve epey doyurucu)
Domates salatalık
3 parmak kadar süzme peynir
Şimdi de yeşil çayımı içiyorum![]()
Toz gibi onlar sanki digerini tavsiye ederim.
Yine kararliyim bu sefer ölmek var dönmek yok insallahHadi bakalim eski esracan olma yolundasin..
![]()
Anladım canım o zaman yapraklılardan kullanayım hep mantıklı :) Oğlun nasıl oldu bugün canım iyi mi birazToz gibi onlar sanki digerini tavsiye ederim.
Siyah cay nasil demleme iyi oluyo poset iyi olmuyosa onun gibi dusun.
Hayırlı günler canım 3 saat hay maşallah iyi yürüyüşler dilerim canımYine kararliyim bu sefer ölmek var dönmek yok insallah
bayramda 85 olmak istiyorum
rabbimin izni ve sizin desteklerinizle insallah
herkese hayirli gunler
sabah suyumu ictim tam bugday ekmegimle kahvaltimi yaptim
simdi evimi topliyacam sonra yesil cay sonra yemegimi pisirip hooopp yuruyuse hava cok guzel bekli iki belki uc saat yururum insallah
ben de kiloda 1. olacağımBu hafta spor 1.ben olacamcanlarımm her sabah yürüyerek geliyorum işe azcık ortamı kızıştırıyım
![]()
Bu esracan simdi buraya gelipte bi saat yurudum yazarsa vururum onu![]()