• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Eve epey maceralı geldik :)
Uzun süre ve cok yağmur yağdı
Chia aldım bir de :)
Biraz yogurda biraz da süte karıştırdım koydum dolaba
Acıktım ne yesem ben de bilemedim Esracan
Salata yapmaya usendim yemek de istemedi canım
Çay demledim yanında atistirayım bari biraz

Şimcik şöyle insülin direnci için bende glifor kullanmıştım. Yeniden başlamayı düşünüyorum. Diyetisyen insülin direnci için yediğin en masum şey bile yağ olarak depolanır demişti. Yürüyüş özellikle de Bacağın dizden üst kısmının hareketi insülin direnciyle savaşmak için etkiliymişşşş.
Aranızda bi suredir diyet yapıp kilo verimi duran varsa kefiri uyumadan yarım saat önce 1 Çay bardağı içebilir. Ben çok faydasını gördüm ama tadını sevmiyorum. Şu ara diyet de yapamadığım için vücudum alışmasın diye içmiyorum.
Herkesi tek tek alıntılamak istesem bile mümkün olmuyor maşallah yazdıklarınızı okumaya yetişmek bile mucize :confused:

Bende ayni seyi yazicaktim sagolasin daha sık gelmeye calis lutfen :))

Cok ac kaldigimizda da kilo veremiyoruz bu da bi gercek. Aksamlari tarcinli sutude bir hafta duzenli ic istersen @Derin ve @OGULCUKLARIM hayriye sende.
Ananai seyde iyiymis :))

Ogle yemegi icin yetersiz kanimca istersen hece hece yaz.:KK11:
Aslında çok sık geliyorum. Okuyayım bi neler olmuş diyorum o arada bişey çıkıyo teli bi daha elime aldığımda okumam gereken bi 30 sayfa daha çıkmış oluyo. Cevap yazmama kalmadan konu değişiyo muhabbet çok güzel okuyorum tebessüm ediyorum hayalet gibi burdayım işte :)

Bende bugün geç kalktım sanki robot gibiydim. Küçük eltimin gelini yakın oturuyor onu aradım. Geldi biraz masaj yaptı. Bardak çekti biraz yumuşadı sanki.
Sonra birbuçuk dilim ekmek, bir parça peynir ve bir domatesle kahvaltı ettim. 1 fincanda kahve içtim. Süpürge yaptım çarşıya çıktım. Kahve aldım. Tahin aldım. İkramlık yapıp getiren gelinlerimizin tepsileri duruyor. Onlarada birer tane şalvar aldım. Köye gittiklerinde giyiyorlar. Tepsileriyle birlikte veririm.
Az önce de barbunya ısıttım, 1 tabak koydum. 2 dilim ekmek, 1 baş kuru soğan, v e 2 acı biber eşliğinde yedim. 1 fincanda kahve içtim.

Screenshot_2016-05-18-19-25-43.webp

O ekmeği yemeden duramadım akşam ya... Sanki yemesem açlıktan ölecem sinir oldum kendime... Şimdi tıka basa doluyum ve mutsuzum bu kadar dolu olduğum için...
Kaçamak yapmadım ama çok doydum...

Akşam yine yeşil çay içerim, biraz da olsa vicdanım rahatlar...

O ekmeği yemeden duramadım akşam ya... Sanki yemesem açlıktan ölecem sinir oldum kendime... Şimdi tıka basa doluyum ve mutsuzum bu kadar dolu olduğum için...
Kaçamak yapmadım ama çok doydum...

Akşam yine yeşil çay içerim, biraz da olsa vicdanım rahatlar...
Bence yediklerin az bile. Vicdanın rahat olsun. Istersen fat secret indir hem ne kadar karbonhidrat yağ kalori vs hepsini Görmüş olursun

Bence yediklerin az bile. Vicdanın rahat olsun. Istersen fat secret indir hem ne kadar karbonhidrat yağ kalori vs hepsini Görmüş olursun
Evet var o uygulama. Aslında sorun yediğim değil de çok doymuş olmam. Belki de ayrandandır. Çok da su içtim onun d etkisi olabilir.
Elif bence de gayet başarılı günün hem daha erken yatana kadar bişey kalmaz
Ben de karpuz peynir 1dilim ekmek yedim
Şimdi çay içiyorum arkasına yeşilçay yaparım
Suyu az içtim yatana kadar içerim
Afiyet olsun ablacım:KK200:

Evet var o uygulama. Aslında sorun yediğim değil de çok doymuş olmam. Belki de ayrandandır. Çok da su içtim onun d etkisi olabilir.

Afiyet olsun ablacım:KK200:
Çok doymaktan korkma. Doğru Şeyler yediğin sürece sıkıntı yok. Diyet listelerinde neden Sınırsız salata oluyor işte bu Yüzden doyacaksın ki hem metabolizma kıtlık var diye düşünüp durmasın hem sen çabuk acıkıp abur cubura yönelme

Eki Görüntüle 1834476
Temizliğe başlayan tüm canlarım kolay gelsin çabucak biter inşallah durumlar aynen böyledir kesin Amethyst_1 Amethyst_1 canımın dediği gibi büyük aşkladır.Kolay gelsin :KK200::KK200::KK15::KK15:

Hatuna bak yahuuu,temizlik yaparken bile bakimli,etekli:) benim temizlik yaparkenki halim pek pacoz:confused:

:)) bu sefer anlasalim kasimpati ben bitti demeden bana temizlik bitmedi diye sorma :KK53:

Hem ben daha baslamadim sadece niyet ettim o bile 1-2 gun surer :KK53:

Topragin mayis sonunda yaptircakti eyle demisti ama sanirim bu gidisle okul kapaninca diye dusundugu icin okulda ramazan icinde kapanacagi icin bayramdan sonraya kalir :KK53:

Hic öyle bir hata yaparmiyim,:KK8:yogurdu üfleyerek yemekte üzerim yoktur dermisimmm:KK53::KK53:

Öyle iki günde temizliği bitiren hatunlardan olamadım hic:) Misal bugun sadece elbise dolabini silip,düzenledim:) bu hizla ramazani bulmam garanti:KK45:

Eki Görüntüle 1834521

Fiti yikliyimiyirim biyit biyik diyi bini sinir idiyi diyenlere gelsinn :)))
Foto kucultucu bir uygulama indirdim. Hayatimiz app olmus pehh

Buda yeni ekipmanim atlayabiliyomusun diye sormayin 5 cevirmede anca 1 kere atladim.

Ipin rengide pek güzelmiş,eller desen pambik gibi:)

Evet çarşıya gittim geldim. Birazda yürüyüş yaptım
Bebegimi sizede göstereyim
Eki Görüntüle 1834648

Ayy dafi ablacim,cok güzelmiş bebek,bayildim elbisesine,gözlerine:) Hem çocuk olup,hem de senin akraban olasim geldi:KK45:

İyi akşamlar
Eve epey maceralı geldik :)
Uzun süre ve cok yağmur yağdı
Chia aldım bir de :)
Biraz yogurda biraz da süte karıştırdım koydum dolaba
Acıktım ne yesem ben de bilemedim Esracan
Salata yapmaya usendim yemek de istemedi canım
Çay demledim yanında atistirayım bari biraz

Asuman ablacim,chia almissin,sifa olsun:)

Süte karistirdigini cilek,muz veya kivi ile tüketmeni tavsiye ederim,bir de bir yemek kasigi bal veya sevdiğin bir reçelin suyunu koyabilirsin chia içine..:kk77:

Back
X