yorgunum yatayım içesim yok uykumu kaçırır zaten sohbete geldim kaçtı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorgunum yatayım içesim yok uykumu kaçırır zaten sohbete geldim kaçtı :)
İçsen iyi olur tabi :)ben alayım bir kupa yeşil çay bu gün içemedim bu saatden sonrada içesim yok
Uykunu kaçırıyorsa yarın iç mademyorgunum yatayım içesim yok uykumu kaçırır zaten sohbete geldim kaçtı :)
benimde yulaf kepeği elimde patladı vakitsizlikten yapamıyorum güzeldi aslında sözde pazar günü yapıcaktım olmadı olduramadımÇok duyunca merak ettim adaş :))
Kafama da yattı şişiyor felan bir de lif oranı çok yüksekmis faydali bişey galiba
Eger aldığımız çakma neyim değilse hic bir şeye güven olmuyor
Boya badana isleri 25 gun once bu haftada yatak oda dolabi mutfak dolabibanyo surgulu kapi takildi derken ev kucuk olunca hangi alandan kac cm calipta dolap yapariz diye ugrasip duruyoruz :)nereyi tadilat yaptırdın tam bahar temizliği oldu desene güle güle otur temiz evinde oh mis :)
karataya devam mı ? meyva yokmuydu karataydaaYediklerim
Sabah
2 haslanmis yumurta
zeytin
örgü peynir
maydonoz
badem
Aksam
1 tabak nohut yemeği
küçük bir kase fasulye kavurmasi
1 kase yoğurt
Ara
cay,kahve,yesil cay.
Spor:yok..![]()
ne güzel dolap filan yaptırdın herhalde güle güle kullan bendede durumlar aynı ev küçük eşyaları nerelere tepiştirecem şaşırıyorumBoya badana isleri 25 gun once bu haftada yatak oda dolabi mutfak dolabibanyo surgulu kapi takildi derken ev kucuk olunca hangi alandan kac cm calipta dolap yapariz diye ugrasip duruyoruz :)
sendemi alıcan chiayıKasimpati bu gruptan chiayi kim ne kadar sure hangi ogunlerde tuketip fayda gordu biliyormusun arkadaslarin msjinda gozume ilisiyor fakat kim bilmiyorum
Canım bana sormamışsın ama, sadece d vitamini değil Vücutta bişey eksik olduğunda vitaminler, Demir aklına ne geliyorsa işte vücut onu telafi etmeye çalışıyor. Çünkü vücudumuz biz her ne kadar hor kullanıp emanete hıyanet etsek de hayatta kalmaya programlı. Rabbimin mucizesi işte. Bu Yüzden mesela yediğimizden çok kıstığımız zaman vücut alarma geçiyor aman Allah'ım Yakıt gelmiyor bu gemiyi nasıl yürütecem dur ben en iyisi bişeylerden kısayım gelen yakıtı da tam depolayayım çok kullanmayayım kötü Günler'de kullanırım diyip metabolizma hızını düşürüyor ve yediğin herşeyi depoluyor. Yani işte böyleOgulcuklarim d vitamin eksikligi ve kilo konusundaki bagi tam anlayamadim ben 2 aydir serumunu iciyorum her ay icin 1 tane 3 aylik verdi kilomu yapiyo kilomu verdirmiyo ?
Direk kilo verdiren bişey değil chia.. Lif oranı yüksek ve tok tutuyo. Ben kullanmaya yeni başladım epey tok tutuyo..Kasimpati bu gruptan chiayi kim ne kadar sure hangi ogunlerde tuketip fayda gordu biliyormusun arkadaslarin msjinda gozume ilisiyor fakat kim bilmiyorum
ben kefirlede yapıyordum yoğurt kürünü baharatları karıştırıp içiyordum eskiden ne sağlıklı besleniyordum yaaawsBendd sabah salambi karatay kahvaltisi yaptim oglen cok acikmadim yogurt ceviz yedim saat 3 gibi arkadaslar kisir yapmis oraya gittim birazda kisir yedim bir parca tatlida kacirmis olabilirim
Aksam yogurt kuru yapacam insallah sadece
@Bonus kuzum ayranla dahami rahat iciliyor bu yogurt kuru
enginar karaciğere iyi geliyormuş tam mevsimii onu yeee bence mevsimini kaçırmaBen almayi dusunmuyorum
Sadece bilmek istiyorum kim ne kadar surede nasil bir fayda saglamis
Karacigerim zaten sıkıntili
Yani chia kullandım şu kadar kilo verdim diye bişey yok. Tok tutması ve lif oranının yüksek olması sebebiyle diyete yardımcı diyebiliriz.Ben almayi dusunmuyorum
Sadece bilmek istiyorum kim ne kadar surede nasil bir fayda saglamis
Karacigerim zaten sıkıntili
Tşk ederim ferritinimde ďüşükCanım bana sormamışsın ama, sadece d vitamini değil Vücutta bişey eksik olduğunda vitaminler, Demir aklına ne geliyorsa işte vücut onu telafi etmeye çalışıyor. Çünkü vücudumuz biz her ne kadar hor kullanıp emanete hıyanet etsek de hayatta kalmaya programlı. Rabbimin mucizesi işte. Bu Yüzden mesela yediğimizden çok kıstığımız zaman vücut alarma geçiyor aman Allah'ım Yakıt gelmiyor bu gemiyi nasıl yürütecem dur ben en iyisi bişeylerden kısayım gelen yakıtı da tam depolayayım çok kullanmayayım kötü Günler'de kullanırım diyip metabolizma hızını düşürüyor ve yediğin herşeyi depoluyor. Yani işte böyle![]()
Ogrendigimden beri Tüketiyorum hatta kis icin dolabada atiyorumenginar karaciğere iyi geliyormuş tam mevsimii onu yeee bence mevsimini kaçırma
Sağolasin fridane güzel dolap filan yaptırdın herhalde güle güle kullan bendede durumlar aynı ev küçük eşyaları nerelere tepiştirecem şaşırıyorum![]()