• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yst anneler gunu etkinligi guzel gecmistir umarim

Nothing uzuldum

Bonus yeni ekipmanin hayirli olsin bizim koyde bir kadin sadece spor olarak ip atlayarak beslenmeyede dikkat ederek 20
kilo belki de dha fazla vermis

Burcu kizinin dr isi vardi sanirim

Elif aslinda listen guzel

Plynna yuruyus saatlerini degistir bir 15 gun oyle dene yada ogun saatlerinde oynma yap belki sonuc alirsin

Dafi bebegi verecegin cocuk gule gule oynasin

Meyra is konusundaki tembelligim burcumun ozelligimi :)

Çok duyunca merak ettim adaş :))
Kafama da yattı şişiyor felan bir de lif oranı çok yüksekmis faydali bişey galiba
Eger aldığımız çakma neyim değilse hic bir şeye güven olmuyor
benimde yulaf kepeği elimde patladı vakitsizlikten yapamıyorum güzeldi aslında sözde pazar günü yapıcaktım olmadı olduramadım :confused:

yalnız şu yulaf kepeği ciha dan daha faydalı diye biliyorum ben araştır biii

nereyi tadilat yaptırdın tam bahar temizliği oldu desene güle güle otur temiz evinde oh mis :)
Boya badana isleri 25 gun once bu haftada yatak oda dolabi mutfak dolabibanyo surgulu kapi takildi derken ev kucuk olunca hangi alandan kac cm calipta dolap yapariz diye ugrasip duruyoruz :)

Boya badana isleri 25 gun once bu haftada yatak oda dolabi mutfak dolabibanyo surgulu kapi takildi derken ev kucuk olunca hangi alandan kac cm calipta dolap yapariz diye ugrasip duruyoruz :)
ne güzel dolap filan yaptırdın herhalde güle güle kullan bendede durumlar aynı ev küçük eşyaları nerelere tepiştirecem şaşırıyorum :işsiz:

Ogulcuklarim d vitamin eksikligi ve kilo konusundaki bagi tam anlayamadim ben 2 aydir serumunu iciyorum her ay icin 1 tane 3 aylik verdi kilomu yapiyo kilomu verdirmiyo ?
Canım bana sormamışsın ama, sadece d vitamini değil Vücutta bişey eksik olduğunda vitaminler, Demir aklına ne geliyorsa işte vücut onu telafi etmeye çalışıyor. Çünkü vücudumuz biz her ne kadar hor kullanıp emanete hıyanet etsek de hayatta kalmaya programlı. Rabbimin mucizesi işte. Bu Yüzden mesela yediğimizden çok kıstığımız zaman vücut alarma geçiyor aman Allah'ım Yakıt gelmiyor bu gemiyi nasıl yürütecem dur ben en iyisi bişeylerden kısayım gelen yakıtı da tam depolayayım çok kullanmayayım kötü Günler'de kullanırım diyip metabolizma hızını düşürüyor ve yediğin herşeyi depoluyor. Yani işte böyle ;)

Bendd sabah salambi karatay kahvaltisi yaptim oglen cok acikmadim yogurt ceviz yedim saat 3 gibi arkadaslar kisir yapmis oraya gittim birazda kisir yedim bir parca tatlida kacirmis olabilirim
Aksam yogurt kuru yapacam insallah sadece
@Bonus kuzum ayranla dahami rahat iciliyor bu yogurt kuru
ben kefirlede yapıyordum yoğurt kürünü baharatları karıştırıp içiyordum eskiden ne sağlıklı besleniyordum yaaaws :confused:

Canım bana sormamışsın ama, sadece d vitamini değil Vücutta bişey eksik olduğunda vitaminler, Demir aklına ne geliyorsa işte vücut onu telafi etmeye çalışıyor. Çünkü vücudumuz biz her ne kadar hor kullanıp emanete hıyanet etsek de hayatta kalmaya programlı. Rabbimin mucizesi işte. Bu Yüzden mesela yediğimizden çok kıstığımız zaman vücut alarma geçiyor aman Allah'ım Yakıt gelmiyor bu gemiyi nasıl yürütecem dur ben en iyisi bişeylerden kısayım gelen yakıtı da tam depolayayım çok kullanmayayım kötü Günler'de kullanırım diyip metabolizma hızını düşürüyor ve yediğin herşeyi depoluyor. Yani işte böyle :KK66:
Tşk ederim ferritinimde ďüşük
Sordugum sorular herkse aciktir :)

Back
X