• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

...90 KİLO VE ÜZERİ TOPİĞİNİN
KURALLARI...

• Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
  • Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
  • Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
  • Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
  • Hergün menü paylaşımı yapılacak.
  • Günlük kaçamak yapılmıycak.
  • Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
  • Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
  • Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
  • Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...

NOTLAR:
  • Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
  • Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
  • Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
  • Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
  • Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
  • Kaçamak günü herşey serbest.
  • Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
  • Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.
Gozunuze sokim didim...ciddiye almayanlar var zannetmesinlerki bilinmiyor ve taninmiyorlar...

Once kendi gozume soktum.

Günay din
Ben protein gününü unutum sağlam bir kahvalti yaptim..tartida gördüğüm +1in etkisi ile...dun biraz ekmeği fazla yedim..aksam yemeğini balik ve salata olarak gecistirdigim halde +1 olmadi
:KK12:
3 dilim koy ekmeği ince
Orgu peynir
Domates
Yumurta
Bir tatli kasigi tere yagi reçel bal krem peynir
Cay

Mis gibi rokayla domates yemim mi ben simdi protein gununde :bicak:

Silkelendim cok sukur ins bit terslik olmaz sinirlerimi ziplaticak.

Mayisin basinda aldigimiz kararlari tek tek okuyorum hemen sesli bir sekilde En Büyük KK
Cok sukur kaptan aramiza dondun
benim verdigim her grama sen vesile oldun canim
simdi birakmak olur mu olmaz
haydi beraberce insallah bu sene son bonusum:KK19:

Günay din
Ben protein gününü unutum sağlam bir kahvalti yaptim..tartida gördüğüm +1in etkisi ile...dun biraz ekmeği fazla yedim..aksam yemeğini balik ve salata olarak gecistirdigim halde +1 olmadi
:KK12:
3 dilim koy ekmeği ince
Orgu peynir
Domates
Yumurta
Bir tatli kasigi tere yagi reçel bal krem peynir
Cay
Ogleyi aksami protein yapabilirsin belki.

Deli gibi açım ve bi türlü betülü susturup kahvaltı hazırlayamıyorum bıraktığım an kopuyo resmen... Zaten fena bi tatlı isteğim var, tatlının çeşidi de aklımda da sölemim şimdi:KK23:
Betulu bekleme elif kucagina al disa dogru tut muzik falan ac sesi dinler belki. Sol tarafta betul sag elle ye biseyler.
Yere bi yorgan serip yaninda mutfakta yere koyabilirsin yapmissindir belki bilmiyorum su an bende mantik sifir kulagimda bagiriyo biri.
Susmuyolar allah omur versin susmuyolar. O niye agliyo bunun derdi ben emmek istiyo yeni kahvalti yaptigi halde.
Bagimli oldu.

Benim listem sabit zaten. Mecburen protein ağırlıklı besleniyorum. Allah'ın gücüne gitmesin et yemekten... Bulamayanlar var diye kızıyorum ama bişey zorunluluksa bıktırıyor. Ah şöyle Şerbetli Tatlı'nın her çeşidi zorunluluk olsa keşke :)
Sabah kahvaltım 1 yumurta ve peynir yarım dilim ekmek
Ara ceviz yada Fındık
Öğle yemeği 1 dilim et
Ikindi ceviz ve meyve yada yoğurt
Akşam çok az et yada baklagil
Gece bazen peynir bazen ayran bazen yulaf kepeği ve yoğurt karışımı
Günlük 1 lt su içersem oooo bugün içtim yaaaa diyorum
Spor her gün yarım saat yürüyüş birde 3 yaşında bi melekle kudurmaca :)

Betulu bekleme elif kucagina al disa dogru tut muzik falan ac sesi dinler belki. Sol tarafta betul sag elle ye biseyler.
Yere bi yorgan serip yaninda mutfakta yere koyabilirsin yapmissindir belki bilmiyorum su an bende mantik sifir kulagimda bagiriyo biri.
Susmuyolar allah omur versin susmuyolar. O niye agliyo bunun derdi ben emmek istiyo yeni kahvalti yaptigi halde.
Bagimli oldu.
Dudak tiryakisi o :KK48:

Bende o kadar yürüyüş o kadar diyet bugün +200 gramdim:oha:

inanamadim indim birdaha ciktim baskule baktim yine 92.0 yaziyo:skandal:
Dizinle ayak bileğinin tam ortasına kemikli kısma başparmağınla kuvvetlice bastır eğer hemen eski halini alıyorsa sıkıntı yok ama biraz olsun Çukur kalıyorsa ödemdir o. Birde eğer sebzeyi arttırdıysan ama suyu arttırmadıysan ödem tutar vücudun.

Bebek kucaktayken tek elle mutfakta yapilabilcekler nedir esracan bi el at belki faydamiz olur

Yumurta haslamak soymak yemek
Peynir kesip yemek
Ekmek isitmak ki bu bize gore deyıl
Domat salatalik yikamak isirip yemek
Bir bardak sutu ayakta icmek
Once tek elle cevizi kirip sonra o elle cevizi ayiklamak.
Cay yapmak
Bulasik makinesini bosaltmak kirlileri kenara koymak
Yogurt ve su meshur tohumdan tabaga koymak yemek
Cezvede yada tavada tarhana corbasi muhallebi pisirmek..................................

Bidondan pompayla su koyulmaz onu yapmayin :KK53:

Birde kanguru lazim kriz zamanlari icin.

Bagimli oldu.

Bebek kucaktayken tek elle mutfakta yapilabilcekler nedir esracan bi el at belki faydamiz olur

Yumurta haslamak soymak yemek
Peynir kesip yemek
Ekmek isitmak ki bu bize gore deyıl
Domat salatalik yikamak isirip yemek
Bir bardak sutu ayakta icmek
Once tek elle cevizi kirip sonra o elle cevizi ayiklamak.
Cay yapmak
Bulasik makinesini bosaltmak kirlileri kenara koymak
Yogurt ve su meshur tohumdan tabaga koymak yemek
Cezvede yada tavada tarhana corbasi muhallebi pisirmek..................................

Bidondan pompayla su koyulmaz onu yapmayin :KK53:

Birde kanguru lazim kriz zamanlari icin.
Ben henüz o kadar pratikleşemedim. Kanguruda durmuyo benimki. Yaninda bağıra çağıra kavga edince, kapılar çarpılınca çocuk haliyle susmuyo yani... Allah ıslah etsin ne diyim daha pofffff

Back
X