- 11 Nisan 2007
- 88.279
- 519.724
- 1.223
Kızla haydi canlanın canlarım sabah oldu hava mis gibii silkeleninnn haydi bakalım maşallah![]()
Hadi bakalim masallah ne bee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızla haydi canlanın canlarım sabah oldu hava mis gibii silkeleninnn haydi bakalım maşallah![]()
Hahahaha Maşallahh hocamm maşallahhhHadi bakalim masallah ne beeadnan hoca gibi
![]()
Gunluk listenin resmini cek koy bi zahmettünaydınnnn güzellerrr![]()
Gunluk listenin resmini cek koy bi zahmet![]()
Cok sukur kaptan aramiza dondunMis gibi rokayla domates yemim mi ben simdi protein gununde
Silkelendim cok sukur ins bit terslik olmaz sinirlerimi ziplaticak.
Mayisin basinda aldigimiz kararlari tek tek okuyorum hemen sesli bir sekilde![]()
Ogleyi aksami protein yapabilirsin belki.Günay din
Ben protein gününü unutum sağlam bir kahvalti yaptim..tartida gördüğüm +1in etkisi ile...dun biraz ekmeği fazla yedim..aksam yemeğini balik ve salata olarak gecistirdigim halde +1 olmadi
3 dilim koy ekmeği ince
Orgu peynir
Domates
Yumurta
Bir tatli kasigi tere yagi reçel bal krem peynir
Cay
Betulu bekleme elif kucagina al disa dogru tut muzik falan ac sesi dinler belki. Sol tarafta betul sag elle ye biseyler.Deli gibi açım ve bi türlü betülü susturup kahvaltı hazırlayamıyorum bıraktığım an kopuyo resmen... Zaten fena bi tatlı isteğim var, tatlının çeşidi de aklımda da sölemim şimdi![]()
Dudak tiryakisi oBetulu bekleme elif kucagina al disa dogru tut muzik falan ac sesi dinler belki. Sol tarafta betul sag elle ye biseyler.
Yere bi yorgan serip yaninda mutfakta yere koyabilirsin yapmissindir belki bilmiyorum su an bende mantik sifir kulagimda bagiriyo biri.
Susmuyolar allah omur versin susmuyolar. O niye agliyo bunun derdi ben emmek istiyo yeni kahvalti yaptigi halde.
Bagimli oldu.
Dizinle ayak bileğinin tam ortasına kemikli kısma başparmağınla kuvvetlice bastır eğer hemen eski halini alıyorsa sıkıntı yok ama biraz olsun Çukur kalıyorsa ödemdir o. Birde eğer sebzeyi arttırdıysan ama suyu arttırmadıysan ödem tutar vücudun.Bende o kadar yürüyüş o kadar diyet bugün +200 gramdim
inanamadim indim birdaha ciktim baskule baktim yine 92.0 yaziyo![]()
Betulu bekleme elif kucagina al disa dogru tut muzik falan ac sesi dinler belki. Sol tarafta betul sag elle ye biseyler.
Yere bi yorgan serip yaninda mutfakta yere koyabilirsin yapmissindir belki bilmiyorum su an bende mantik sifir kulagimda bagiriyo biri.
Susmuyolar allah omur versin susmuyolar. O niye agliyo bunun derdi ben emmek istiyo yeni kahvalti yaptigi halde.
Bagimli oldu.
Ben henüz o kadar pratikleşemedim. Kanguruda durmuyo benimki. Yaninda bağıra çağıra kavga edince, kapılar çarpılınca çocuk haliyle susmuyo yani... Allah ıslah etsin ne diyim daha pofffffBebek kucaktayken tek elle mutfakta yapilabilcekler nedir esracan bi el at belki faydamiz olur
Yumurta haslamak soymak yemek
Peynir kesip yemek
Ekmek isitmak ki bu bize gore deyıl
Domat salatalik yikamak isirip yemek
Bir bardak sutu ayakta icmek
Once tek elle cevizi kirip sonra o elle cevizi ayiklamak.
Cay yapmak
Bulasik makinesini bosaltmak kirlileri kenara koymak
Yogurt ve su meshur tohumdan tabaga koymak yemek
Cezvede yada tavada tarhana corbasi muhallebi pisirmek..................................
Bidondan pompayla su koyulmaz onu yapmayin
Birde kanguru lazim kriz zamanlari icin.