teşekkür ederim yena ama 6 günde 12 sınava girince hepsinin iyi geçtiğini söyleyememakannehir kolay gelsin sana oh valla hazırlıklar başlamış benim annem napıyor acaba...dilencii,
hadi gözün aydın.Sınavları bitirmişsin.
Umarım sonuçlar istediğin doğrultuda olur..
Bende cam perde kapı işine giriştim..Bi kahve molasından sonra tekrar başlıyayım..
öptüm hepinizi şap şup..:))
Yahuu benim çizelgeme ne oldu yaaaaaaa
ben geldim kızlar sınavlar bitti. unutulmuşum valla küstüm:1no2:
hem hasta oldum hem regl oldum yedim yattım muhtemelen kilo almışımdır bakmadım sabah sınav oluyodu geldiğimde de yemek yemiş oluyodum. yarın tekrar hız veriyorum. kilo verenleri tebrik ederim. iyi haftasonları...
ŞenizŞenizŞeniz:asigim:dilenci aplam geçmiş olsun hem sınavların için hemde hastalıkların içinnnnn
Şeniz Şeniz
Alıntı:
emrahelif kullanıcısından alıntı
:
hahahahahah bu nasıl bir liste ve yorumdur gülmekten karnım ağrıdı yaa
tursari aplam tebriklerrrrrrrrrr verenleri veremeyenlerı alanları aynı kalanları
sizi seviyorum hatunlar tek geçerimmmmmm
seçil aplam bak seni örmnek alıyorum silkin ve bana yol gösterr
dilenci aplam unutulur musun hiç seni seviyommmm hoş geldinnn çok yogundum gelemiyordum bu aralar ama kilo vermek motive etti beniiiii sanırım
bonus aplamdan haber var mıııııııııııı
çok tatlıyım
espiriliyim
sempatikim
bende çok güülüyorum kendimee
aplam çokta mütavazısın siz igerçekten çok seviyorum hepinizi sık sık herkese sevdiğimi söylemeye çalişiyorum sizde deneyin samimiyetinizi anlıyolar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nirdesinn gııı geçen kulaklarını çınlattık opuyorumnanaktan topiki hamişler bastıda kaydirigubbakcemile3 hadi gel boşver depresif halleri :lepi:selamlar olgunn vede dolgun sevimli hanımlar nasılsınız
uzuuuuuuun bi süredir foruma ugrayamıyorum ara ara takılıyodum zaten
kilo lizteniz harika olmuşş gerçektenn
bu ara agır bi depresyon içindeyim içimden hiiiiiiiç bişi gelmiyo sporuda dietide sallamıyom vay benim halime de yinede iiyim yanee 85 indimm almadım ya onada şükür geçmişe bi ara bakımm fırsatım olursa
Allaha emanet olunn
canım teşekkür ederim geçmiş olsun bu arada dikkat et aman bebişin var:sinifsinif:selamlar kızlar tursari tebrik ederim canım
sabah kahvaltım 2 dilim kepek ekmeği ile yapılmış yağsız tost 6 zeytin domates salatalık ve ıhlamur bugün ıhlamur yaptım sanki grip oluyorum.öğle birazdan dolma yapmıştım ondan yiyeceğim
temizlik yaptım şimdide kızımı uyuttum biraz dinlenme sırası bende artık
teşekkürler canımmcımm bencede almamak yada alsa bile burdan ayrılmamakta büyük başarı çünkü diyetten vazgeçmediği anlamına gelir burda kalmak bence yerimsenibenbu arada emrahelifcim sanada teşekkürler canımcımselam arkadaşlar tursarı tebrik ederim ...hepimize aferin az yada çok kilo verdik ya , yada almadan aynı kalınması bile başarıdır bencealkisalkisalkis
sağol canım eh bi şekilde geçti gittiler napalım artık finallerde geçicez-tatlicadiarzu-geçmiş olsun canımm hepsi için sınavlar ve hastalıkların içinna.s.
yaw katmere aş eriyorum cokacimcoook
hiç ömrümde yemedim
görsem tanımamda su gogle den bi arattırımm
sağol canım eh bi şekilde geçti gittiler napalım artık finallerde geçicez-tatlicadiarzu-
ahahaha çok güldüm ya nasıl becerdin bilmediğin tada aşermeyi:)) ben de suşi mi aşersem acaba:))))
Maaşallah... maaşallah benim kızçelerime.Sizinle gurur duyuyorum...Kendimede çok..kötükedihüso
1. tursari 1.6 :sm_cool: Şeniz:hooray:
2. emrahelif 1.4 Şeniz:hooray:
3. derin ve mmuti ŞenizŞeniz:hooray::hooray:
4. citol ve ekim2006 800grm sengözlerimebaksanab:hooray:
5. nevra73 Şeniz:hooray:
6. yagmurgözlü 600grm
ayrıca kilosunu özenle koruyan beyzuşa kittiaraya seçil yenaya teşekkür ediyor
1.9 grm alarak haftanın ayrı rekorunu kıran aşkıtoyu esefle kınıyoruz
Selam olsun size ey şişmandaşlar..:))
Kilom aynı,hala regl olmadım..Yaklaşık bir hafta geçti..
gaza geldim bende üçüncü bebişin müjdesini veriyormuşum size,muhahahahhaa..
Şaka bi yana canımı sıktı bu iş..Son yıllarda hep düzensizlik vardı kesinlikle kiloyla alakalı oğlumdan önce gittiğim doktor teyze öyle demişti..:))
Emzirdiğim dönem iyiydi düzenliydim..emzirme bitince dakka bir gol bir, ilk ayda başladı düzensizleşmeye..Menopozamı giricem nedir..
ben geldim kızlar sınavlar bitti. unutulmuşum valla küstüm:1no2:
hem hasta oldum hem regl oldum yedim yattım muhtemelen kilo almışımdır bakmadım sabah sınav oluyodu geldiğimde de yemek yemiş oluyodum. yarın tekrar hız veriyorum. kilo verenleri tebrik ederim. iyi haftasonları...
selamlar olgunn vede dolgun sevimli hanımlar nasılsınız
uzuuuuuuun bi süredir foruma ugrayamıyorum ara ara takılıyodum zaten
kilo lizteniz harika olmuşş gerçektenn
bu ara agır bi depresyon içindeyim içimden hiiiiiiiç bişi gelmiyo sporuda dietide sallamıyom vay benim halime de yinede iiyim yanee 85 indimm almadım ya onada şükür geçmişe bi ara bakımm fırsatım olursa
Allaha emanet olunn
yaw katmere aş eriyorum cokacimcoook
hiç ömrümde yemedim
görsem tanımamda su gogle den bi arattırımm
tv den kokular mı geliyodu:))) ay ben de sanki yiyecek gibi izliyorum öyle programları:))kafamçokkarıştı ögg yemem asla
ya bayram temizligine başlaıdm
saat 11 de bir kase çorba içmiştim
saat 3 olmuş anlamamışım resmen kan şekerim yerlere inmişş
girdim mutfaga reçelle domates yedim :1shok: düşün yani
sonra tvden kokular gelmeye başladı baktım atv de karının biri köy köy dolaşıyo
börek çörek yaptırıyo millete sonrada cokacimcoook
ordan şeyettirdimbende işte
Aaaa niye unuttuk...Hiçte unutmadık canım.Sen unutulacak kızmısın.Sınavların nedeniyle gelemediğini biliyoruz ve merak etmiyoruz o kadar. Sadece sınav sonuçlarını merak ediyoruz.Umarım iyidir....
]
ben öğretmenim inanın okullarda o kadar çok çocuk hasta ve gelmıyor kı..... lütfen çok diklkat edin bu donemde kendınızeEşimin şirketinde bir-iki kişide H1N1 virüsü çıkmış...Allah sonumuzu hayırlı getire..
ben öğretmenim inanın okullarda o kadar çok çocuk hasta ve gelmıyor kı..... lütfen çok diklkat edin bu donemde kendınıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?