Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar kızlar tursari tebrik ederim canım
sabah kahvaltım 2 dilim kepek ekmeği ile yapılmış yağsız tost 6 zeytin domates salatalık ve ıhlamur bugün ıhlamur yaptım sanki grip oluyorum.öğle birazdan dolma yapmıştım ondan yiyeceğim
temizlik yaptım şimdide kızımı uyuttum biraz dinlenme sırası bende artık

selam arkadaşlar tursarı tebrik ederim ...hepimize aferin az yada çok kilo verdik ya , yada almadan aynı kalınması bile başarıdır bencealkisalkisalkis

teşekkür ederim yena ama 6 günde 12 sınava girince hepsinin iyi geçtiğini söyleyememakannehir kolay gelsin sana oh valla hazırlıklar başlamış benim annem napıyor acaba...
Yahuu benim çizelgeme ne oldu yaaaaaaa

canım çizelgelere tickerfactoryden alınması şartı getirildi farklı bi siteden yapıyorsan gitmiştir.

geçmiş olsun canımm hepsi için sınavlar ve hastalıkların içinna.s.

dilenci aplam geçmiş olsun hem sınavların için hemde hastalıkların içinnnnn
Şeniz Şeniz

Alıntı:
emrahelif kullanıcısından alıntı
:

hahahahahah bu nasıl bir liste ve yorumdur gülmekten karnım ağrıdı yaa
tursari aplam tebriklerrrrrrrrrr verenleri veremeyenlerı alanları aynı kalanları
sizi seviyorum hatunlar tek geçerimmmmmm

seçil aplam bak seni örmnek alıyorum silkin ve bana yol gösterr

dilenci aplam unutulur musun hiç seni seviyommmm hoş geldinnn çok yogundum gelemiyordum bu aralar ama kilo vermek motive etti beniiiii sanırım

bonus aplamdan haber var mıııııııııııı

çok tatlıyım
espiriliyim
sempatikim
bende çok güülüyorum kendimee

aplam çokta mütavazısın siz igerçekten çok seviyorum hepinizi sık sık herkese sevdiğimi söylemeye çalişiyorum sizde deneyin samimiyetinizi anlıyolar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ŞenizŞenizŞeniz:asigim:

nirdesinn gııı geçen kulaklarını çınlattık opuyorumnanaktan topiki hamişler bastıda kaydirigubbakcemile3 hadi gel boşver depresif halleri :lepi:

canım teşekkür ederim geçmiş olsun bu arada dikkat et aman bebişin var:sinifsinif:

selam arkadaşlar tursarı tebrik ederim ...hepimize aferin az yada çok kilo verdik ya , yada almadan aynı kalınması bile başarıdır bencealkisalkisalkis
teşekkürler canımmcımm bencede almamak yada alsa bile burdan ayrılmamakta büyük başarı çünkü diyetten vazgeçmediği anlamına gelir burda kalmak bence yerimsenibenbu arada emrahelifcim sanada teşekkürler canımcım

yaw katmere aş eriyorum cokacimcoook
hiç ömrümde yemedim
görsem tanımamda su gogle den bi arattırımm

geçmiş olsun canımm hepsi için sınavlar ve hastalıkların içinna.s.
sağol canım eh bi şekilde geçti gittiler napalım artık finallerde geçicez-tatlicadiarzu-
hiç ömrümde yemedim

ahahaha çok güldüm ya nasıl becerdin bilmediğin tada aşermeyi:)) ben de suşi mi aşersem acaba:))))

sağol canım eh bi şekilde geçti gittiler napalım artık finallerde geçicez-tatlicadiarzu-

ahahaha çok güldüm ya nasıl becerdin bilmediğin tada aşermeyi:)) ben de suşi mi aşersem acaba:))))

kafamçokkarıştı ögg yemem asla
ya bayram temizligine başlaıdm
saat 11 de bir kase çorba içmiştim
saat 3 olmuş anlamamışım resmen kan şekerim yerlere inmişş
girdim mutfaga reçelle domates yedim :1shok: düşün yani
sonra tvden kokular gelmeye başladı baktım atv de karının biri köy köy dolaşıyo
börek çörek yaptırıyo millete sonrada cokacimcoook
ordan şeyettirdimbende işte

Maaşallah... maaşallah benim kızçelerime.Sizinle gurur duyuyorum...Kendimede çok..kötükedihüsolmaz:lmaz:klava:klava:klava:

Merhaba canım.....Ne menopozu ayol.. daha erken.Ayrıca tecrübe sahibi biri olarak hiç tavsiye etmiyorum.Ateş basması ,sinirlilik,sıkıntı...İyi yönüde var mesela olur olmaza sinirlendiğimde,çok konuştuğumda eşimin artık pek umurunda olmuyor.Son derece doğal davranıyor bana.Kendince anlayışlı davranıyor sağolsun.Bende geçen gün gidip iki kıyafet birden aldım kendime.Menopozluyum nasılsa kimse birşey diyemez...delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

Aaaa niye unuttuk...Hiçte unutmadık canım.Sen unutulacak kızmısın.Sınavların nedeniyle gelemediğini biliyoruz ve merak etmiyoruz o kadar. Sadece sınav sonuçlarını merak ediyoruz.Umarım iyidir....

Özledik canım seni hoşgeldin.....Ne depresyonu????Çabuk çık bakayım ....İyi bir şey değil..Biliyorumda söylüyorum.Kaç defa girdim çıktım hiç faydası yok.Çık sen çık depresyondan.........Daha sık gel emi....
hiç ömrümde yemedim

Ne enteresan kadınsın sen tatlım yaaa.Hiç bilmediğin bir şeye nasıl aşeriyorsun.?Börek falan aşerseydin bari.

tv den kokular mı geliyodu:))) ay ben de sanki yiyecek gibi izliyorum öyle programları:))
Aaaa niye unuttuk...Hiçte unutmadık canım.Sen unutulacak kızmısın.Sınavların nedeniyle gelemediğini biliyoruz ve merak etmiyoruz o kadar. Sadece sınav sonuçlarını merak ediyoruz.Umarım iyidir....
]

ŞenizŞeniz ay en son bi yazdım sonra bi selam verdim baktım cevaplayan olmamış dedim beni unuttular herhalde:) sınvalar idare eder ablacım hastalık vurmasaydı daha iyi olabilirdi ama finallaere bakıcaz artıkyerimseniben

grip iyice korkutucu olmaya başladı kızlar ya... bol sıvı alın sıcak tüketin virüsü aldıysanız da mideye inerse midede yaşamıyormuş CADIARZU

herkese iyi gecelera.s.

YURDUŞUUUUUUUMMMMM;
Aşkım sevgilim nerdesin özledim canım.....Sensiz yarım kalıyoruz...Bizi yalnız bırakma.
Seni seviyorum...........Şenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

seçil'cim hediyemi aldım..Çok beğendim..
Kardeşine teşekkürlerimi iletirsin..:)))

BEYSUZ sende tüm fırsatları değerlendiriyosun bakıyorum..:))
menopozluyum kıyafet alıcam.. hahaha

Hakkaten YURDUSUM özelliklemi özletiyo kendini anlamadım..
Dön gayrı..

Son düzenleme:
citol, katmer aynı zamanda gözleme değilmi.?
her yöre farklı söylüyor sanırım..Yanlışda olabilirim..

dilencii,annen farklı şehirdemi.?? kıyamam...Bayram tatiline gitmiyomusun..

Eşimin şirketinde bir-iki kişide H1N1 virüsü çıkmış...Allah sonumuzu hayırlı getire..

ben öğretmenim inanın okullarda o kadar çok çocuk hasta ve gelmıyor kı..... lütfen çok diklkat edin bu donemde kendınıze

Merhaba,benim kızımda 6.sınıfta..sanki biz çok abarttık gibi bu D.G'yi
ufacık bir ateşte bile acilde alıyoruz soluğu,okula göndermiyoruz..

Topluca paranoyak olduk..

Sizin işiniz zor tabii..Kalabalık sınıflar..dikkat edin kendinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…