Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENACIĞIM;

İyi akşamlar canım.....

Ne yapayım anacığım baktım menopoz deyince akan sular duruluyor bende azıcık fırsatçılık yaptım.Hayatım sabah ezanıyla kalkıyorum;yatsı ezanından sonra eve giriyorum
olsun o kadarcık değil mi......Nasılda haklı çıktım ama......

Allah tüm sevdiklerimizi her türlü hastalıktan korusun inşallah....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sanada iyi akşamlar canım..

Çok haklısın,mesafenin uzun oluşu insanı çok yıpratır..
Ama yapıcak birşeyin yoksa,katlanıyosun mecburen..

BEYSUZ'çum iyi geceler,iyi pazarlar sana...

Öpüyorum seni..

ohh hatuşlarr yine muhabbetin dibine vurmuşsunuz maşallahh zemuszemusopuyorumnanaktan beyzus aplamla yurdusum bizi bu ara terkettiler ikiside çok yoğun çalışıyor olsa gerek die düşünüyordumki öyle galiba opuyorumnanaktan Allah kolaylıklar versin aplalarımmmma.s.:asigim: bu arada bu sohbet gene bensiz olmuş :sm_confused: napsam nöbetmi tutsam topikte accep sohbetleri kaçırmamak için:roflol: işin şakası bi yana bu akşam mifasirliğe gittimde ondan burda deeldim ordada çenem düştü bolbol konuştum durdummkaydirigubbakcemile3

katmer hiç yapmadım ben
ama dün hemen netten aldıgım bir tarifi denedim
güzeldi :hulya:
bende daha bu vuris çıktı çıkalı dr ye gitmedim
dogrumu yanlışmı bilmiyorum ama
gidilecek en son yer hastane diye düşünüyorum
ewde dogol yol olsun
ilaç olsun halletmeye çalıştım
ama
sanırım yarın bende artık gidicem yarın doktora çocukları göstercem

bak sen gelmişsin muhabbeti bıcak gibi kesmişsin gene güdümsüz :roflol:
not:
güdümüs: normal füzedir işte. daha gelişmişi ve tahrip gücü yüksek versiyonu için: naniknanik

citol, katmer aynı zamanda gözleme değilmi.?
her yöre farklı söylüyor sanırım..Yanlışda olabilirim..

dilencii,annen farklı şehirdemi.?? kıyamam...Bayram tatiline gitmiyomusun..
evet ya ben üniversitede uzaktayım gidemiycem bazı sebeplerden. neyse sağlık olsun...

aynen katılıyorum yataklık olmadıkça hastaneye gitmeyin ki zaten o durumda değilseniz domuz gribi testini de yapmıyorlar iki ilaçla gönderiyorlar. şu an ki griplerin %90 ı domuz gribi zaten farkında olmadan geçiriyoruz çok korkacak bişey yok. bol sıvı alın tuzlu suyla gargara yapın dinlenin vitamin alın düzenli uyuyun. bunlar bağısıklık isteminin kuvvetli kalması için gerekli. ben sanırım geçirdim:) şimdi iyiyim ha bir de sigarayı asla içmemk lazım o dönemde. çünkü bu hastalık ciğere etki ediyor. hoş zaten içmemek lazım ya naniknanik

Son düzenleme:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:sensin ooo :roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlar ne o çok mu aç kalıyorsunuz bir katmer muhabbeti almış başını gidiyor, hamile vardı aramızda yazık ya canı çekerse kim yapacak ona ..vebali size he he he :)))

günaydın kızlar ne o çok mu aç kalıyorsunuz bir katmer muhabbeti almış başını gidiyor, hamile vardı aramızda yazık ya canı çekerse kim yapacak ona ..vebali size he he he :)))

günayydınnnn
katmer canım çekmez çeksede tokat katmer memleketi vallahi her mahallade 1 fırın var burda fırına gitmek istemiyom içeri girdimmi nevrim dönüyo hepsini yiyesim geliyoooo
bu arada 2 ay bittiben az yememe rağmen 2 kilo almışımmm off daha 6 ay var:uhm:

kız çok kolymış
3 su bardagı una bir-2 yemek kaşıgı zeytinyag ve br cimcik tuz la
birlikte yumuşak bir hamur ( 1-1.5 su bardıgı su alıyo )
sonra
yumurtadan küçük bezelerle hamur açılıyo
tabak kadar büyüklügü
sonra bu hamurun içine ( tereyagını erit içine tahin kaç -- tereyag olmassa margarin oda yoksa zeytinyag koy)
bi güzel bu karışımdan sür enine büz gül gibi sar içe dogru
1 saat kadar bkler buzdolabında
sonra aç teflonda pişir
afiyet olsun lülülülülülü

ceni çeken yapsın 5 dakkada olan bişe
bu ara dün alışveriş yaptık mutfak için
ee ew dolunca bend eyeim de yedimm mafoldumben

lız citol pazartesi sabah sabah verdiğin tarife bakk huuu kaç tane yedinnkıssssss cuma görürüm seni katmer katmer olur vücudun valla çok yemmeeee-tatlicadiarzu-

güanydın kızlarr bayram haftasına girmiş bulunuyoruz inş. güzel bir hafta ve sonunda güzel bir bayram geçiririz hepimiz
kızlarr size güzel bi haberim var kocaman 2 kılo vermişim çünkü kötü başladım mide bulantım çok ondan sebep

hepinizi öpüyorumm

eline sağlık canımmmmma.s.
tursariii tebriklerrrrr alkisalkisalkis

Selam olsun size ey şişmandaşlar..:))

..
şişmandaşlar ha koptum resmen :roflol::roflol::roflol:
yok be niye unutulasın?
canım hadi gözün aydın bitmiş sınavlar.iyi geçmiştir inşallah?

citolllllllllll kız ne yaptın sen bacım ???bayram öncesi bizi şişmanlatacan mı???????????
:1shok::1shok:

bazen bende midem bulansada versem diyom anacım doğdum doğalı kilo alıyom yaaa off ne bünyeymişşşfisfisfis

yok be niye unutulasın?
canım hadi gözün aydın bitmiş sınavlar.iyi geçmiştir inşallah?

:

eh işte idare eder hasta oldum yattım baya :1no2:

valla naptınız kızlar katmer matmer ay hamur işine dayanamam ay yapmayıncokacimcoook

kahvaltı olarak bir elma iki ceviz yedim. değişiklik olsun bugün bişey olmaz..

nursena biz burdayız doğur gel veririsin kilolar stres yapma öyleyerimseniben

Canlarım merhaba, bu aralar giremiyorum topiğe, ama kalbim sizlerle,
Benim de bir haftadan beri tansiyon problemim var, iş stresli, bazı konularda da bayağı moralim bozuk ne yapayım, kusura bakmayın ne olur.
Sizleri unutmuş değilim.
Kendinize iyi bakın.
Bu bayramda çocuklarım da gelemiyor maalesef.
Yine oturup kuzu kuzu bayramı geçireceğiz.
Allahım yinede sağlık versin cümlemizin evlatlarına.

aplammsın sıkma canını lütfen tansiyonun stresten çıkıyordur kilonuda problem yapma aplam bu ara bide onunla canını sıkıp tansiyonunu yükseltmeŞeniz iş yoğunluğun geçince gene tam gaz devam edersin Şenizyerimsenibenbayrandada belki süprüzzz yapar sizinkiler ne dersin Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…