KayseriNerdssin canim sen
Aa bende oldumObezite cerrahisi. Tüp mide ameliyatı
Ellerine sağlık listeyi kalabalık görmek çok güzel[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]brokenangel26[/TD]
[TD]547dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bulut776[/TD]
[TD]360 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]190 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]145 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]130 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]kasimpati35[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Ay çok mutlu oldum ellerine sağlıkHAFTANIN 1.si...........................................- 1.3 kg....................................................YST38
HAFTANIN 2.si...................................- 1.2 kg....................................74FRIDA & ELIF1503
HAFTANIN 3.sü........................................- 1.1 kg..................................BROKENANGEL23
Gözün aydın geldimi küçük kuzunsağol canıııım teşekkürler
Hayırlı kandiller canım inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder sana minnak mucizeni ve hayırlı zamanda da bana nasip eder inşallahHanımlar hayırlı kandiller. Gönüllerimizdekini hayra çevirip nasip etsin Rabbim. Dualarınızda beni de Hatırlayın. Dizi dizi boy boy bebişlerim olsun ikiz üçüz beşiz :)
Mthn83 canım 2.seneden bildiriyorum hiçbişey ilk sene olduğu gibi kalmıyor. Ben geri kilo aldım aman diyim ..
Âmin canım isteyen herkese inşallahHayırlı kandiller canım inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder sana minnak mucizeni ve hayırlı zamanda da bana nasip eder inşallah
Hayırlı kandiller canım inşallah Rabbim bizlerede nasip eder o minnak mucizeyi yenidenHayirli kandiller arkadaşlar
Nerelerdesin zeynep senn?? ÖzledikSelamünaleyküm
Hayırlı kandiller...dualarınızda benide unutmayın emi...
hayırlı aksamlar canım bugün burası sakin hafta sonu diye galiba.. Bu arada iyi gidiyorsun maşallahEki Görüntüle 1836074 Hayırlı aksamlar kizlar Nasılsıniz
Ayyy inşallah canim bol eksileri görmek istiyorum inşallah hepimiz bol bol eksi görürüz. Yulaf kepegini duydum iyi diye deniyecegim bakalim tadi igrenc amahayırlı aksamlar canım bugün burası sakin hafta sonu diye galiba.. Bu arada iyi gidiyorsun maşallah
Nimete igrenc denmezAyyy inşallah canim bol eksileri görmek istiyorum inşallah hepimiz bol bol eksi görürüz. Yulaf kepegini duydum iyi diye deniyecegim bakalim tadi igrenc ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?