• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevgili topik,
Nassin eymisin?
Beni soracak olursan iyiyim hamdolsun. Krizlerdeydim siskindim belli bir sebebten oturu. Iki gun gecikti darlandim he :KK67: coktan gecmeye basliycakti bile neyyyse.

Biraz tatli istedim dondurma yedim. Şişim ama doyma hissim yok. Bir kac gun beyle olacak artik.
Ne diyordu arzu hanim regl zamanindan bir hafta ince tarcinli detoks suyu iciyorum tatli krizlerim icin. Yapaydim iyiydi.

Cok abartmiyorum aslinda cok yemiyorum ama özenemiyorum. Havalar gunesli olunca daha iyi oluyorum sanki. Yagmuru cok sevmeme ragmen. Tek degilim cunku.

Senide bunaltmiyim iki gundur kafa dinliyosun :))
bende bugün pazar olup yanlız olmama rağmen nedense bunalım geçirmyorum sağolsun eşim fırsat bulup yemeğe eve geldi kahvaltı yaptk börek yaptım fazla kaçırdım biraz ama niyeyse mutsuz değilim.
evi topladım temizledm oğluma oyun hamuru verdim onunla oynarken işlerimi yaptım.
aksama meşhur Kuskuslu cacık yapıyorum öğlen çok kaçırınca hafif geçelim diye karar verdik.

Screenshot_2016-05-22-20-05-32.webp
İyi Akşamlar arkadaşlar bugün böyle gecti ;)

1 saat kadar uyudum, rüyamda kocaman bir tepside çeşit çeşit hamur işleri tatlılar vardı dayanamayıp yiyodum ve rüyamda bile pişmanlık duyuyodum:KK70:

Bazen bende rüyamda kendimi yerken görüyorum uyandığımda kendi kendime yeminle ne kalori aldım diyorum :)))

Iyi geceler....

Malum gunumun, tatli ve yemek yeme istegimin, bos gecen bir pazar gunuyle birlesmesi, ustune bir de ablamin iftara gelmesi sebebiyle biraz abarttim.

Tamam çok abarttim agza alinmiycak seyler yedim. Patliyorum siskinlikten yerken ne kadar da mutluydum.

Tez ensesine tokat atıla :KK67:

Iyi geceler....

Malum gunumun, tatli ve yemek yeme istegimin, bos gecen bir pazar gunuyle birlesmesi, ustune bir de ablamin iftara gelmesi sebebiyle biraz abarttim.

Tamam çok abarttim agza alinmiycak seyler yedim. Patliyorum siskinlikten yerken ne kadar da mutluydum.

Tez ensesine tokat atıla :KK67:
Bende kahvaltıda abartım akşamda bir kupa sütlü kahve ve bir muz yedim sonra çaylada bir avuç çikolatalı fındık yedim hani bimde satılan ufak paketler varya ondan su içtim ama yeşil çay yok .....

Hayırlı geceler
Ben de 2 gündür niyetliydim fazla abartmadim ve dün de bugün de yürüdüm
Bonus yarın dengelersin inanıyorum ben sana
Ben nasılım diye sorarsanız iyi olacağım Allah ın yardımıyla inşallah
Sorunum var çözümüm yok bunu gördüm aylardır Rabbim sabır ve metanet verecek ve geçecek inşallah
Geçmese de dayanmam lazım başka çarem yok
Lafın özü çok kötü birkaç gün geçirdim şimdi birazcik da olsa rahatladim gibi ama hicbirsey değişmedi hayatımda hersey aynı ben ve çaresizlik

Frida kavustunmu ogluşuna :)) koca adama ogluş pek olmadi sanki :)
Kavuştum kavuştum bir hafta sonra filan konyaya gidicek karşımda oturuyor :)
Yarın bir aksilik olmasa istinye park götürcek bizii

Cumartesi de sabah işe götürdü kahvaltı filan yaptık cicim günlerindeyiz :)))

Bonus Bonus adaş iyi geceler tatlışlar napaysınız ben çamaşır asıp yatayım diyorum ama geçmişi biraz okuyayım diyordum
Napim kuzu siskinim :)) yere uzandim kiza masal anlatcam diye uyukladim anlatamadim oda mır mır hic susmuyo anlat anlat diye kizdim en son mutfaga geldim makineyi calistirdim gittim tekrar sevdim ikna ettim napim vicdan yaptim :KK22:
Simdide yatiyorum zabahtan napsamda iyi biseyler yapsam diyorum.:ıslık:

Back
X