Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

lız citol pazartesi sabah sabah verdiğin tarife bakk huuu kaç tane yedinnkıssssss cuma görürüm seni katmer katmer olur vücudun valla çok yemmeeee-tatlicadiarzu-
kız yumurta kadar beze ne olcak 2 tane yedim dün akşam
kalanı açtım paketledim dondurucuya attım
cnm istedimi bir tanesini çıkarıp pişirip yicem
ben bu hafta nete giremediğim için kilomuda yazamadım :( ama 800 gr vermişim 88.200 oldum
tmm kaydettim listeye haftaya unutma ama bakk :oklava::icecream:
eline sağlık canımmmmma.s.
tursariii tebriklerrrrr alkisalkisalkis

şişmandaşlar ha koptum resmen :roflol::roflol::roflol:

yok be niye unutulasın?
canım hadi gözün aydın bitmiş sınavlar.iyi geçmiştir inşallah?

citolllllllllll kız ne yaptın sen bacım ???bayram öncesi bizi şişmanlatacan mı???????????
:1shok::1shok:
:kedi:
Canlarım merhaba, bu aralar giremiyorum topiğe, ama kalbim sizlerle,
Benim de bir haftadan beri tansiyon problemim var, iş stresli, bazı konularda da bayağı moralim bozuk ne yapayım, kusura bakmayın ne olur.
Sizleri unutmuş değilim.
Kendinize iyi bakın.
Bu bayramda çocuklarım da gelemiyor maalesef.
Yine oturup kuzu kuzu bayramı geçireceğiz.
Allahım yinede sağlık versin cümlemizin evlatlarına.
:teselli:
aplammsın sıkma canını lütfen tansiyonun stresten çıkıyordur kilonuda problem yapma aplam bu ara bide onunla canını sıkıp tansiyonunu yükseltmeŞeniz iş yoğunluğun geçince gene tam gaz devam edersin Şenizyerimsenibenbayrandada belki süprüzzz yapar sizinkiler ne dersin Şeniz

kaydirigubbakcemile5

kız çok kolymış
3 su bardagı una bir-2 yemek kaşıgı zeytinyag ve br cimcik tuz la
birlikte yumuşak bir hamur ( 1-1.5 su bardıgı su alıyo )
sonra
yumurtadan küçük bezelerle hamur açılıyo
tabak kadar büyüklügü
sonra bu hamurun içine ( tereyagını erit içine tahin kaç -- tereyag olmassa margarin oda yoksa zeytinyag koy)
bi güzel bu karışımdan sür enine büz gül gibi sar içe dogru
1 saat kadar bkler buzdolabında
sonra aç teflonda pişir
afiyet olsun lülülülülülü

ceni çeken yapsın 5 dakkada olan bişe
bu ara dün alışveriş yaptık mutfak için
ee ew dolunca bend eyeim de yedimm mafoldumben

Mmmmm,güzele benziyor..Hamarat bünye seni..:))

güanydın kızlarr bayram haftasına girmiş bulunuyoruz inş. güzel bir hafta ve sonunda güzel bir bayram geçiririz hepimiz
kızlarr size güzel bi haberim var kocaman 2 kılo vermişim çünkü kötü başladım mide bulantım çok ondan sebep

hepinizi öpüyorumm

Geçmiş olsun canım..bende 6 kilo vermiştim..

Benim de bir haftadan beri tansiyon problemim var, iş stresli, bazı konularda da bayağı moralim bozuk ne yapayım, kusura bakmayın ne olur.
Sizleri unutmuş değilim.
Kendinize iyi bakın.

Canım dikkat et kendine..Tatil çok kısa o yüzden gelemiyorlardır tabii..

Son düzenleme:
güanydın kızlarr bayram haftasına girmiş bulunuyoruz inş. güzel bir hafta ve sonunda güzel bir bayram geçiririz hepimiz
kızlarr size güzel bi haberim var kocaman 2 kılo vermişim çünkü kötü başladım mide bulantım çok ondan sebep

hepinizi öpüyorumm

Bende seni kocccccaman öpüyorum canım....Kilo verdim diye sevinme....sağlıklı olmaya bak tamam mı hayatım.Bebişi mamalardan mahrum bırakma sakın zayıf bebecik olur sonra....
bazen bende midem bulansada versem diyom anacım doğdum doğalı kilo alıyom yaaa off ne bünyeymişşşfisfisfis

Bende aynen öyleyim Nursenacığım;ama artık sen şu kilo sorununu aklından çıkar.Hem kendi hemde bebeciğin sağlıklı olmasına bak...Zaten senin ve Okur un bebekleri anne-baba demeden kilo diyecek gibi geliyor bana.Baksana yavrucaklar kilo lafıyla büyüyor.Allah sağlık sıhhat versin canım.Sakın kilolara üzülme....
eh işte idare eder hasta oldum yattım baya :1no2:

valla naptınız kızlar katmer matmer ay hamur işine dayanamam ay yapmayıncokacimcoook

kahvaltı olarak bir elma iki ceviz yedim. değişiklik olsun bugün bişey olmaz..

nursena biz burdayız doğur gel veririsin kilolar stres yapma öyleyerimseniben
Geçmiş olsun canım.Hem diyet hem sınavlar sarstı bünyeyi galiba.Kendine dikkat et.
Katmeri de unut bakayım.Yok katmer diye bir şey.Citol rüyasında gördü sadece yemedi ki....

Sizleri unutmuş değilim.
Kendinize iyi bakın.

Canım tahmin ettim sıkıntıların olduğunu.Umarım şimdi iyisindir.İş stresini bir tarafa at bari..Diğerleri canımıza yetiyor zaten bir de iş stresiyle uğraşmayalım.....Sen üzülünce tansiyonun yükseliyor.Kendine iyi bak canım....

kızlarrr biraz canım sıkkın cumartesi tiroid tahlillerimi doktora gösterdim sintigrafi istedi bayramdan sonra ssk hast nükleer tıp bölümüne gidip çektiricem vücudumun su ,yağ, kas oranını ölçtü su oranım çok fazla çıktı tiroidden dolayı ödem yapıyormuş çok kaslı çıktım bu hem iyimiş hem kötü kötü yanı istesende çok zayıf olamassın dedi iyi yanı ilerde yaşın ilerlediğinde çok faydasını görürsün dedi 1 aylık bitkisel bir tablet verdi ödemi atmak için bakalım nolcak sintigrafi çekimine baktım netten vücuda zararsız dozda radyasyon verip çekiyolarmış korktum yaa çekimden sonra 24 saat süresince etrafıma radyasyon yayabilirmişim onun için kimseye yaklaşmayacam özelliklede 10 yaş altı çocuklaramafoldumbenmafoldumben

kızlarrr biraz canım sıkkın cumartesi tiroid tahlillerimi doktora gösterdim sintigrafi istedi bayramdan sonra ssk hast nükleer tıp bölümüne gidip çektiricem vücudumun su ,yağ, kas oranını ölçtü su oranım çok fazla çıktı tiroidden dolayı ödem yapıyormuş çok kaslı çıktım bu hem iyimiş hem kötü kötü yanı istesende çok zayıf olamassın dedi iyi yanı ilerde yaşın ilerlediğinde çok faydasını görürsün dedi 1 aylık bitkisel bir tablet verdi ödemi atmak için bakalım nolcak sintigrafi çekimine baktım netten vücuda zararsız dozda radyasyon verip çekiyolarmış korktum yaa çekimden sonra 24 saat süresince etrafıma radyasyon yayabilirmişim onun için kimseye yaklaşmayacam özelliklede 10 yaş altı çocuklaramafoldumbenmafoldumben

ne talihsizis yaa
isyan gibi olmasın allahıma
herşeyin iyisini o bilir
dermensızda dert vermez ama
hep kilo işte bunları yaşamamıza sebeb
istedigimiz giysiyi giyemeyiz
heryerde göze batar
saçma sapan espirilere maruz kalırız
dahada kötüsü gülmek zorundayızdır böle durumlarda
kendimizle barışıkızyaa
mafoldumben

önemli

kızlar bugun trt 1 de yayınlanan okan karacan daki zayıflama doktoru varı
sık sık da çıkıyo bu programa
bugun 2 yag açıklıcam zayıftıyo kendi başına dedi
kızı okuldan almaya gittim geldigimde bitmiş
kaçırdım ya
bulamıyorum şimdide nete
1- izleyen varmı programı
2- o doktorun adını bilen varmı

ne talihsizis yaa
isyan gibi olmasın allahıma
herşeyin iyisini o bilir
dermensızda dert vermez ama
hep kilo işte bunları yaşamamıza sebeb
istedigimiz giysiyi giyemeyiz
heryerde göze batar
saçma sapan espirilere maruz kalırız
dahada kötüsü gülmek zorundayızdır böle durumlarda
kendimizle barışıkızyaa
mafoldumben

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Hayatım endişelenme sana zararlı olacak dozda uygulama yapmazlar ama ben anladım sen bebişçikten uzak kalmayı göze alamıyorsun.......Geçmiş olsun canım her şey bizim için.Allah dermansız dertlerden esirgesin....
2. sorunun cvabını buldum
gürkan kubilay

Canım bu doktora gittim ben.10 yıl kadar önceydi...Akupunkturla birlikte diyet uyguladı....Evet kilo verdim ama daha fazlasını geri aldım.....Bana 1 ci hafta öğlen -akşam yoğurt ve salata verdi..Sabahları klasik kahvaltı.2 ci hafta ve 3 cü hafta biraz tavuk eti ve sebze veriyordu.1 ci hafta et diye yarıldım ortamdan hemde pek etçi değilimdir.Bir çok şeyden yoksun diyet veriyor.Başarılımı evet ama hemen geri alınıyor.Eğer istersen bahsettim diyeti sana gönderirim.....

Hayatım endişelenme sana zararlı olacak dozda uygulama yapmazlar ama ben anladım sen bebişçikten uzak kalmayı göze alamıyorsun.......Geçmiş olsun canım her şey bizim için.Allah dermansız dertlerden esirgesin....

Canım bu doktora gittim ben.10 yıl kadar önceydi...Akupunkturla birlikte diyet uyguladı....Evet kilo verdim ama daha fazlasını geri aldım.....Bana 1 ci hafta öğlen -akşam yoğurt ve salata verdi..Sabahları klasik kahvaltı.2 ci hafta ve 3 cü hafta biraz tavuk eti ve sebze veriyordu.1 ci hafta et diye yarıldım ortamdan hemde pek etçi değilimdir.Bir çok şeyden yoksun diyet veriyor.Başarılımı evet ama hemen geri alınıyor.Eğer istersen bahsettim diyeti sana gönderirim.....

Aminnn sağol ablacım inş kötü bişey çıkmaz :Saruboceq:doktor hemen istedi de ben bayram sonrasına erteledim zaten sıkıntımız var hala oldum ama daha yeğenimi göremedim babası telefona çekmiş biraz gördüğümüz o :ecrin_bebek:bebişimiz erken doğduğu için hastanede yoğun bakımda daha anne ve baba dışında kimseye göstermiyolar genel durumu iyimiş ama oksijen veriyolar hergün anne sütü sağılıp hastaneye götürülüyor bir canımız orda hastanedeyken hiç bayram seyran görecek halimiz yok birde ben çıkmıyım dedim mafoldumben

Son düzenleme:
Aminnn sağol ablacım inş kötü bişey çıkmaz :Saruboceq:doktor hemen istedi de ben bayram sonrasına erteledim zaten sıkıntımız var hala oldum ama daha yeğenimi göremedim babası telefona çekmiş biraz gördüğümüz o :ecrin_bebek:bebişimiz erken doğduğu için hastanede yoğun bakımda daha anne ve baba dışında kimseye göstermiyolar genel durumu iyimiş ama oksijen veriyolar hergün anne sütü sağılıp hastaneye götürülüyor bir canımız orda hastanedeyken hiç bayram seyran görecek halimiz yok birde ben çıkmıyım dedim mafoldumben

Allah bebişe iyilikler versin inşallah.Onların minicik elleri hayata öyle sıkı sıkı tutunuyor ki büyüklerin başaramadığını başarıyorlar.....Yeğeninde ayını tamamladığı zaman çok sağlıklı çok huzurlu olacak inşallah.....Allah yardım etsinde tez zamanda toparlınsın yavrucak......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah bebişe iyilikler versin inşallah.Onların minicik elleri hayata öyle sıkı sıkı tutunuyor ki büyüklerin başaramadığını başarıyorlar.....Yeğeninde ayını tamamladığı zaman çok sağlıklı çok huzurlu olacak inşallah.....Allah yardım etsinde tez zamanda toparlınsın yavrucak......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aminnn kardeşimle konuştum hastaneden dönmüşler 80 gr cık kilo almış ecrin kızımız sarılık için fototerapi(ışın) alıyordu iyimiş onu bırakmışlar burundan besleniyordu ağızdan beslenmeye başlamış :sm_cool::sm_cool:ama daha ne zaman çıkacağı belli değilmişmafoldumben

Aminnn kardeşimle konuştum hastaneden dönmüşler 80 gr cık kilo almış ecrin kızımız sarılık için fototerapi(ışın) alıyordu iyimiş onu bırakmışlar burundan besleniyordu ağızdan beslenmeye başlamış :sm_cool::sm_cool:ama daha ne zaman çıkacağı belli değilmişmafoldumben

Çok şükür.Gözünüz aydın....Bak güneş yükselmeye başladı bile....Bayramınız bayram olacak hiç sıkma kendini.....İyi akşamlar canım......

Pardon unutmuşum::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Yağmurgözlü gözünüz aydın bebişiniz için canım benim inşallah en kısa zamanda turp gibi olcek...:nazar:
yurdusum tansiyon direkt stres ile alakalı ne olur eleyebildiğin herşeyi aklından çıkarmaya bak...çok hassas olmamak lazım..ööşe olanlara hiç bişi olmuyo....inşallah çabucak halledersin sıkıntıların her ne ise..
bugünkü menümüz
1 kepek ekmek,2 peynir,domates,çay
ton balıklı salata,1 kepek
ara:1 mandalina yedim...
akşama 6 kaşık kuru fasulye etsiz,1 bardak ayran,1 dilim ekmek
ara:1 portakal,1 elma

Geçmiş olsun,sıkma canını..
Allah dermansız dert vermesin..

yeğenin içinde o kadar çabuk iyileşicekki görürsünüz bak..
Onlar tahminimizin çok üstünde güçlüler..

yagmurgözlü gecmis olsun canim :(

selam bu arada
citole bir mesaj birakmak icin girdim :jeyyar:

NOT:
son listedeki laflarini yedircem sana bu hafta :roflol:

bir dost..

günaydın arkadaşlar, sabah bir greyfurt suyu içtim sonra elma sirkesi bal karışımı sonrada ilacımı yuttum bir bardak çay ve boş yarım dilim kendi pişirdiğim(makinada) ekmekten yiyebildim bir saate kadar dışarı çıkıcam öğleden sonra ancak dönerim, bu gün koşturmaca günü çok iş var, yanıma suyumuda alıcam, bu hafta geçen hafta ki gibi kilo gitmiycek galibaama olsun pes etmek yok...dün düşünce gücüyle zayıflamakla ilgili birşeyler okudum kk de de var isterseniz sizde bir bakın kızlar ....hepinize mutlu günler:)))

Back
X