Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yağmurgözlü gözünüz aydın bebişiniz için canım benim inşallah en kısa zamanda turp gibi olcek...:nazar:
yurdusum tansiyon direkt stres ile alakalı ne olur eleyebildiğin herşeyi aklından çıkarmaya bak...çok hassas olmamak lazım..ööşe olanlara hiç bişi olmuyo....inşallah çabucak halledersin sıkıntıların her ne ise..
bugünkü menümüz
1 kepek ekmek,2 peynir,domates,çay
ton balıklı salata,1 kepek
ara:1 mandalina yedim...
akşama 6 kaşık kuru fasulye etsiz,1 bardak ayran,1 dilim ekmek
ara:1 portakal,1 elma
canımmm sağol teşekkürler
Geçmiş olsun,sıkma canını..
Allah dermansız dert vermesin..

yeğenin içinde o kadar çabuk iyileşicekki görürsünüz bak..
Onlar tahminimizin çok üstünde güçlüler..
Aminnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:sağol canım inş iyiye gidiyor
yagmurgözlü gecmis olsun canim :(

selam bu arada
citole bir mesaj birakmak icin girdim :jeyyar:

NOT:
son listedeki laflarini yedircem sana bu hafta :roflol:

bir dost..

teşekkürlerrrr opuyorumnanaktan

Günaydın hepinize..Merak ettim özledim hepinizi...İnşallah iyisinizdir..
Yazdıklarınızı okudum tutamadım kendimi halada toparlanmış değilim..

Güzel dilekleriniz ve yürekleriniz kadar güzel hayatlar sizin olsun inşallah.
Teşekkür ederim hepinize...YENA sende benim için özelsin iletişime gerek yok his öyle bir şey ki zaman mekan engel tanımıyo...
Bir insanın kalbinden bir başkası için bir sıcaklık bir güzellik çıkıyosa mutlaka girmesi gereken kalbe giriyo...

Mahrem ve Sİyah Süt' ü okudum Şehrin Aynalarına başladım. Aklıma geliyosun okurken. Leman Sam - Ağıt parçasını dinle bi ara...öyle içimden geçti...

Merak ediyosunuz biliyorum ne oldu ne olucak ben nasılım diye..Ben iyi sayılırım iyi olmak istiyorum. İlacıma devam ediyorum uykum düzene girmişti diye bırakmıştım düzenleyen ilacı şimdi yine sabahlıyorum bi sonraki kontrolde söyliycem böyle devam ederse.

Önümü göremiyorumki size bişeyler söyliyim...Ayrılığa doğru gidiyorum sanırım...

Hep düşünürdüm istenmediğimi ama bu kadar içimden de hissetmemiştim. Artık bende istemiyorum sanırım...Herşey düzelse bile insan nasıl unutur istenmediğini...

Oğlum elimi kolumu çok fena bağlıyo kıpırdayamıyorum. Neyin doğru olduğunuda bilmiyorum.

Bildiğim tek şey önceki gibi korkmuyorum boşanmaktan. Hayırlısı doğrusu hangisi ben bilemiyorum göremiyorum Rabbim önüme koysun göstersin inşallah.

Hepinize hayırlı güzel bayramlar olsun...Kendinize çok iyi bakın kilo vermeyede devam edin.

Gelirim yine inşallah gripti temizlikti yoğunum çok pc dende soğudum zaten...Göürşürüz

kızlarrr biraz canım sıkkın cumartesi tiroid tahlillerimi doktora gösterdim sintigrafi istedi bayramdan sonra ssk hast nükleer tıp bölümüne gidip çektiricem vücudumun su ,yağ, kas oranını ölçtü su oranım çok fazla çıktı tiroidden dolayı ödem yapıyormuş çok kaslı çıktım bu hem iyimiş hem kötü kötü yanı istesende çok zayıf olamassın dedi iyi yanı ilerde yaşın ilerlediğinde çok faydasını görürsün dedi 1 aylık bitkisel bir tablet verdi ödemi atmak için bakalım nolcak sintigrafi çekimine baktım netten vücuda zararsız dozda radyasyon verip çekiyolarmış korktum yaa çekimden sonra 24 saat süresince etrafıma radyasyon yayabilirmişim onun için kimseye yaklaşmayacam özelliklede 10 yaş altı çocuklaramafoldumbenmafoldumben
canım çok geçmiş olsun endişelenme korkma. kaslı çıkmanda çok iyi çok zayıf olup napıcan zaten oh demekki biraz spor diyet iyi giderse hop vereceksin kaslar sayesinde. bebişiniz de sağlığına bir an önce kavuşur inşallah..

Teşekkür ederim hepinize...YENA sende benim için özelsin iletişime gerek yok his öyle bir şey ki zaman mekan engel tanımıyo...
Bir insanın kalbinden bir başkası için bir sıcaklık bir güzellik çıkıyosa mutlaka girmesi gereken kalbe giriyo...

Mahrem ve Sİyah Süt' ü okudum Şehrin Aynalarına başladım. Aklıma geliyosun okurken. Leman Sam - Ağıt parçasını dinle bi ara...öyle içimden geçti...

Merak ediyosunuz biliyorum ne oldu ne olucak ben nasılım diye..Ben iyi sayılırım iyi olmak istiyorum. İlacıma devam ediyorum uykum düzene girmişti diye bırakmıştım düzenleyen ilacı şimdi yine sabahlıyorum bi sonraki kontrolde söyliycem böyle devam ederse.

Önümü göremiyorumki size bişeyler söyliyim...Ayrılığa doğru gidiyorum sanırım...

Hep düşünürdüm istenmediğimi ama bu kadar içimden de hissetmemiştim. Artık bende istemiyorum sanırım...Herşey düzelse bile insan nasıl unutur istenmediğini...

Oğlum elimi kolumu çok fena bağlıyo kıpırdayamıyorum. Neyin doğru olduğunuda bilmiyorum.

Bildiğim tek şey önceki gibi korkmuyorum boşanmaktan. Hayırlısı doğrusu hangisi ben bilemiyorum göremiyorum Rabbim önüme koysun göstersin inşallah.

Hepinize hayırlı güzel bayramlar olsun...Kendinize çok iyi bakın kilo vermeyede devam edin.

Gelirim yine inşallah gripti temizlikti yoğunum çok pc dende soğudum zaten...Göürşürüz

günaydın bonusçum. çok bozuluyorum hayata. neşeyle atıştığın, gamsız görünen biri, ve belki de bişeyler asgari düzeyde yolunda gitse bunun keyfini çok iyi çıkartabilcek kadar hayat sevdalısı biri binbir sorunla uğraşırken bıkıyor, yoruluyor...

merak edip ben de dinledim şarkıyı çok güzel... ama neşeli ve seni güçlü hissettirecek şarkılar dinlemeni de tavsiye ederim..

oğlun mutlu bir anneye sahip olmanın değerini şimdi değilse bile biraz büyüynce anlayacaktır.. o yüzden sen seni iyi hissettirecek olanı bulmaya yapmaya çalış, oğlun zaten mutluluğundan nasibini alacak bu şekilde.

iyi dileklerim seninle..

sevgiyle... :teselli:

bonusum cnm benım canını sıkma tatlım inş. herşey yoluna girer kötü günün akşamı sabahı olmuyor herzaman hazır kötülük rabbim hakkınızda hayırlısını versın inş.

arkadaşlar ben bayrama memleketime gidiyorum belkı bu gun belkı yarın belli degil inş. hepimiz güzel bir bayram geçiiriz inş..

başta biricik beyzuşum ve yurduş ablam olmak üzüere hepinizin gelecek bayramınızı kutluyorum canlarımm

öpüyorummopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bonuscuğum;
Öncelikle kalbini ferah tutmanı rica ediyorum.Rabbimiz senin içinde evladın içinde hayırlısını yazmıştır.Umutlarını,yaşama sevincini soldurma sakın.Bunları söylemek kolay yaşayan bilir diyeceksin.Haklısın ama söylemesi bile zor inan....Yaşaması nasıl kırar insanı hissedebiliyorum.Seni hep neşeli ve hayatla barışık hatta biraz hayatla dalga geçen biri olarak tanıyorum.Rabbim neşeni,mutluluğunu,huzurunu geri versin inşallah...Öpüyorum canım Allaha emanet ol.Bayramın kutlu olsun.....
bonusum cnm benım canını sıkma tatlım inş. herşey yoluna girer kötü günün akşamı sabahı olmuyor herzaman hazır kötülük rabbim hakkınızda hayırlısını versın inş.

arkadaşlar ben bayrama memleketime gidiyorum belkı bu gun belkı yarın belli degil inş. hepimiz güzel bir bayram geçiiriz inş..

başta biricik beyzuşum ve yurduş ablam olmak üzüere hepinizin gelecek bayramınızı kutluyorum canlarımm

Canım bayramın kutlu olsun.Sağlıkla git gel inşallah....Tüm ailenin özellikle anacığınla babacığının bayramını kutlarım.Annene çooook selamlarımı söyle......Bonus a çok üzüldüm.Moralim bozuldu daha fazla yazamayacağım.....Öpüyorum canım.Her günün bayram olsun inşallah....

bonus tek bişey sölücm sana
seni kırmaktan korkmayan insanı
sende korkmaa kır aglat,, sözle küçült rencide etttt
atalrımız ne demiş
deveye diken adama s... yarar

alışverişten geldim
pazarlık gördüm
bayramlık aldım
hediyelerimi yolladım opuyorumnanaktan
yoruldm
muckss
işler beni bekelr

Offfffff bonus,hala belirsizlik ve mutsuzluk yaşıyosun..:(
İstenmediğine gerçekten eminsen,ayrılmak istediğindende o kadar emin olman gerek..

Ama şu var..Annesin.. öyle yaman şeyki anne olmak,karar vermen güçleşiyor yada karar verdin,eyleme geçirmen gecikiyor..

İnsanda mangal gibi yürek lazım tamam karar verdim..İşte budur,böyle olmalı,bunu yapmalıyım demesi için..

Bi kere henüz hazır diilsin ayrılığa,duygusal olarak en azından..
Önce bi toparlan,psikolojini güçlendir..Sonra iş görüşmelerin kesinlikle olmalı...
Çünkü çalışmalısın bonusçum..
Madem radikal bir karar alıcan maddi anlamda azda olsa bişeyler yapman lazım..

Umarım herşey düzelir,eşin hatasını anlar,belki kendini yanlış ifade etmiştir..

Tutuldum şu an ne diiceğimi bilemiyorum..Çok üzülüyorum çünkü..Kadınların bunları yaşaması beni kahrediyor..

Lütfen kendin için en doğru kararı ver..dilenciinin dediği gibi oğlun seni en sonu anlıyacaktır..

Şehrin aynaları güzel bir kitap..Bende şimdi kitaba tekrar bakıp gülümsedim..

Leman Sam için ne denilebirki..Tam içinde bulunduğun durumu anlatan bir parça..

Kendine çok iyi bak..Yalnız değilsin..Seni çok seviyoruz ve özlüyoruz..

Sevgiler..

Günaydın hepinize..Merak ettim özledim hepinizi...ınşallah iyisinizdir..

Mahrem ve Sıyah Süt' ü okudum Şehrin Aynalarına başladım. Aklıma geliyosun okurken. Leman Sam - Ağıt parçasını dinle bi ara...öyle içimden geçti...

Merak ediyosunuz biliyorum ne oldu ne olucak ben nasılım diye..Ben iyi sayılırım iyi olmak istiyorum. ılacıma devam ediyorum uykum düzene girmişti diye bırakmıştım düzenleyen ilacı şimdi yine sabahlıyorum bi sonraki kontrolde söyliycem böyle devam ederse.

Canım merhaba, hala belirsizliklerin kalp kırıkların var anladığım.içinde olmadığım durum için yorum yapmak çok zor helede böyle bir konuda ama tek dileğim bu sıkıntılarını en az hasarla atlatabilmendir...En önemlisi sensin Bonusum...senden dünyada bi tane var bunu sakın unutma ve tekrarla...Çok önemli ve değerlisin.ınşallah açmazların en kısa zamanda kalbine ferahlık verecek şekilde hallolur ...Kendine iyi bak...Allah yolunu açık etsin..

canım sana da iyi bayramlar hayırlı yolculuklar

bonus arkadaşım rabbim sana öyle bir güç versin ki sende kendin için uzun vadede neyin doğru olduğunun kararını verebilesin rabbim yardımcın olsun ...senin için dua edicem..

bugünün menüsü
1 kepek ekmek,2 peynir,domates,salatalık,çay
4 köfte ,salata,1 kepek ekmek ayran
arada 2 mandalina yiyeceğim saat 16.30 gibi
akşama 8 kaşık kuru fasulye,1 kepek ekmek,salata
ara:1 elma,1 portakal

slmlar herkeze kaç gündür giremedim. misafir bayram temizliği derken fırsat bulamadım tabii misafir gelince kaçamak yapmakta kaçınılmaz oldu zorla ağzıma tepmediler ama kayınvalidem mantı börek yapıp getiriyor alt katımda oturuyor kendileri zayıf ne yeseler kilo almıyolar ben zayıflamayayım diye yapıp yapıp getiriyor bunlar kilo aldırmaz diyor yağlı değil. anlatamıyorum kadına hamur daha nesi kilo aldırmayacak.offf offff yani bu hafta hiç kilo veremeyeceğim heralde birde bayram geliyor kaynvalide yarın yine baklavaları yapacak nasıl tutacağım kendimi bilmem şimdiden strese girmeye başladım şu bayramı atlatırsam kilo almadan başka bişey istemiyorum. vermemeye razıyımda.
kızımda çok yoruyor beni bu sıralar gece 3 te 4 te kalkıyor bir türlü uyumuyor tam 2 saat beşik sallıyorum gündüzde sersem gibi dolaşıyorum karnını doyur altını aç çamaşırını yıka ütüle sonra tekrardan aynı işlemler ne kadar zormuş çocuk büyütmek boşuna dememişler anne olmadan annelerin kıymeti bilinmez diye geliyorum makineye bir tabak koyuyorum ağlıyor gidiyorum yanına 10 dakikada olacak işleri 2 saatte yapıyorum kucağımdan inmiyor .birde bugün ana kucağından düştü yüzüstü o kadar korktumki bişey olacak diye bende ağladım onunla beraber nasıl ağladı yavrum kıyamam

bugünkü menüm sabah her zamanki gibi iki dilim kepek ekmeği peynir beş yesil zeytin domates salatalık 3 tane ceviz
arada elma ve kuru kayısı[tatlı isteğimi gideriyor]
öğle misafirim vardı kısır yapmıştım ondan yedim
akşamda etli nohut yemeği ve 4 kaşık pilav tabi altıdan sonra bişey yemiyorum bugün 6 30 u buldu yemeğim şimdide kızımın birsürü ütüsü var onları yapayım hazır uyuyorken .

selam hatuşlar uzun bir aradan sonra ben geldim :kedi:
inanın o kadar meşgulüm ki bakıp çıkmak için bile uğrayamadım kurs spor ev işleri birde cuma gecesi üvey babam vefat etti senağlama
gelmek istiyorum ama bir türlü olmuyor hepinizi candan kucaklıyorum kendinize çok iyi bakın hayırlı bayramlar geçirmenizi diliyorum
kilom 99.200 öptüm hepinizi:1hug:a.s.

günaydın kızlar
akşam eşime kızdım sen beni motive etmiyosun
her verdigim kiloya 5 tl ver
azmim artsın dedim
oda 20 verim sen nasılsa veremessin akannehir
dedi
bakalım para için zayıflayabilecekmiyim :roflol:

cuma günü kilo bildirim günü
ama malum bayram
herkesin işi başından aşmış olabilir
bildirimi 5 aralık cuma günü yapalım uygun görürseniz tabi

birde show tv yemekteyiz programına katılmak için müracat ettim :roflol:
ben yemek seçerim
ben onu yemem -- daha öncede yemezdim--şimdidie yemem
zaten güzel olmamış--- :dilcikar:
süper dimi
şaka bi yana
ben önüme konan tüm tabakları siler süpürürmüşüm sonrada begenmedim dermişim :D:D

günaydın kızlar
akşam eşime kızdım sen beni motive etmiyosun
her verdigim kiloya 5 tl ver
azmim artsın dedim
oda 20 verim sen nasılsa veremessin akannehir
dedi
bakalım para için zayıflayabilecekmiyim :roflol:

cuma günü kilo bildirim günü
ama malum bayram
herkesin işi başından aşmış olabilir
bildirimi 5 aralık cuma günü yapalım uygun görürseniz tabi

birde show tv yemekteyiz programına katılmak için müracat ettim :roflol:
ben yemek seçerim
ben onu yemem -- daha öncede yemezdim--şimdidie yemem
zaten güzel olmamış--- :dilcikar:
süper dimi
şaka bi yana
ben önüme konan tüm tabakları siler süpürürmüşüm sonrada begenmedim dermişim :D:D
20 tl süper citol bence dene ...karlı çıkabilirsin ...
bence de bildirim 5 aralık olsun benim şimdiden başladı telaşe...bayram boyu giremem muhtemelen..
aaa yemekteyize mi katılacn bacım ....
ayyy inşallh seçilirsin de izleriz arkadaşımızı gururla...kaydirigubbakcemile5

Günaydın canlarım, bugün nasılsınız.
Ben ışe geldim mesajımı yazdım, şimdi çıkıyorum.
Bugün eylemimiz var ya, dayak mı yeriz, sopa mı yeriz onu bilemiyorum.
Hayırlısı olsun deyip cenge çıkıyorum. Kocaman opuyorumnanaktan sizleri

Günaydın canlarım, bugün nasılsınız.
Ben İşe geldim mesajımı yazdım, şimdi çıkıyorum.
Bugün eylemimiz var ya, dayak mı yeriz, sopa mı yeriz onu bilemiyorum.
Hayırlısı olsun deyip cenge çıkıyorum. Kocamn opuyorumnanaktan sizleri
aaa YURDUSUM evet grev var dimi?
gazanız mübarek ola hadi bakalımmmmmmmmkaydirigubbakcemile4

Akşam Öğretmenler günü idi.Eşimin okulunda yemek düzenlemişler.
Bayağı güzel bir eğlence oldu valla.
Tüm öğretmenlerimizin, başta büyük önderimiz (Baş öğretmen)ATATÜRK'ünçizdiği bu yolda beraber olmamız dileğiyle.
Memleketimizin geleceği için
ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Back
X