- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
Yok canim izlemedim.Bu ara kitap okumaya sardim :) Tv ile de alakam.kalmadiDelyDoly game off throness izledinmi.? yine muhteşemdii.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim izlemedim.Bu ara kitap okumaya sardim :) Tv ile de alakam.kalmadiDelyDoly game off throness izledinmi.? yine muhteşemdii.
Sağol canım Allahrazı olsunAsuman sikintilarin herneyse biran önce geçer inşallah...
Harika.. ne okuyorsun, belli bir tarzin varmi.?Yok canim izlemedim.Bu ara kitap okumaya sardim :) Tv ile de alakam.kalmadiCanim ogluna da geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Yena acil şifalar barisa canim..
Bugünki menu
Sabah klasik kahvalti
Öğle mercimek çorba
Bir dilim tam buğday
Kavun karpuz 4 dilim
Aksam
Bir kepçe mercimek çorba
3firin dolma kiymali
Salata
Az önce birçok kiraz
En sevdiğim meyva 8 tane ile kalamiyorum
Kendimden sıkıldım bu ara.. isler tuhaf yogun..YENA nerelerdesin sen kuzumm?
evet listeme uyuyorum ama bir gram oynama yok daha fazla aktivite spor diyor sevgil diyetisyenim.
dereotuda diyetisyen listesinde var hiçde sevmem.
Barıl paşama çok geçmiş olsun allah şifa versin
Spor yapamiyorum kosu bandina cikacak vaktim kalmiyor ve sadece beslenmeme dikkat ederek kilom sabit kaliyor giden birsey olmuyor bu durumda moralimi bozuyor
Belli bir tarzim yok canım hoşuma giden her kitabi okuyorum.Yeni Yrd.Doc.Dr Ali Gulerin Benim Ailem (Mustafa Kemal Atatürk un hayatı ile ilgili resmi belge ve evraklar yani saygi değer ATAMIZIN bilmedigim yönlerini öğrendim) kitabini okudum.Simdi bu akşam da Dejavu adlı bir kitaba başladımHarika.. ne okuyorsun, belli bir tarzin varmi.?
Sağol canım...disim berbat bugün randevum vardi gittim...kanal tedavisi ile kurtarabiliriz dedi...antibiyotik verdi zonkluyor resmen....tamda on disim...sağ tarafim ile yiyemiyorum...Yaz meyveleri cok güzel oluyor afiyet olsun..
senin disin nasil oldu.?
Geçmiş olsun zor da olsa kurtarmalari iyiSağol canım...disim berbat bugün randevum vardi gittim...kanal tedavisi ile kurtarabiliriz dedi...antibiyotik verdi zonkluyor resmen....tamda on disim...sağ tarafim ile yiyemiyorum...
Belli bir tarzim yok canım hoşuma giden her kitabi okuyorum.Yeni Yrd.Doc.Dr Ali Gulerin Benim Ailem (Mustafa Kemal Atatürk un hayatı ile ilgili resmi belge ve evraklar yani saygi değer ATAMIZIN bilmedigim yönlerini öğrendim) kitabini okudum.Simdi bu akşam da Dejavu adlı bir kitaba başladım![]()
Kızma sanki vaktin var da okumuyor musun benim gibiÇok sevmeme rağmen epeydir kitap okumuyorum. Kiziyorum kendime...
Bitmeyen evin isi belki tembellikVakitsizligin cocuktan dolayimi.?
Kac yaşin da.?
Sağol canım...disim berbat bugün randevum vardi gittim...kanal tedavisi ile kurtarabiliriz dedi...antibiyotik verdi zonkluyor resmen....tamda on disim...sağ tarafim ile yiyemiyorum...
Bitmeyen evin isi belki tembellik
Oglum 5 yasinda okula gitmedigi icin sabah aksam parktayiz