• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler
Dafi kolay gelsin
Yolcu gecmis olsun insallah agrilarindan tez zamanda kurtulursun kac aylik bebegin hatirlayamadim
Benimde hamilelikteku bazi rahatsizliklarim dogumdan 1 yil sonra gecmisti.
Bulut ev isi konusunda haklisin temizlikten 1 saat gecmeden benim ev dandini dan.
Hasibe yavrun saglicakla gelsin inşallah
Asuman sıkıntin neyse Rabbim feraha kavuştursun inşallah
Yena bende sen gibi düşünüp listeyi ortaya koymadan içten içe yedigime dikkat ediyorum
Nothing dereotunu gunlukmu tuketiyorsun yada nasil tuketiyorsun ben bayilirim dereotuna

Yena acil şifalar barisa canim..
Bugünki menu
Sabah klasik kahvalti
Öğle mercimek çorba
Bir dilim tam buğday
Kavun karpuz 4 dilim
Aksam
Bir kepçe mercimek çorba
3firin dolma kiymali
Salata
Az önce birçok kiraz
En sevdiğim meyva 8 tane ile kalamiyorum

Yaz meyveleri cok güzel oluyor afiyet olsun..

senin disin nasil oldu.?

YENA YENA nerelerdesin sen kuzumm?
evet listeme uyuyorum ama bir gram oynama yok daha fazla aktivite spor diyor sevgil diyetisyenim.
dereotuda diyetisyen listesinde var hiçde sevmem.

Barıl paşama çok geçmiş olsun allah şifa versin
Kendimden sıkıldım bu ara.. isler tuhaf yogun..
Yuvarlanip duruuorum yasmincim..

Dere otunu severim ben.. ozellikle omlette bayilirim..

Harika.. ne okuyorsun, belli bir tarzin varmi.?
Belli bir tarzim yok canım hoşuma giden her kitabi okuyorum.Yeni Yrd.Doc.Dr Ali Gulerin Benim Ailem (Mustafa Kemal Atatürk un hayatı ile ilgili resmi belge ve evraklar yani saygi değer ATAMIZIN bilmedigim yönlerini öğrendim) kitabini okudum.Simdi bu akşam da Dejavu adlı bir kitaba başladım :KK66:

Belli bir tarzim yok canım hoşuma giden her kitabi okuyorum.Yeni Yrd.Doc.Dr Ali Gulerin Benim Ailem (Mustafa Kemal Atatürk un hayatı ile ilgili resmi belge ve evraklar yani saygi değer ATAMIZIN bilmedigim yönlerini öğrendim) kitabini okudum.Simdi bu akşam da Dejavu adlı bir kitaba başladım :KK66:

Çok sevmeme rağmen epeydir kitap okumuyorum. Kiziyorum kendime...

Sağol canım...disim berbat bugün randevum vardi gittim...kanal tedavisi ile kurtarabiliriz dedi...antibiyotik verdi zonkluyor resmen....tamda on disim...sağ tarafim ile yiyemiyorum...

Hadi ya.. iyi en azindan diş kaybin olmayacak..sanirim antibiyotikten sonra baslarlar..

Back
X