Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızma sanki vaktin var da okumuyor musun benim gibi
Hafızana hayranımSen en son kurk mantolu madonna yi okumustun sanirim..
Bonus karatay bilgilerini geliştiriyor. :)
durteyim istiyorum gelsin ama belki uyuyordur.. ben de uyuycam oglani kontrol ediyorum diye takildim kaldim..
Elimden geleni yapmaya calişiyorum. Yetersiz kaldigim an'lar durumlar oluyor. Tek cocuk yetistirmek zor. annem 5 cocugu nasil yetistirdigini hatirlamiyor böylede bir durum var yani :))Ne guzel surekli ccougunla ilgileniyorsun.. ilgili bir annesinn..
Hafızana hayranım
Nerdeyse ben bile unutmuşum :)
Aslında küçük prens okumak istiyordum ben iyi oldu hatırlattın
Yarın gidip alayım bizde vardı ama hediye ettik birisine :)Birlikte başlayalim küçük prense..
sonra küçuk kara balik ta okurum :)
Kesin degil ama insallah oyle olur kendimi carsambaya adapte ettim hatta bazen yrn carsambaymis gibi konusuyorum evde ☺Bulamiyorum canım o zaman çarşamba bebişmi gelicek rabbim bi avazda kurtaarsın
Cumartesi gunu 40. Haftam bitti cnm eminedede boyle olmustuSağol canım...yeni doğum yaptım ben ve bütün hamileliğim boyunca şiddetli bel ve kalça eklem ağrıları çektim öncedende vardı ama bukadar hareketlerimi kısıtlamıyordu doğum sonrası zamanla azalır ve geçer diye umut ediyordum aksine hiç değişmedi zaman zaman yürüyemiyorum desem yalan olmaz bebişim kucağımda gezerken çok ağrım oluyo dayanamıyorum vs vs böyle işte...
Hasibecim kaçıncı haftankii...inş kendi sancınla doğum yaparsın seruma gerek kalmaz...rabbim sağlıcakla kucağına almayı etsin...
Haydi inşallah canim Rabbim sağlıcakla kavustursun. Cimcimenin rahati iyi gelmeye niyeti yok minnak kuzucuk![]()
Hasibecim hadi hayırlısı sağlıcakla doğur da gel artık :)
Zeynepçim tekrar geçmiş olsun mr kaçta çekilecek.?
Yasminciğim listene uyuyorsun dimi.? dereotu doktorun tavsiyesimi yoksa diyetisyeninmi.?
Canm kilo cok etkiliyo gercekten.ben gebelik düşünürken diyet yapıyodm.10 kilo verince gebe kalmıştm.bu defa yine 10 kilo vermek istiyorumKesinlikle canim bende hem sağlığım için hem de kg verirsem.bundan sonraki hamileligim icin daha iyi olur diye sıkı yorum boğazımı ne kadar çok kg verirsek o kadar iyi canim![]()
İyi gecelerBroken gozumden kacmadi kitap okuyormussun bravo gecenlerde sizin oralarda kitap okuma etkinligi duzenlenmisti sanirim. Eskisehirdi dimi
Oglum dunden beri havadan olsa gerek nezlemsi gibi birsey bi bakiyim
Hepinize iyi geceler saglikla kalin insallah
Sorma bnde uzulmustum çekilir diye kurtarabiliriz diyince sevindim...evet agri biraz hafifleyince antibiyotikle basliycak...Hadi ya.. iyi en azindan diş kaybin olmayacak..sanirim antibiyotikten sonra baslarlar..
Bonus anladım durumu gayet iyi bir şekilde
Geçmiş olsun
Bilmem :)))Cokmu ayrintili yazmisim yada senmi cok anlayislisin :)
Bilmem :)))
Çok sağol canımIyi geceler
Dafi kolay gelsin
Yolcu gecmis olsun insallah agrilarindan tez zamanda kurtulursun kac aylik bebegin hatirlayamadim
Benimde hamilelikteku bazi rahatsizliklarim dogumdan 1 yil sonra gecmisti.
Bulut ev isi konusunda haklisin temizlikten 1 saat gecmeden benim ev dandini dan.
Hasibe yavrun saglicakla gelsin inşallah
Asuman sıkıntin neyse Rabbim feraha kavuştursun inşallah
Yena bende sen gibi düşünüp listeyi ortaya koymadan içten içe yedigime dikkat ediyorum
Nothing dereotunu gunlukmu tuketiyorsun yada nasil tuketiyorsun ben bayilirim dereotuna