• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızma sanki vaktin var da okumuyor musun benim gibi

Sen en son kurk mantolu madonna yi okumustun sanirim..

Bonus karatay bilgilerini geliştiriyor. :)
durteyim istiyorum gelsin ama belki uyuyordur.. ben de uyuycam oglani kontrol ediyorum diye takildim kaldim..

Sen en son kurk mantolu madonna yi okumustun sanirim..

Bonus karatay bilgilerini geliştiriyor. :)
durteyim istiyorum gelsin ama belki uyuyordur.. ben de uyuycam oglani kontrol ediyorum diye takildim kaldim..
Hafızana hayranım
Nerdeyse ben bile unutmuşum :)
Aslında küçük prens okumak istiyordum ben iyi oldu hatırlattın

Bulamiyorum Bulamiyorum canım o zaman çarşamba bebişmi gelicek rabbim bi avazda kurtaarsın
Kesin degil ama insallah oyle olur kendimi carsambaya adapte ettim hatta bazen yrn carsambaymis gibi konusuyorum evde ☺

Sağol canım...yeni doğum yaptım ben ve bütün hamileliğim boyunca şiddetli bel ve kalça eklem ağrıları çektim öncedende vardı ama bukadar hareketlerimi kısıtlamıyordu doğum sonrası zamanla azalır ve geçer diye umut ediyordum aksine hiç değişmedi zaman zaman yürüyemiyorum desem yalan olmaz bebişim kucağımda gezerken çok ağrım oluyo dayanamıyorum vs vs böyle işte...

Hasibecim kaçıncı haftankii...inş kendi sancınla doğum yaparsın seruma gerek kalmaz...rabbim sağlıcakla kucağına almayı etsin...
Cumartesi gunu 40. Haftam bitti cnm eminedede boyle olmustu

Haydi inşallah canim Rabbim sağlıcakla kavustursun. Cimcimenin rahati iyi gelmeye niyeti yok minnak kuzucuk :KK66:

Bulamiyorum Bulamiyorum zeynep de ablasına çekmiş durabildigi kadar duracak :)
Allah sağlıkla kavustursun

Hasibecim hadi hayırlısı sağlıcakla doğur da gel artık :)

Zeynepçim tekrar geçmiş olsun mr kaçta çekilecek.?

Yasminciğim listene uyuyorsun dimi.? dereotu doktorun tavsiyesimi yoksa diyetisyeninmi.?

Amin kizlar insallah

Kesinlikle canim bende hem sağlığım için hem de kg verirsem.bundan sonraki hamileligim icin daha iyi olur diye sıkı yorum boğazımı ne kadar çok kg verirsek o kadar iyi canim :KK66:
Canm kilo cok etkiliyo gercekten.ben gebelik düşünürken diyet yapıyodm.10 kilo verince gebe kalmıştm.bu defa yine 10 kilo vermek istiyorum

Broken gozumden kacmadi kitap okuyormussun bravo gecenlerde sizin oralarda kitap okuma etkinligi duzenlenmisti sanirim. Eskisehirdi dimi

Oglum dunden beri havadan olsa gerek nezlemsi gibi birsey bi bakiyim

Hepinize iyi geceler saglikla kalin insallah
İyi geceler
Hava yine epey serinledi dikkat etmek lazım
Yenacım düştümü Paşanın ateşi
Sınava az kaldı durumlar nasıl

Hadi ya.. iyi en azindan diş kaybin olmayacak..sanirim antibiyotikten sonra baslarlar..
Sorma bnde uzulmustum çekilir diye kurtarabiliriz diyince sevindim...evet agri biraz hafifleyince antibiyotikle basliycak...

Baharnaz sağol cnm...bu sira ikinci dis benim....

İyi geceler herkez uyudu bende yatayim..

Iyi geceler...

Kova kisine soyleyin o whtsapta son gorulme diye bisey yaziyo :)) gecmis olsun hastaya.

Bonus napsin 1 deki disci randevusuna gec kaldi. Elif cok huysuzdu ablasinda durdu gunduz 5 te tekrar gitti dolgu yaptirdi. Agzi bir muddet yamuk gibiydi :)

Dolgu olduda asıl sorunlu dis hala beklemede. Agri yapiyo ama dr cekmek istemiyo yarim kanal gibi bisey yapti cok oncedende bir kez kurtarmak icin yapilmis zaten. 20 likte gitti bunuda cekersem azi disin kalmiycak orda dedi yazik bana :)

Agrisi hala cekim yerinden olabilir dedi orasi yara sonucta daha dedi. Gec iyilesen cinstenmisim sevmedim cinsimi. Daha gencsin iyilesir belki bekleyelim dedi. Ramazandan once bi gidicem olmadi bayramida gecircem boyle gecici dolguyla.

Gec geldim eve falan filan....

Son düzenleme:
Derin gecmis olsun tekrardan. Ayni islem yapilcak sanirim sanada kolay gelsin ne diyim :))

Bengisu sen kilo verirken cok azimliydin yine verirsin eminim.

Baharcim cocukla vakit gecirmek cok guzelde fazlasinin cocuga bi faydasi yok emin ol. Sana bagimli oluyo sensiz oyun oynayamiyo sonra.

Hasibe dogur artik daa :)) saglikla ins

Zeynepcim, bonuscan, derin daha hatırlayamadığım hasta varsa hepinize çok geçmiş olsun
Yenacım şerbetlimede acil şifalar diliyorum.
Iyi geceler
Dafi kolay gelsin
Yolcu gecmis olsun insallah agrilarindan tez zamanda kurtulursun kac aylik bebegin hatirlayamadim
Benimde hamilelikteku bazi rahatsizliklarim dogumdan 1 yil sonra gecmisti.
Bulut ev isi konusunda haklisin temizlikten 1 saat gecmeden benim ev dandini dan.
Hasibe yavrun saglicakla gelsin inşallah
Asuman sıkıntin neyse Rabbim feraha kavuştursun inşallah
Yena bende sen gibi düşünüp listeyi ortaya koymadan içten içe yedigime dikkat ediyorum
Nothing dereotunu gunlukmu tuketiyorsun yada nasil tuketiyorsun ben bayilirim dereotuna
Çok sağol canım

Bu gün ki menüm
Sahur
1 dilim ekmek, büyükce bir parça haşlanmış tavuk, yoğurt, 1 kupa kahve

Akşam
Yarım dilim ekmek, 4 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık kuru fasulye, 1 parça tavuk, 1 fincan kahve,
Yemek sonrası 1 fincan yeşil çay

Back
X