ay kıyafet alasım gelmiyor ideal kiloya var daha diyedafi sen benden daha incesin ama senin giyim tarzın farklı ondan imkan olsaydı bu kotu sende denerdikemin ol rahatlıkla girerdinde :))
giyiyorsun güzelim şalvarları püfür püfür anlamasın tabiiii bende aslında bizim memleketin boydan allı pullu elbiseleri varyaa onları günlük hayatımda giymeyi çok isterdim şimdilerde giyinemiyorum işte anca kendi memleketimde yakın bir düğün olucakki o zaman giyinebileyim
işin şakası aslında mesele her küçük bedene girdiğimde mutlu olup seviniyorum
Hattaa şu kadar diyim canım inek olsa kururdu yeminlen süt ve süt ürünleri yemekten
huzurun yerindeyse sıkıntı yok canım. rabbim her evin huzurunu daim kılsın herşeyin başıValla canım anamdan ayrı tutmadım neler yaptım neler ettim.Anlatsam burda sayfalar kapanır o kadar diyeyim ne sevgisini gördüm ne de saygısı ne de evladımın eşi demedi.Şu saatten sonrada ne öyle olmak isterim ne de böyle en iyisi böyle
Hatice sesli guldurdun benitıpkısının aynısı. ben bide kv ekliyorum araya bermuda şeytan üçgeni gibi iş -kv-ev
Süt urunlerı ıyıdır kemık erımesı olmaz yaslanınca bacım bızde cok tuketırız yogurt hele benım oglum sutcu babam 6 tane ınek alsın dıyor okadar sevıyor sutuuHattaa şu kadar diyim canım inek olsa kururdu yeminlen süt ve süt ürünleri yemektenLakinn Kayaa gibii kemiklerim oldu
Bende salcar gıyıyorum kızlar yazın cok ıyı oluyo puffur pufur carsıya gıdınce kot gıyerımay kıyafet alasım gelmiyor ideal kiloya var daha diye
çok sarktım çok canım sıkılıyor. 77kg hala 44 beden anca oluyor. popom çok geniş yaa. en az 42 görmek istiyorum. bide kıyafetli halimle 70-72 arasını görmek istiyorum. ne çok şey istiyomuşum meğer.
Aminn canım eşimden yana şükür mutluyum Allahım başımdan eksik etmesin.Eşimden dolayı da genede saygıda hiçbir zaman kusur etmem.Rabbim herkesin yuvasında dirlik huzur mutluluk nasip etsin.huzurun yerindeyse sıkıntı yok canım. rabbim her evin huzurunu daim kılsın herşeyin başı
huzurun yerindeyse sıkıntı yok canım. rabbim her evin huzurunu daim kılsın herşeyin başı
Bırıcık ogullarını paylasıyolar bızımle anlasmazlık ordanmı cıkıyor acaba her evde olur yınede allah basımmızdan eksık etmesın ama mesafe ıyıdır herzaman herkesleValla canım anamdan ayrı tutmadım neler yaptım neler ettim.Anlatsam burda sayfalar kapanır o kadar diyeyim ne sevgisini gördüm ne de saygısı ne de evladımın eşi demedi.Şu saatten sonrada ne öyle olmak isterim ne de böyle en iyisi böyle
Valla bende severim canım da bu ara abarttım herhalSüt urunlerı ıyıdır kemık erımesı olmaz yaslanınca bacım bızde cok tuketırız yogurt hele benım oglum sutcu babam 6 tane ınek alsın dıyor okadar sevıyor sutuu
CANIM GÜLMEK METABOLİZMAYI RESETLİYORMUŞ NE GÜZEL.Hatice sesli guldurdun beni
Hahahahha işte tamda bu bonusummm eneee kızı mı olmuş vayy bee ne çabuk acaba kime benziyor
sorma canım insaf vicdan yok bunlarda harcanan çok insan vardaficiğim ne kadar kötüüü gençler fişlendii yazık değil miii yurt dışından fakir ülkelerden gelen çekik gözlü bayanlar var cemmatde hangi ülkeden gelmişlerdi yaa unutum şimdi kan ağlıyorlar hepsi kapalı pardesülü ama aileleri bilmiyormuş abla oldun diyorlar ama onlar ailelerine öğretmen olduk diyorlarmış ...........
insanda rahat konuşamıyorkiiii daha neler var neleeer
En cok anneye
Aynen etek ruzgarda ucusuyo salvarda ole bı dert yok bende evdede gıyıyorum dısardada cok rahat sıddetle tavsıye ederımFrıda cım çok çok tavsiye ederim
Şalvar çok rahat
Eskiden sadece köyde giyerdim şimdi evdede giyiyorum.
Eteklerinde içinde sıkıntı basıyor.
Hayatım boyunca bir kere pantalon giydim 9 yaşındaydım
helalll kizzz vallaaa bak bu hafta böyle git eksileri göreceksin tatlimKızlar oglen menumu de yazmıstım corba bır dılım ekmek dıye ara yokDelyDoly bana bı haller oldu sasırdım kız hıc ogun dısına cıkmadım aksam menum bur kase corba bır kase bulgur pılavı bır kase yogurt ayyy ekmek yokkkkkk kızlar bulgur pılavı yıyorum tabı abartmadan pırınc kadar rısklı degıl dıye yedım heebırde yemek oncesı sogan kuru ıctım vucuttakı ıltıhapları kıst mıyom k. Hastalıkları cok ıyı gelıyomus bır dıkıste ıctım artık saat 8 de bır porsıyon meyve var sonra yemek yok yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?