Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kıyafet alasım gelmiyor ideal kiloya var daha diye
çok sarktım çok canım sıkılıyor. 77kg hala 44 beden anca oluyor. popom çok geniş yaa. en az 42 görmek istiyorum. bide kıyafetli halimle 70-72 arasını görmek istiyorum. ne çok şey istiyomuşum meğer.

huzurun yerindeyse sıkıntı yok canım. rabbim her evin huzurunu daim kılsın herşeyin başı

Hattaa şu kadar diyim canım inek olsa kururdu yeminlen süt ve süt ürünleri yemekten Lakinn Kayaa gibii kemiklerim oldu
Süt urunlerı ıyıdır kemık erımesı olmaz yaslanınca bacım bızde cok tuketırız yogurt hele benım oglum sutcu babam 6 tane ınek alsın dıyor okadar sevıyor sutuu

Bende salcar gıyıyorum kızlar yazın cok ıyı oluyo puffur pufur carsıya gıdınce kot gıyerım

huzurun yerindeyse sıkıntı yok canım. rabbim her evin huzurunu daim kılsın herşeyin başı
Aminn canım eşimden yana şükür mutluyum Allahım başımdan eksik etmesin.Eşimden dolayı da genede saygıda hiçbir zaman kusur etmem.Rabbim herkesin yuvasında dirlik huzur mutluluk nasip etsin.

Bırıcık ogullarını paylasıyolar bızımle anlasmazlık ordanmı cıkıyor acaba her evde olur yınede allah basımmızdan eksık etmesın ama mesafe ıyıdır herzaman herkesle

sorma canım insaf vicdan yok bunlarda harcanan çok insan var
Yıllar önce burda akaryakıt istasyonu olan birisinı ablukaya almışlar. Adamdan düzenli yardım alıyorlarmış. Bir ara işleri bozulmuş yardım edemeyeceğini söylemiş . Biz sana güvenip borca girdik bizi çok mağdur ettin bari çek senet ver borcumuzu ödeyelimde günü geldiğinde çekleri öderiz. bari bu şekilde bize yardımcı ol demişler. Biz çekleri gününden önce öderiz diyede teminat verip adama sıra çek kestirmişler.
Sonrada günü geldiğinde bizi ilgilendirmez çekler senin çekin vadettiysen bir şekilde ödemeliydin. Bizi madur edemezsin demişler.
Sonra nemi olmuş?
Adama icra gelmiş
Koskoca istasyon gitmiş. Ve dönüpte bakmamıslar bile.
İstasyon sahibinin bir akrabası anlatmıştı.
Adamı perişan ettiler ailesini dağıttılar demişti. O olayı duyduktan sonra hep mesafeli oldum.

Çokk cahil kamışımm bebede çok şekermiş yaww biraz anne biraz baba

Frıda cım çok çok tavsiye ederim
Şalvar çok rahat
Eskiden sadece köyde giyerdim şimdi evdede giyiyorum.
Eteklerinde içinde sıkıntı basıyor.

Hayatım boyunca bir kere pantalon giydim 9 yaşındaydım

Frıda cım çok çok tavsiye ederim
Şalvar çok rahat
Eskiden sadece köyde giyerdim şimdi evdede giyiyorum.
Eteklerinde içinde sıkıntı basıyor.

Hayatım boyunca bir kere pantalon giydim 9 yaşındaydım
Aynen etek ruzgarda ucusuyo salvarda ole bı dert yok bende evdede gıyıyorum dısardada cok rahat sıddetle tavsıye ederım

Kızlar oglen menumu de yazmıstım corba bır dılım ekmek dıye ara yok DelyDoly bana bı haller oldu sasırdım kız hıc ogun dısına cıkmadım aksam menum bur kase corba bır kase bulgur pılavı bır kase yogurt ayyy ekmek yokkkkkk kızlar bulgur pılavı yıyorum tabı abartmadan pırınc kadar rısklı degıl dıye yedım heebırde yemek oncesı sogan kuru ıctımvucuttakı ıltıhapları kıst mıyom k. Hastalıkları cok ıyı gelıyomus bır dıkıste ıctım artık saat 8 de bır porsıyon meyve var sonra yemek yok yasak

helalll kizzz vallaaa bak bu hafta böyle git eksileri göreceksin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…