Ooo ıyı vermıssın ben senı 25 fılan sandım oyle bı enerjın var emınım yasını gostermıyosundurCanım 35 yaşındayım kilomda başlangıç 112.2 idi şimdi ise 104.6 iki ay gibi bir süre de verdim.Burdaki arkadaslarim sayesinde
Sagolasin canim benim teşekkür ederim. Yaşimi evet gostermedigimi söylerler. Valla canım açıkçası hayatı pek fazla ciddiye almıyorum.Ooo ıyı vermıssın ben senı 25 fılan sandım oyle bı enerjın var emınım yasını gostermıyosundur
İnşallah evet silkelenmem lazım..Amann canım dikkat bir an önce adapte ol güzelim yaylada gene hareket halindeydin burda Allah korusun o kadar aktif değilsin. Emeklerin bosa çıkmasın güzelim hadii silkelen ve yeniden basla
Sen bana carp ben sana :))İnşallah evet silkelenmem lazım..
Seni mi kiracagim bonusum :)Asuman abla 2 satir yazican ins
Ama şöyle okkalısından istiyorum bonusum başka adam olmam ben :))Sen bana carp ben sana :))
Geçmiş olsun ablam... İnşallah sağlığına kavuş bir an önce..Seni mi kiracagim bonusum :)
Ablan hergün meydanda git gel yürüyoruz orda da ayaktayiz yoruldum epeyce
Gündüz de geç kahvaltı sonrasında kuran kursu yemek felan akşam nasıl oluyor anlamadım
Mr sonucu çıktı dizim kötüymus iğne yapayım dedi bakalım henüz karar vermedik
Asıl ilk gün gidenlerden olabilseydim keşke ama eşim gitti ben kızlarla evde kaldım biz de dua ettik elimizden geldiğinceAma şöyle okkalısından istiyorum bonusum başka adam olmam ben :))
Geçmiş olsun ablam... İnşallah sağlığına kavuş bir an önce..
İzlerken hep diyodum kızılayı falan görünce kesin asuman abla da ordadır diye :) biz de darbenin ertesi gün gittik. Ama bizim burası küçük yer olunca trabzona gittik, çok kalabalıktı betül korktu epey ağladı, dönmek zorunda kaldık. Evden dua ediyoruz hala.. Allah gidenlerden, gidemeyip dua edenlerden razı olsun.. Onların sayesinde atlattık belayı Allahın izniyle..
ablacim çok geçmiş olsun.bu halinle bile meydanlara gidiyorsun ne güzel.biz tembellere örnek oldunAsıl ilk gün gidenlerden olabilseydim keşke ama eşim gitti ben kızlarla evde kaldım biz de dua ettik elimizden geldiğince
Her akşam sabaha kadar bekleyenler var çok şükür ve maşallah 10 gündür hiç boşalmadi meydan
Hay Allah üzüldüm AsuSeni mi kiracagim bonusum :)
Gündüz de geç kahvaltı sonrasında kuran kursu yemek felan akşam nasıl oluyor anlamadım
Günaydın canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorumSeni mi kiracagim bonusum :)
Günaydın canım hoşgeldin sadece seni Cumaları göreceğim sanıyordumGünaydinn
Sağlık,huzur ve umut dolu sabahlarınız,yarınlarınız olsun efenim:)
Hepiniz iyisinizdir umarım..ben döndüm evime lakin sağlıklı beslenme konusunda durumlar fenaa,daha fazla kilo almadan bu gidişata dur demeli toparlanmalıyım inşallah..
Günaydinn
Sağlık,huzur ve umut dolu sabahlarınız,yarınlarınız olsun efenim:)
Hepiniz iyisinizdir umarım..ben döndüm evime lakin sağlıklı beslenme konusunda durumlar fenaa,daha fazla kilo almadan bu gidişata dur demeli toparlanmalıyım inşallah..
Günaydın canım hoşgeldin sadece seni Cumaları göreceğim sanıyordumİnşallah tatil modundan çıkıp sağlıklı bir şekilde azimle kilo vermeye devam edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?