Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ooo ıyı vermıssın ben senı 25 fılan sandım oyle bı enerjın var emınım yasını gostermıyosundur
Sagolasin canim benim teşekkür ederim. Yaşimi evet gostermedigimi söylerler. Valla canım açıkçası hayatı pek fazla ciddiye almıyorum.Sen kaç yaşındasin canim kilon bir oglusun var dimi Rabbim.bagislasin

Asuman abla 2 satir yazican ins
Seni mi kiracagim bonusum :)
Ablan hergün meydanda git gel yürüyoruz orda da ayaktayiz yoruldum epeyce
Gündüz de geç kahvaltı sonrasında kuran kursu yemek felan akşam nasıl oluyor anlamadım
Mr sonucu çıktı dizim kötüymus iğne yapayım dedi bakalım henüz karar vermedik

Sen bana carp ben sana :))
Ama şöyle okkalısından istiyorum bonusum başka adam olmam ben :))
Geçmiş olsun ablam... İnşallah sağlığına kavuş bir an önce..
İzlerken hep diyodum kızılayı falan görünce kesin asuman abla da ordadır diye :) biz de darbenin ertesi gün gittik. Ama bizim burası küçük yer olunca trabzona gittik, çok kalabalıktı betül korktu epey ağladı, dönmek zorunda kaldık. Evden dua ediyoruz hala.. Allah gidenlerden, gidemeyip dua edenlerden razı olsun.. Onların sayesinde atlattık belayı Allahın izniyle..

Asıl ilk gün gidenlerden olabilseydim keşke ama eşim gitti ben kızlarla evde kaldım biz de dua ettik elimizden geldiğince
Her akşam sabaha kadar bekleyenler var çok şükür ve maşallah 10 gündür hiç boşalmadi meydan

ablacim çok geçmiş olsun.bu halinle bile meydanlara gidiyorsun ne güzel.biz tembellere örnek oldun

Hay Allah üzüldüm Asu
İğneyi vurdurmadan önce iyice bir araştır istersen.
Eltim iğneden sonra iyice kötü oldu. Sora mecburen ameliyat oldu.

Günaydın canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Günaydinn

Sağlık,huzur ve umut dolu sabahlarınız,yarınlarınız olsun efenim:)

Hepiniz iyisinizdir umarım..ben döndüm evime lakin sağlıklı beslenme konusunda durumlar fenaa,daha fazla kilo almadan bu gidişata dur demeli toparlanmalıyım inşallah..

Günaydın canım hoşgeldin sadece seni Cumaları göreceğim sanıyordum İnşallah tatil modundan çıkıp sağlıklı bir şekilde azimle kilo vermeye devam edersin.

Gunaydin. Siz uzun zaman sonra bir sabah burda bilemiyorum yani..
Disimin kovuguna yetebilecegini sanmiyorum.

Günaydın canım hoşgeldin sadece seni Cumaları göreceğim sanıyordum İnşallah tatil modundan çıkıp sağlıklı bir şekilde azimle kilo vermeye devam edersin.

Aaaa amaaaa benn de aktiftim önceden:)sadece son haftalarim yogun olunca ondan gelemediydimm

Aminn tüm güzel dileklerine,hepimiz azimle ilerleriz inş..

Asuman ablam her aksam gitmesen daha iyi olur bi gun git bi gun dinlen senin dizin iyi degilmis bak.
Annemde o igneden oluyo ama tedaviden ziyade biraz hareket etsin diye. Kilo verip ameliyat olmak zorunda.
O igneleri daha once yaptirip azda dikkat etseydi belki cok farkli olurdu simdi.
Uzun sure o igneleri olanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…