Gümüşhanenin neresindensin?? :)ben Gümüşhaneliyim istanbulda yaşıyorum.2sene önce annemlerde taşındi memlekete 2abimde orada öğretmenlik yapıyor.istanbulda 1abim var Candan olarak dayımlarda istanbulda ama anne baba gibi olmuyor işte..babami dün yolcu ettim hüzün bastı beni yine
Kelkit ilçesiGümüşhanenin neresindensin?? :)
ben Gümüşhaneliyim istanbulda yaşıyorum.2sene önce annemlerde taşındi memlekete 2abimde orada öğretmenlik yapıyor.istanbulda 1abim var Candan olarak dayımlarda istanbulda ama anne baba gibi olmuyor işte..babami dün yolcu ettim hüzün bastı beni yine
Sağol canım. Bir kısmını gönderdim. Kalanlarda kahvaltıdan sonra gidecek. Mutfağa Girdim dolabı karıştırdım. İki poşet kemikli et çıkarttım. Haşlamaya koydum. Patatesli fırına süreyim dedim. Üç poşet kırmızı köz biber çıkarttım. Çorba yaptım. Bir baktım birer ikişer dağılıyorlar. Gençlerin ne yapacağı belli olmuyor. Hepsi dağıldı iki kişi kaldı. Kalanlar 14 gündür bızde ler. Yemekte et istemiyoruz dediler. Bende haşlanmış etleri koydum dolaba. Bugün fırınlarım. Bir çorba birde köz biberleri kızartıp solladım yogurtlayıp yediler. Yemek yapmadım yani.
Sağol canım Allah razı olsunCok Gecmis olsun ablacim..dikkat et sıcaklar cok fena.. ayrica gecen sözünüz olmustu. Allah tamamına erdirsin.. sevgiler
Allah kavuştursunben Gümüşhaneliyim istanbulda yaşıyorum.2sene önce annemlerde taşındi memlekete 2abimde orada öğretmenlik yapıyor.istanbulda 1abim var Candan olarak dayımlarda istanbulda ama anne baba gibi olmuyor işte..babami dün yolcu ettim hüzün bastı beni yine
Büyük eltimin gelini de kelkitli. Dayıları istanbulda yaşıyor.Kelkit ilçesi
bilirmisin Gümüşhaneyi
Gümüşhane kürtünde öğretmenlik yapıyorum canım. Giresun sınırındaki köylerinden birinde. Giresunun ilçesinde yaşıyoruz. Okul buraya daha yakın ama gümüşhaneye bağlı :)Kelkit ilçesi
bilirmisin Gümüşhaneyi
Teşekkür ederim canım sağol :)Hayırlı akşamlar güzeller..
Evet duzceliyim yani Benim baba tarafım duzceli cnm..
Ben istanbulda doğup büyüdüm.
Sen nerdesin nerelisin?
Canım benim olsun yazmasanda aklına gelince dua et yeter, cok opuyorum betül prensesi
Sagol canim. Aynen artik hic bir yiyecek doğal olmadigindan bu alerjiler cok artmış. Kızım beyaz tenli onun dezavantajlari var. Allah bundan beterini göstermesin.
2 li rakamlara inmenide tebrik ediyorum. Ayrıca oğlun Icin Allah kavustursun diyorum
@kasimpati35 canım güzel dileklerin Icin tesekkurler. Cok opuyoruz kızımla
@YENA canım arkadaşım tesekkur ediyorum, sende benzer şeyler yaşadığın Icin alerjinin zorluğunu biliyorsun.. tek derdimiz onların sağlığı ve mutluluğu..
Alıntılarin cogu gitmisti. kalanlar ve Aklimda olanlar bunlar. Atladigim varsa kusura bakmayın.
Hadi bakalım gözün aydın aynen devam şimdiden zayıfllama duracak diye düşünme sen elinden geleni yapıyorsun ve tabikiii hep eksiye düşeceksinKızlar gunaydın suprızzz 300 gr daha gıttı 3 gunde 1 kilo ne zaman yavaslar acaba 90 lardan kurtulana kadar yavaslamasa barı
Kolay gelsin canım yazında yemek pek gitmiyor arada böyle hafif güzel oluyor dün bizde dolapta yemek olmasına rağmen peynir delisi olarak kahvaltı hazırladımSelamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Bugün yine yoğun bir gün olacak. Kısmet olursa Biraz sonra köye gidicem. Ordan da İnegöl e gidip gelicem. Amcam ameliyat olmuş onu ziyaret ederim. Sonrada biraz ablama uğrarım. Onlarında bugün çeyiz serilecek. Bu ay hem ablamın oğlu hem eltimin oğlu evleniyor. Pespeşe iki düğünümüz var.
Sağol canım. Bir kısmını gönderdim. Kalanlarda kahvaltıdan sonra gidecek. Mutfağa Girdim dolabı karıştırdım. İki poşet kemikli et çıkarttım. Haşlamaya koydum. Patatesli fırına süreyim dedim. Üç poşet kırmızı köz biber çıkarttım. Çorba yaptım. Bir baktım birer ikişer dağılıyorlar. Gençlerin ne yapacağı belli olmuyor. Hepsi dağıldı iki kişi kaldı. Kalanlar 14 gündür bızde ler. Yemekte et istemiyoruz dediler. Bende haşlanmış etleri koydum dolaba. Bugün fırınlarım. Bir çorba birde köz biberleri kızartıp solladım yogurtlayıp yediler. Yemek yapmadım yani.
Sağol canım Allah razı olsun
Bu sene söz ler düğün ler Pespeşe
Allah kavuştursun
Büyük eltimin gelini de kelkitli. Dayıları istanbulda yaşıyor.
Oyy aıleyle pazar kahvaltısı benımde baba evınde pazar kahvaltısı cok meshurdu onemlıydı ozeldı cok ozluyorum ogunlerıGünaydın kızlar musmutlu bir pazar günü diliyorum. Sabah menum az patates kizartma az sck 5 zeytin 1 kk peynir 3 dilim ekmek 3 lokmacik nutella3 brdk çay içtim. Ailemle toplu kahvalti azcik cozuttum.Bugun ödül günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?