Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Komsunun torubnu gelmis yanina.bebegin adı kızımın adıyla aynı.onlar her seslendikce cigerim cız ediyo.
Canim benim en yakın can dostum dediğim arkadaşım yılbaşında doğum yapti.oglumun adini verdi.Hem sevindim hemde biraz huzunlendim.Ama varya sevdikce de sevesim geliyor. Herşeyin hayirlisini rabbimiz bilir.Nerde oglumun adini duysam görsem döner döner bakarim.

Komsunun torunu gelmis yanina.bebegin adı kızımın adıyla aynı.onlar her seslendikce cigerim cız ediyo.
Allah sabırlar versin canım biraz olsun yüreğinin acısını hafifletsin inşallah

Kızlar uzun süredir diyet konusunda pek isteksizdim.ben de kısa hedef koydum.
1. ) 40 günlük diyet yapacam.hedef 4 kilo.
2 ) hergün 40 dk spor.
3)haftada 1 gün izin günü
4) aksam 8 den sonra hibirsey yemiyorum (meyve bile yemiyorum).
.5)ekmegi sadece izin günü kahvaltıda yerim.
6)haftada bikac gün yesilcay
7.ciklata tatli abur cubur izin günü dışında 1 lokma bile yasak.
8)kolayı da tamamen cıkardm hayatmdan.iz8n günü bile yok.
canım zaten sen diyet yaptın mı çok düzenli ve iradeli gidiyorsun biliyorum bu listeyede uyudunmu sonuç alınacaksındır ilakiii kolay gelsin ...

Bu arada bugün diyetimin 8.günü.bbugun başarılı gecti.tek sorun aksam yemeğini 7.dr yemem.bundan sonra biraz daha erken yemeye calisacam.

bende çok geç gece kahvaltısı yaptım ekmek yemedim ama saat çok yanlıştı

Öğle Yemeği eşim isyerine geldi malesef kacti rejim( 2 minnak lahmacun) akşam yemeği 1 tabak çorba az fasulye 1 dilim ekmek moralim bozuktu ne yedigimi de bilemedim.

bence yediklerin gayet normal canım şimdi keyfin nasıl düzeldinmii biraz iyisindir inşallah moralini bozma lütfen kısa zamanda neşe saçtın topiğimize sağol alışkın değiliz seni üzgün görmeye atlatmışsındır inşallah

74FRIDA 74FRIDA sağolasın canim iyiyim şükür vardir her ser de bir hayir a sigindim gene bugün aynisini bir arkadaşım dedi."Kiz bu ne hall biz sendenn enerji alıyoruz. Dik dur aaa saçmalama felan " dedi.Bende dedimm tatlım sıkıntı yok anlık bir bozukluk ;) İnsanız aciziz anlık dünya telasina kapiliyoruz :( Ayrıca gerçekten sana cani gönülden teşekkür ederim. Ben sizin dostlugunuz begendim geldim.Sizde şükürler olsun ki benide araniza aldınız

adaş bu tarif güzelmiş sağol kış için ideal gibi geldii unutma bu çorbayı kilom takılırsa filan içeyim heee ne dersin :KK19:

bir süre çorba yapmam herhalde hergün yapıyordum oğlum için ramazanda da her akşam vardı yeter atık yaz günü bu kadar çorba :KK57:
Tamam adaş kayıtlı bende ama yazın da içilebilir bence :KK66:

YENA YENA cım :KK68: ya bulundupum yerde hat çekmiyo şebeke olduğu her an bakmaya çalışıyorum ama iki satır okuyom gidiyom ama sürekli açıkmı görünüyom onu bilmiyorum şuan bile sadece senin mesajını okudum etiketten sebep bi saattir yazmaya çalışıyorum...bu tatil kızlara yaradı bana çokk yorucu oldu oğlan durmuyo.. Yarın güzel geçicek diye umuyorum...p.tesi sakaryaya geçicez...bi yandanda evimi özledim...ama herkesten uzak olmak iyi geliyoo oyüzden dönesim yok...neyse böyle işte nelerle yazdım silinmeden göndereyim..

Öğle Yemeği eşim isyerine geldi malesef kacti rejim( 2 minnak lahmacun) akşam yemeği 1 tabak çorba az fasulye 1 dilim ekmek moralim bozuktu ne yedigimi de bilemedim.

Canım uzulme bak karatay hoca da yemiş lahmacun :KK70::KK70::KK70:

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-30-23-44-16.webp
    Screenshot_2016-07-30-23-44-16.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 32
Hayırlı akşamlar güzeller..

eşimin abisi Düzcede imamlik yapıyor oraya gittik bayramda senede 2kez gidiyoruz genelde.sende mi Düzcelısin
Evet duzceliyim yani Benim baba tarafım duzceli cnm..
Ben istanbulda doğup büyüdüm.
Sen nerdesin nerelisin?

İyi akşamlar..
Derin Derin çookk sevindim kiloların gitmesine :) böyle böyle bi bakmışsın süzülmüşsün inşallah :)
bengisu022 bengisu022 Rabbim yardımcın olsun, en yakın zamanda acını unutturacak evlatlar versin inşallah
burcu1983 burcu1983 ne zamandır aklımdasın bi türlü yazamadım canım, inşallah daha iyiye gider kızının alerji durumu. Geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun
Canım benim olsun yazmasanda aklına gelince dua et yeter, cok opuyorum betül prensesi
hoşgeldin geçmiş olsun umarım şimdilerde daha iyisindir

bende tam bir peynir manyağıyım genelde ezine seviyorum ama örgü peynirede bayılırım yağlı olduğu için pek yyememeye çalışıyorum kahvaltının anlamı benim için peynir ve çay

geçmiş olsun canım bebeğinin hastalığı gerçekten çok zor sürekli dikkat isteyen bir rahatsızlık eskiden yoktu böyle hastalıklar sanki benimde iki komşumun çocuğunda benzer rahatsızlıklar var bağırsaklarında bir çeşit parazit gibi bişey var dr. ları bağzı gıdaları yasaklamış ikisininde farklı farklı yasaklı yemek listesi
Sagol canim. Aynen artik hic bir yiyecek doğal olmadigindan bu alerjiler cok artmış. Kızım beyaz tenli onun dezavantajlari var. Allah bundan beterini göstermesin.
2 li rakamlara inmenide tebrik ediyorum. Ayrıca oğlun Icin Allah kavustursun diyorum

@kasimpati35 canım güzel dileklerin Icin tesekkurler. Cok opuyoruz kızımla:anne:

YENA YENA canım arkadaşım tesekkur ediyorum, sende benzer şeyler yaşadığın Icin alerjinin zorluğunu biliyorsun.. tek derdimiz onların sağlığı ve mutluluğu..
Alıntılarin cogu gitmisti. kalanlar ve Aklimda olanlar bunlar. Atladigim varsa kusura bakmayın.

Gunaydin :KK68:

Tatile gidemeyince cocuklar deniz krizine girdi. Yoldayim ins bir deniz yapip gelecegim :cool:

Teee semizkumda :KK30:

Simit pogca acma aldim kendi ellerimle yegane besin kaynagimiz :bicak:

Geceden beri kalcamda sinir eden sizlayan bir agri var hayirdir ins.

Gecmis olsun canım.
Umarım günün güzel gecmistir. Cok opuyorum :)
Selamun aleyküm güzeller
İnanılmaz bir sıcak var. Bu sıcakta yürüyerek hastahaneye hasta ziyaretine gittim. Orda tansiyonum düştü galiba. Kötü oldum. Kendimi kantine zor attım. Biraz dinlenip su içtim. Kendime gelince kalkıp tekrar yürüyerek eve geldim. Klimalı yerde hâlâa ter atıyorum. Ev genç dolu. Şu anda salona serilmiş hem film seyredip hem durmadan tıkınıyorlar. Kimsi çekirdek çitliyor, kimsi çukulata ,dondurma yiyor. Kimsi cips kola tüketiyor.tabiki hiç birisinden bir tek bile tatmadım.
Kalkıp mutfağa gidip yemek koyayım ocağa. Ne pisiricem hiçbir fikrim yok. Bakalım ne ler var. Dolabı bir karıstırayım.
Cok Gecmis olsun ablacim..dikkat et sıcaklar cok fena.. ayrica gecen sözünüz olmustu. Allah tamamına erdirsin.. sevgiler

Hayırlı akşamlar güzeller..

Evet duzceliyim yani Benim baba tarafım duzceli cnm..
Ben istanbulda doğup büyüdüm.
Sen nerdesin nerelisin?

Canım benim olsun yazmasanda aklına gelince dua et yeter, cok opuyorum betül prensesi

Sagol canim. Aynen artik hic bir yiyecek doğal olmadigindan bu alerjiler cok artmış. Kızım beyaz tenli onun dezavantajlari var. Allah bundan beterini göstermesin.
2 li rakamlara inmenide tebrik ediyorum. Ayrıca oğlun Icin Allah kavustursun diyorum

@kasimpati35 canım güzel dileklerin Icin tesekkurler. Cok opuyoruz kızımla:anne:

YENA YENA canım arkadaşım tesekkur ediyorum, sende benzer şeyler yaşadığın Icin alerjinin zorluğunu biliyorsun.. tek derdimiz onların sağlığı ve mutluluğu..
Alıntılarin cogu gitmisti. kalanlar ve Aklimda olanlar bunlar. Atladigim varsa kusura bakmayın.
ben Gümüşhaneliyim istanbulda yaşıyorum.2sene önce annemlerde taşındi memlekete 2abimde orada öğretmenlik yapıyor.istanbulda 1abim var Candan olarak dayımlarda istanbulda ama anne baba gibi olmuyor işte..babami dün yolcu ettim hüzün bastı beni yine:KK43:

Back
X