- 27 Nisan 2016
- 4.754
- 29.938
- 438
saç kısmını ben de diyorum

öyle bir saçım var ki en az 2 kilodur yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saç kısmını ben de diyorum
Hahhaa kestirsek mi napsak benimde uzunsaç kısmını ben de diyorum![]()
öyle bir saçım var ki en az 2 kilodur yani![]()
3 kere kuaföre gidip kapısından döndüm , kıyamıyorumHahhaa kestirsek mi napsak benimde uzun![]()
![]()
![]()
Hahha bende de uzun eşim izin vermiyor3 kere kuaföre gidip kapısından döndüm , kıyamıyorum![]()
Hahha bende de uzun eşim izin vermiyor![]()
![]()
Hele şu sıcaklar kazıtasım geliyor yeminlen
![]()
Böyle bana daha çok yakıştığını söylüyor.Bende hemen yelkenler foraaa neden izin vermiyor :S
kış aylarında da güzel oluyor ama sıcak sıcak![]()
Yine yeniden hoşgeldin canım azmin daimi olsun.Hep birlikte güle oynaya vereceğiz inşallah bu kiloları...
Elif yeliz esracan nothing de eskidiler artik ve kasimpati 2. Senesi heralde onunda.
Allahim yarabbim yillar geciyor hala sismaniz.
Aminnnnninş hepimiz istediğimiz kiloya inerizde sadece muhabbet amaçlı geliriz![]()
cok sagol asum insallahHoşgeldin esracım
Hakkında hayırlısı olsun Rabbim Dirlik düzen huzur mutluluk versin
Kusuratini hatirlamadiysam demek![]()
insallah canim tesekkur ederimcanim insallah hersey daha iyi olur sizin icin
2 seneden fazla oldu benimde valla eskidik yaww
canim benim cok tesekkur ederimSelamun aleyküm, hayırlı cumalar.
@kasimpati35 izinli yazabilir misin canım beni, yada istersen listeden çıkart, eylüle kadar tartılamam sanırım..
Kimbilir belki de kilo veririm köyde çalışırken :)
Hoşgeldin canım, inşallah güzel günler seni bekliyordur
Biz de seni seviyoruz topiğin sporcusu
her adı geçtiğinde daykoya sinirleniyon ya çok gülüyorum bu haline
vardır bi bildiği, ama gelir yine bence..
Evet malesef eskidik :) benim de 2 seneyi geçti. Buraya geldiğimde 94 kiloydum, şimdi 98 kiloyum
İnşallah yoluna girer canım herşey senin için..
Hay maşşaaaallaaahhh
Hayır benim daha kilo vermeden sarktı, kilo verince ne olacakki
Yerçekimine yenik üstüm başım diyom daha da bişey demiyom![]()
Hayriyem gecmis olsun canim insallah tem8z cikacak sonuclarSelamun aleykum kızlar
Bu haftayida sabote ettim hafta başından beri hastanelerdeyiz küçük oğlum arada anne görmüyorum yagmurmu yağıyor falan diyordu ne zamandır kafama takılıyor su ben yemedigi için kani düşük o yüzden saniyordum pazartesi Dr görürdüm kan tahlilleri yapıldı birşey çıkmadı göze sevketti orada birşey çıkmadı çocuk nöroloji görecek dedi drumuz dun beyin mr çekildi tabi ben mahvoldum maşallah kuzum korkmadan girdi ama beni benden aldı bir hafta sonra çıkacak sonuçlar inşallah birşey çıkmaz gerçekten çok gerginim bir hafta nasıl geçecek hic bilmiyorum dua edin ne olur
Bende evde boyleyim sabahtan beri yatiyorum
Ahhhh keşkee yatsammm ahhh ahhhhhBende evde boyleyim sabahtan beri yatiyorum
Burdayım canım ıse gıdıyorum bıjac gun telde net yok oyuzden gıremedım bıde olus hastalandı onla ılgılendım oyuzden okudum ama yazamadım bu arada kacamak hıc yapmadım
Aynen ole canım carsamba basladım bıber tpluyoz carsamba kayınvalıdem gıtcem olusa bakıyo sırayla gıdıyoruz oglusum dustu burnunu sehpaya vurdu delındı dıkıs falan tam acısı gectı grıp oldu off off yanı bırazda nazlı benım oglum aynı anasıKıyamamm kızz noldu kuzuşunaa geçmişş olsun![]()
Desene sağlam çalıştın bu ara bol eksilenmişindirr
![]()
![]()
geçmiş olsun canımBurdayım canım ıse gıdıyorum bıjac gun telde net yok oyuzden gıremedım bıde olus hastalandı onla ılgılendım oyuzden okudum ama yazamadım bu arada kacamak hıc yapmadım![]()