Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yine yeniden hoşgeldin canım azmin daimi olsun.Hep birlikte güle oynaya vereceğiz inşallah bu kiloları...

Inşallahcanim:21:
Elif yeliz esracan nothing de eskidiler artik ve kasimpati 2. Senesi heralde onunda.

Allahim yarabbim yillar geciyor hala sismaniz.

Bende 2013 modeli burada:KK45:

inş hepimiz istediğimiz kiloya inerizde sadece muhabbet amaçlı geliriz:dua:
Aminnnnn:KK68:

Hoşgeldin esracım
Hakkında hayırlısı olsun Rabbim Dirlik düzen huzur mutluluk versin
cok sagol asum insallah:KK60:

Kusuratini hatirlamadiysam demek :KK53:

yani bonuscum kusurati dedigin de 15 kilo falan:KK70:
canim insallah hersey daha iyi olur sizin icin

2 seneden fazla oldu benimde valla eskidik yaww
insallah canim tesekkur ederim:KK19:

Selamun aleyküm, hayırlı cumalar.

@kasimpati35 izinli yazabilir misin canım beni, yada istersen listeden çıkart, eylüle kadar tartılamam sanırım..
Kimbilir belki de kilo veririm köyde çalışırken :)

Hoşgeldin canım, inşallah güzel günler seni bekliyordur:KK19:

Biz de seni seviyoruz topiğin sporcusu:spor:

:KK70:her adı geçtiğinde daykoya sinirleniyon ya çok gülüyorum bu haline:KK70:vardır bi bildiği, ama gelir yine bence..

Evet malesef eskidik :) benim de 2 seneyi geçti. Buraya geldiğimde 94 kiloydum, şimdi 98 kiloyum:KK53:

İnşallah yoluna girer canım herşey senin için..

Hay maşşaaaallaaahhh:oha::nazar::nazar::nazar:

Hayır benim daha kilo vermeden sarktı, kilo verince ne olacakki:110:
Yerçekimine yenik üstüm başım diyom daha da bişey demiyom:63:
canim benim cok tesekkur ederim
zor gunlerimde de beni yanliz birakmadigin icin ayrica tesekkur ederim
iyiki varsin guzel kalpli arkadasim:KK19:

303_3-1.webp

Bugün işyerinde ben :D :D :D

Selamun aleykum kızlar
Bu haftayida sabote ettim hafta başından beri hastanelerdeyiz küçük oğlum arada anne görmüyorum yagmurmu yağıyor falan diyordu ne zamandır kafama takılıyor su ben yemedigi için kani düşük o yüzden saniyordum pazartesi Dr görürdüm kan tahlilleri yapıldı birşey çıkmadı göze sevketti orada birşey çıkmadı çocuk nöroloji görecek dedi drumuz dun beyin mr çekildi tabi ben mahvoldum maşallah kuzum korkmadan girdi ama beni benden aldı bir hafta sonra çıkacak sonuçlar inşallah birşey çıkmaz gerçekten çok gerginim bir hafta nasıl geçecek hic bilmiyorum dua edin ne olur
Hayriyem gecmis olsun canim insallah tem8z cikacak sonuclar

Kıyamamm kızz noldu kuzuşunaa geçmişş olsun :KK43: :KK43: Desene sağlam çalıştın bu ara bol eksilenmişindirr :KK70: :KK70:
Aynen ole canım carsamba basladım bıber tpluyoz carsamba kayınvalıdem gıtcem olusa bakıyo sırayla gıdıyoruz oglusum dustu burnunu sehpaya vurdu delındı dıkıs falan tam acısı gectı grıp oldu off off yanı bırazda nazlı benım oglum aynı anası :anne:gıremedım yazamadım oyuzden heeep aklımdasınız

Back
X