- 27 Nisan 2016
- 4.754
- 29.938
- 438
ben de öyleyimAhhhh keşkee yatsammm ahhh ahhhhh![]()

her gün diyorum eve gidince yatıcam erkenden diye 1 den önce yatamıyorum yine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de öyleyimAhhhh keşkee yatsammm ahhh ahhhhh![]()
Aynen bızım orfek havuzu var onları cıkarıp kendım gıresım var
Sagol cnm cok sukur bukadarıyla atlattık helal bıze begeçmiş olsun canım
sende görünce hatırladım . benim de kaçamaksız 5. günüm![]()
Geçmiş olsun canımAynen ole canım carsamba basladım bıber tpluyoz carsamba kayınvalıdem gıtcem olusa bakıyo sırayla gıdıyoruz oglusum dustu burnunu sehpaya vurdu delındı dıkıs falan tam acısı gectı grıp oldu off off yanı bırazda nazlı benım oglum aynı anasıgıremedım yazamadım oyuzden heeep aklımdasınız
Ayy kıyamamm canım geçmiş olsun.Sadaka felan verseydin tühh minnak kuzuyaaAynen ole canım carsamba basladım bıber tpluyoz carsamba kayınvalıdem gıtcem olusa bakıyo sırayla gıdıyoruz oglusum dustu burnunu sehpaya vurdu delındı dıkıs falan tam acısı gectı grıp oldu off off yanı bırazda nazlı benım oglum aynı anasıgıremedım yazamadım oyuzden heeep aklımdasınız
Bu arada canlarım kılom tamm 94.00cok mutluyum ve 3 gundur ekmekte tuketıyorum sadece saatler degıstı kendı kendıne dustu bakalım durursa ekmegı sıfırlarım yıne sabah 5 de kahvaltı yapıyorum oglen 12.30 aksam 18.00 bol su spor yok ama butun gun hareket halındeyım harıkayım mutluyum yaaa oleyy be![]()
Sagol cnmGeçmiş olsun canım
bengisu022 Allah şifa versin sizin hastanıza da
OGULCUKLARIM sen neden çıkıyorsun listeden
İyice dağıldık
Helalll azmin daim olsun gözüm üstünde heee bilesinn
![]()
Bızım burda ekmek ve tuz verırler bende verdım cok sukur rabbım korudu gozune gelmedı burnu kırılmadı cok sagol canım benımAyy kıyamamm canım geçmiş olsun.Sadaka felan verseydin tühh minnak kuzuyaa![]()
Aynen ole canım carsamba basladım bıber tpluyoz carsamba kayınvalıdem gıtcem olusa bakıyo sırayla gıdıyoruz oglusum dustu burnunu sehpaya vurdu delındı dıkıs falan tam acısı gectı grıp oldu off off yanı bırazda nazlı benım oglum aynı anasıgıremedım yazamadım oyuzden heeep aklımdasınız
Sınırden sısıyoz bız bacım kendımı aştım ya tesellıye bakarmısıncok gecmis olsun arkadasim allah korusun yavrularimizi
benimde 3 yasinda ikizlerim var peslerinde kosmaktan sinir hastasi oldum
enteresan olanda bu tempoda kilo almam
Hayirli cumalar![]()
AynenSınırden sısıyoz bız bacım kendımı aştım ya tesellıye bakarmısıncanım sagol amin rabbim evlatlarını sana bağışlasın
Sanada canım
listeye giriş yapabilir miyim canım![]()
Aynen
Özellikleben birine kizinca kendimi mmutfağa atıyorum yedikce sisiyorum sistikce kızıyorum kizinca yine yiyorum
kısır döngü yani