Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

indir.webp

Yapılmak istenilenn :D :D :D

Bu arada canlarım kılom tamm 94.00cok mutluyum ve 3 gundur ekmekte tuketıyorum sadece saatler degıstı kendı kendıne dustu bakalım durursa ekmegı sıfırlarım yıne sabah 5 de kahvaltı yapıyorum oglen 12.30 aksam 18.00 bol su spor yok ama butun gun hareket halındeyım harıkayım mutluyum yaaa oleyy be:KK71::KK71::-):-)

Aynen ole canım carsamba basladım bıber tpluyoz carsamba kayınvalıdem gıtcem olusa bakıyo sırayla gıdıyoruz oglusum dustu burnunu sehpaya vurdu delındı dıkıs falan tam acısı gectı grıp oldu off off yanı bırazda nazlı benım oglum aynı anası :anne:gıremedım yazamadım oyuzden heeep aklımdasınız
Geçmiş olsun canım
bengisu022 bengisu022 Allah şifa versin sizin hastanıza da
OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM sen neden çıkıyorsun listeden
İyice dağıldık

Aynen ole canım carsamba basladım bıber tpluyoz carsamba kayınvalıdem gıtcem olusa bakıyo sırayla gıdıyoruz oglusum dustu burnunu sehpaya vurdu delındı dıkıs falan tam acısı gectı grıp oldu off off yanı bırazda nazlı benım oglum aynı anası :anne:gıremedım yazamadım oyuzden heeep aklımdasınız
Ayy kıyamamm canım geçmiş olsun.Sadaka felan verseydin tühh minnak kuzuyaa :KK46::KK46::KK46:

Bu arada canlarım kılom tamm 94.00cok mutluyum ve 3 gundur ekmekte tuketıyorum sadece saatler degıstı kendı kendıne dustu bakalım durursa ekmegı sıfırlarım yıne sabah 5 de kahvaltı yapıyorum oglen 12.30 aksam 18.00 bol su spor yok ama butun gun hareket halındeyım harıkayım mutluyum yaaa oleyy be:KK71::KK71::-):-)
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:Helalll azmin daim olsun gözüm üstünde heee bilesinn :confused::confused::confused::KK39::KK39::KK39:

cok gecmis olsun arkadasim allah korusun yavrularimizi
benimde 3 yasinda ikizlerim var peslerinde kosmaktan sinir hastasi oldum

enteresan olanda bu tempoda kilo almam

cok gecmis olsun arkadasim allah korusun yavrularimizi
benimde 3 yasinda ikizlerim var peslerinde kosmaktan sinir hastasi oldum

enteresan olanda bu tempoda kilo almam
Sınırden sısıyoz bız bacım kendımı aştım ya tesellıye bakarmısın :KK70:canım sagol amin rabbim evlatlarını sana bağışlasın

Sınırden sısıyoz bız bacım kendımı aştım ya tesellıye bakarmısın :KK70:canım sagol amin rabbim evlatlarını sana bağışlasın
Aynen
Özellikleben birine kizinca kendimi mmutfağa atıyorum yedikce sisiyorum sistikce kızıyorum kizinca yine yiyorum
kısır döngü yani

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM canim,cok geçmiş olsun oğluna,sonuclariniz güzel cikar inşallah.

74FRIDA 74FRIDA YENA YENA kardeşlerinize cok geçmiş olsun güzel insanlar,Allah sifa versin.

@nhtylz canim,Allah sikIntilarini gidersin gönlüne yük ettiğin mevzulardan feraha cikarsin tez vakitte.

DelyDoly DelyDoly canim,cok geçmiş olsun anneciğine:( Allah sifa versin inşallah.

bulut776 bulut776 hosgeldin canim,Hakkinda hayirlisi olsun,Allah güzel günler göstersin bundan sonra.

bengisu022 bengisu022 Allah sifa versin arkadasiniza,evlatlarina bagislasin inşallah.

@elif1503 canim,izinli yazdım seni:)iyi tatiller diliyorum.

Back
X