- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Napak dagilakmi yani?
bilmiyorum :))
Fridanın dediği de olur yataklara zıplayalım en iyisi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napak dagilakmi yani?
İngilizce tercih etmesi çok iyi olmuş, ben de yeni yeni kendimi geliştirmeye çalışıyorum ingilizcede, betül uyudukça bakıyorum öyle.. Az biraz temelim var, kelime çalışıyorum :)Elifçim sayısal fen okudu berfin biliyorsunuz.. Diş hekimliği yahut mühendislikti isteği Sınava son bir ay kala radikal bir kararla tm ye ağırlık verdi ve üniversiteyi sözel okumak istiyorum fizik ve kimyaya daha fazla dayanamayacağım dedi..
vel hasıl kelam %100 ingilizce eğitim veren bölümleri tercih etti siyaset bilimi uluslararası ilişkiler bilişim teknolojisi en sona da fizik tedavi ve rehabilitasyon ekledi :)
İzmir Manisa ve denizli var dualarımız izmir yönün de manisa da olur servisle rahat gidebilir.. Hayırlısı diyorum ama içim çok pırpır zor bir süreçmiş kalbim büyüdü vallahi bir hafta için de belli olacakmış bakalım.. Siz de dualarınız da yer verin lütfen...
Ay ne ayrıntılı yazdım :)))
:)))) valla ben ne desem yalan olur, onu patrona sormanız lazımHic yeri degilde seni gormusken bir sorayim arsizca :) 10 yillik uyelere bir guzellik dusunuyonuzmu acaba :)))))
İngilizce tercih etmesi çok iyi olmuş, ben de yeni yeni kendimi geliştirmeye çalışıyorum ingilizcede, betül uyudukça bakıyorum öyle.. Az biraz temelim var, kelime çalışıyorum :)
(( ayrıntıya girmek ruhumuzda var mı demişti biri ))
İnşallah hayırlısı olur hakkınızda, gönlünüze göre ve hayırlısı tabi :)
Berfin de izmirde mi kalmak istiyo peki yoksa ana yüreği mi?
Hayatım böyle birşey konuşmadık hiç, bu sebeple fikrim yokBu öykünün sesi ne hoş :))
Mune alla alla senin hic haberin yok yani :))
Nolucak bizim bu kk sevgimiz? Bu topige asiri bagliyiz
nasıl sabah 7 de kalkıcam ooofff![]()
Yenacim gec cvp verdim :) romantik bonus bu gece
Ayrıntıya gireyim mi :))))İzmir de kalmak istiyor 9 eylül ve egeden dolayı bir de katip çelebi var.. malum özel sektör bölüm dışın da mezun olduğun üniversite ismine de bakıyor çok önemli artık...
Siyaset bilimlerin ingilizce eğitim CBÜ manisa da var orayı o yüzden yazdı.. 9 eylül ingilizce ve almanca öğretmenliği tutuyor ama öğremenlik istemiyor berfin...
Ana yüreği çok ağır basıyor tabiii.. Hatta objektif olmama engel ama onu etkileyecek şekil de duygusal hezeyanlarım olmadı pek, yalnızken ağlıyorum :)
Sen peki branşa falanmı geçeceksin o yüzdenmi dil çalışıyorsun.?
Onlar mışıl mışıl uyuyolardır, tadını çıkar sen deDe hadi yatin bende unuttugum listeyi yapim.
Oglanla kiz teyzede kaldilar ilk defa bende burda bir garip hallerdeyim. Oglanlada biraz gergindik aksam sonra uzlastik.
Simdi aklim onlarda eksik gibiyim.
Ayrıntıya gireyim mi :))))
Ben istediğim bölümü okuyamadım üni de. Babam il dışına göndermedi, istanbulun da puanları yüksekti tabi, o yüzden sınıfçı olduk, tabi kısa yoldan atanma, aileye maddi destek olma düşünceleriyle kısa yoldan okuyup, atandım. Ama hayalim edebiyatçı olmaktı, üniversitede hoca olarak. Bi nazan bekiroğlu duruyo karşınızda haberiniz yok
Neyse işte, şimdi 2. Üniversite olarak açıktan edebiyat okuyup yüksek lisansa başvuracağım inşallah. O yüzden çalışıyorum. Yabancı dil sınavı vs. gerekiyo.
İnşallah istediklerimi yapabilirim![]()
Ayrıntıya gireyim mi :))))
Ben istediğim bölümü okuyamadım üni de. Babam il dışına göndermedi, istanbulun da puanları yüksekti tabi, o yüzden sınıfçı olduk, tabi kısa yoldan atanma, aileye maddi destek olma düşünceleriyle kısa yoldan okuyup, atandım. Ama hayalim edebiyatçı olmaktı, üniversitede hoca olarak. Bi nazan bekiroğlu duruyo karşınızda haberiniz yok
Neyse işte, şimdi 2. Üniversite olarak açıktan edebiyat okuyup yüksek lisansa başvuracağım inşallah. O yüzden çalışıyorum. Yabancı dil sınavı vs. gerekiyo.
İnşallah istediklerimi yapabilirim![]()
Dün geceki bitti gitti :) şimdi annemlerdeyim artık :)Ahh ah dun gecekinden kaldimi elif
Bu aksam ablamdada konusu oldu yapamadiklarimizin....
Yapmaya calis elif yapabiliyoken.
De hadi yatin bende unuttugum listeyi yapim.
Oglanla kiz teyzede kaldilar ilk defa bende burda bir garip hallerdeyim. Oglanlada biraz gergindik aksam sonra uzlastik.
Simdi aklim onlarda eksik gibiyim.
İnşallah.. Seçilebiliyodu üniversite okurken de açıktan. Ama harçlar çok yüklü geliyodu o zaman :)) evet 2. Üniversite çok iyi bence de.İnşallah başarırsın elifçim...Bence başarırsın..Bir de atanmak kolay değil gerçekten başarılısn ki atanmışsın.. peki okuduğun dönem de açıktan bölüm seçemiyormuydunuz.?
Şimdi hemen hemen tüm bölümler de açıktan istersen eğer bölüm seçip okuyabiliyorsun yani 2 üniversiteyi birden bitirme şansın var şahane bir durum bu....