Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar kisiye ozel hazirlanan bitkisel zayıflama çayımız stayfit tea ile tanisin ayda 4 ile 9 kilo arasi verebiliriniz istah keser yağ yakar odem atar tok tutar bağırsak calistirir emziren anneye süt arttirici e

klenir ayrıntılı bilgi ve Sipariş icin banaulasin

Sitede reklam amacli mesaj yasak...
uzgunum ama sizi kiblemek zorundayim.. gule gule..

Son düzenleyen: Moderatör:
23 Mart 2009

YENA

Süper bir sayfa... bende yeni üyeyim..Hemen söyleyin neyapmam gerekiyor..Yalnız şu var benim yemek için çok hoş bir bahanem var..çünkü emziriyorum.dd

Kilomda 90 ın bir hayli üzerinde..dd

Birde size bir sorum olacak.bir çok sayfaya yazdım..ama foruma girdiğimde vakit kaybetmmeden nasıl cevaplara bakabilirim..Abonelikten bahsedilmiş.yapamadım..Yardım ederseniz sevinirim..

------------------

Ahahha broken buda benim ilk mesajım.. Ne heyecanlıymışım.. :KK48:

Bonus ben de tursari seçil beyzuss ve dilencii yi çok özlüyorum...
Canimm benimmm tam nostalji yaptik desenee şükür annem agri kesiciler ile ayaktaa alciyi almis medikalciden siyah circitli bir koruyucu destekleyici vermisler.Allah razi olsun canım sordugun için teşekkür ederim

Arkadaslar akşam internetten bır film açtım izledik çok etkilendim 80ler yılında yaşanan sağ sol davasından dolayı hapise atılan bır kişinin hayatını anlatıyor.sonradanda darbede şehit olan ömer halis demirn şehadetini dursun ali Erzincanlı şiir yapmış onu dinledim suan alt üst olmuş şekildeyim ne hayatlar var ve biz ne kadar basit şeyleri kafaya takıyorz geride eşleri ve çocukları kaldı nasıl bır acıdir empati yapınca yüreğim yanıyor.

Inşallahcanim:21:

Bende 2013 modeli burada:KK45:

Aminnnnn:KK68:

cok sagol asum insallah:KK60:

yani bonuscum kusurati dedigin de 15 kilo falan:KK70:

insallah canim tesekkur ederim:KK19:

canim benim cok tesekkur ederim
zor gunlerimde de beni yanliz birakmadigin icin ayrica tesekkur ederim
iyiki varsin guzel kalpli arkadasim:KK19:
Sen de iyiki varsın canım
Burdayım canım ıse gıdıyorum bıjac gun telde net yok oyuzden gıremedım bıde olus hastalandı onla ılgılendım oyuzden okudum ama yazamadım bu arada kacamak hıc yapmadım :spor::spor::spor:
Geçmiş olsun
OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM canim,cok geçmiş olsun oğluna,sonuclariniz güzel cikar inşallah.

74FRIDA 74FRIDA YENA YENA kardeşlerinize cok geçmiş olsun güzel insanlar,Allah sifa versin.

@nhtylz canim,Allah sikIntilarini gidersin gönlüne yük ettiğin mevzulardan feraha cikarsin tez vakitte.

DelyDoly DelyDoly canim,cok geçmiş olsun anneciğine:KK43: Allah sifa versin inşallah.

@bulut776 hosgeldin canim,Hakkinda hayirlisi olsun,Allah güzel günler göstersin bundan sonra.

@bengisu022 Allah sifa versin arkadasiniza,evlatlarina bagislasin inşallah.

E eboe canim,izinli yazdım seni:)iyi tatiller diliyorum.

Kuzum ellerine sağlık tablo için. Yoğunluğuna rağmen uğraşıyosun bizim için. İzin için de teşekkür ederim :))
aynen asucum... Şuursuzluk zaar başka açıklaması yok :)

Senin yoğunluğun devam ediyor sanırım... Kolay gelsin tatlım..

evet haklısın ama ister istemez o an etkileniyorum... İyi tarafı daha kısa sürüyor artık üzülmem. :)
Senin de sorunların hallolur inşş.

Hoşgeldiniz aramıza... dilerim hepimiz istediğimiz kilolara ineriz sağlıklı bir şekil de...

Yok canım epey oldu ablamın,iyileşti çok şükür.. unuttunmu kızz beni iyi takip etmiyorsun diyorum haksız değilim yani..:KK45:

Kolay gelsin elifçim.. Ailene sevgiler ve yanında ki cadıya öpücükler :)

Hahah evet bir miktar sosyeteyiz.. Kayınvaldem avrupalı bir kere:63:böyle şeylere çok önem verir evlilik yıldönümleri vb hediye elıp gelir özellikle kutlar yanımızda olur hep.:KK48:
Tek kötü yanı ihtiyacımız olduğun da gelmez :) Olsun artık naapalım...

Esracım yeniden hoşgeldin.. İnşallah çok daha iyi olur ve bir ömür boyu birlikte huzurla yaşarsınız çocuklarınızla birlikte...

hayriyeciğim oğlanla ilgili bilgi vermeyi unutma lütfen...
arada gel ama ben seni çok merak ederim yoksa..:KK60:

baharcım nasılsın yoğunsun sanırım.. İyi gezmeler...

Kesinlikle elifçim bir çoğuna göre saçma bir şekil de duygu bağımız var burayla ilgili.. :)
Kilo verip gidenler de çok ciddiye alıp başlığın hakkını vererek eylemlerini gerçekleştirip gittiler...
Hani arada bir selam verilebilir ama gerek görmüyorlar hatta çok eminim ki bizi küçümsüyorlarda..

aaaaa çok geçmiş olsun... İnşallah düzelir...
Menejit nasıl olabilir yaaa. Zaatürre olunabilir de menenjit çok ilginçç Boşuna her şey insanlar için denmiyor...

Çok zarifsin sen de.. sağol iyi görüşün için... bir miktar hassasiyet mevcut ben de.. Ne kadar hassaslık incelik o kadar fazla beklenti akabin de hayal kırıklığı :))
Olsun ne diyelim Allah başka keder vermesin...
Siz iyimisiniz.?

Çok geçmiş olsun...

Ahh daficiğim ahhh. Sen ve asu en yakın tanığımsınız bu konu da...
senin bu yoğunluğun ne olcak yaa artık dinlensen çok iyi olur...
Öpücükleri aldık, biz de seni öptük :) gönül bağı gerçekten oluyomus buraya. Birinin bi gün gelmediğini görse merak ediyo insan. Görmeden sevmek, dost hissetmek çok enteresan ve çok güzel.. İyiki varsınız hepiniz.

Selamun aleyküm güzeller
Yoğunluktan cuma olduğunu unuttum tartılmadım da
Liste çıktımı bilmiyorum çıkmadıysa aynı yazın

bende bugün perşembe zanediyordum tesadüfen tartıldım bakayım durum vahimse proteğin günümü yapsam acaba diye düşünüyordum :)

Ben mesaj yazmıştım diye hatırlıyorum ama bulamadım göndermemişim demekki
Hatırladıklarımı yazayım
Yenacım kv. boşver çocuklarla ilgilen dediğinde bakamam diyebiliyor. Şimdimi aklına gelmiş çocuklar.

Hayriye cim inşallah tahlilleriniz temiz çıkar. Birşeyi yoktur kuzunun.

Yeşimcim annene çok geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah

Frıdacım kardeşine geçmiş olsun
Başka kime yazmıştım hatırlamıyorum

sağol daficim kardeşimle hergün burun buruna olunca bugün dyanamadım dedim artık yeter git bir göster çıkarsınlar bu alçıyı ben bile sıkıldım yanii bu sıcaklardada zor bak yazınca bu söylediğimede bişman oldum gerçi keyifli bir şekilde gülerek konuşmuştuk gerçiii ....sıkıldığını anlatıyordu sen alçıyı taşıyorsun ben yoruldum gibi bişey dedim ...

Frida ikili rakamlari gormuşün harika.

teşekkür ederim canım gezmelerdesin bu ara senin çocuk okula gidecek mi önümüzdeki dönem ? okullar açılınca gelirsin eve artık yokluğun belli oluyor

eline saglik canim
masallah hepinize ne guzel kilo vermissiniz darisi butun topikdaslarima ve bana tabiki

hoşgeldin kafa rahat olsunda kilo nedirki verilir yaniii... Allah huzur mutluluk versin canım sizin adınıza sevindim:)
Kasımpatı emeğine sağlık tatlım... :KK15:

Yeşimcim annen nasıl ağrısı var dimi .? Allah yardımcısı olsun...

Fridacım çok tebrik ederim seni.. Maşallah ahretliğime :):nazar: hiç birşey yemiyorsun sanırım dikkat et kendine..

aslına bakarsan dün hiçbişey yemedim bende kendime şaşırdım planlı değildi doğaçlama oldu yaniii canımda istemedi o yüzden bu hafta çok dikkat etmeliyim bugün makarnada yedim çukulatada niye yediysem bende bilmiyorum ...

Bızım burda ekmek ve tuz verırler bende verdım cok sukur rabbım korudu gozune gelmedı burnu kırılmadı cok sagol canım benım :anne:
geçmiş olsun bizde ekmek ve tuz dağıtırız bir kere komşumun biri bizim ekmeğe ihtiyacımız yok demiştii ilginç insanlar ben kapıya gelen ekmeğide lokmayıda geri çevirmem ALLAH kabul etsin diyip alırım

teşekkürler canım :KK200:

Listenin azimli hatunlari basta olmak üzre kilo veren,gayret eden herkesi çokça tebrik ediyorum:KK9:Azim böcükleriniz hic eksilmesin inşallah.

Ben yogunluklarimdan dolayi aktif olamiyorum,birsüre de öyle olucak sanirim ama yogunluklarimi azaltıp,toparlanip sahalara döneceğim inşallah.

Hepinize sevgiler,cokca hürmetler efenim:):KK200:

tahmini olarak ne zaman biticek yoğunluğun ? yerin belli oluyor daha sık uğrasan

YENA YENA mesajını gördüm ama tekrar bulamadım yine bana beni takip etmiyorsun demişsin :110:kafamı kaldı alaaseversen şurda kırkımdan sonra iş yapıcam diye zar atıyorum bir bilsen beyin paslanmış hızlı düşünmek lazım oda bende yok yaratıcılık çok yönlü düşünme .....vs.

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM tabodan mı çıktın ne kadar süre istiyorsun? muhabetedemi gelmiyceksin buralarda ol yine seni merak ederiz...

Kasimpati ellerine sağlık canim...
Dereceye giren arkadaslari da tebrik ediyorum darisi bize

Yenacim ablana geçmiş olsun canim..
Kayinvalideyide takma canim ihtiyacı mız olduğunda ilgilenmezler birde laf söylerler...benimki üç haftadır kayseri de o kadar kafam rahat ki eşime şakayla hiç gelmeseler keşke diyorum...her sakada bir ciddiyet vardir:deli:

YENA YENA berfinin tercihlerini sormuştum kaynadı arada yenam. Ne yaptınız tercih işlerini, il dışı da yazdı mı?

Elifçim sayısal fen okudu berfin biliyorsunuz.. Diş hekimliği yahut mühendislikti isteği Sınava son bir ay kala radikal bir kararla tm ye ağırlık verdi ve üniversiteyi sözel okumak istiyorum fizik ve kimyaya daha fazla dayanamayacağım dedi..
vel hasıl kelam %100 ingilizce eğitim veren bölümleri tercih etti siyaset bilimi uluslararası ilişkiler bilişim teknolojisi en sona da fizik tedavi ve rehabilitasyon ekledi :)
İzmir Manisa ve denizli var dualarımız izmir yönün de manisa da olur servisle rahat gidebilir.. Hayırlısı diyorum ama içim çok pırpır zor bir süreçmiş kalbim büyüdü vallahi bir hafta için de belli olacakmış bakalım.. Siz de dualarınız da yer verin lütfen...
Ay ne ayrıntılı yazdım :)))

Son düzenleme:
Elifçim sayısal fen okudu berfin biliyorsunuz.. Diş hekimliği yahut mühendislikti isteği Sınava son bir ay kala radikal bir kararla tm ye ağırlık verdi ve üniversiteyi sözel okumak istiyorum fizik ve kimaya daha fazla dayanamayacağım dedi..
vel hasıl kelam %100 ingilizce eğitim veren bölümleri tercih etti siyaset bilimi uluslararası ilişkiler bilişim teknolojisi en sona da fizik tedavi ve rehabilitasyon ekledi :)
İzmir Manisa ve denizli var dualarımız izmir yönün de manisa da olur servisle rahat gidebilir.. Hayırlısı diyorum ama içim çok pırpır zor bir süreçmiş kalbim büyüdü vallahi bir hafta için de belli olacaknış bakalım.. Siz de dualarınız da yer verin lütfen...
Ay ne ayrıntılı yazdım :)))
ne zaman beli olucak acaba gönlünüze göre bir yer çıkar inşallah canım yaa içini ferah tut olmadı ikinci tercih filan yaparsınız olur yaniii

20 Şubat 2014

74FRIDA

merhabalar :) tamda bozulan psikolojimi nasıl düzeltsem diyee düşünürkeeen damdan düşer gibii aranıza katıldım :) evet psikolojim bozuldu aldığım kilolar beni tembel* uyuşuk aynı zamandada hiç bir iş yapmadığım halde dağları taşımışım hisi yaratıcak kadar çoook yorgun hisetiriyor ....

bu durumu ancak kendim düzeltebilirim biliyorum bu ruh halimde geçici toparlıycam sizlerin desteği de bu konuda benim için çok değerlii geçen sene nisan başında 109 kiloo iken şimdilerdeee 130 kilo civarıyım nasıl becerdin diyee sormayın bu konudaa çok marifetliyimdir :)milyonuncu diyetime başlarken sizlerden bir selam almak bana iyi geliceek....

---------------------

Fridacım ilk mesajın..
Bak ben seni sağlam takip ediyorum..:KK53:

İlk hoşgeldin cevabı benden olmuş. :))

Back
X