- 27 Nisan 2016
- 4.754
- 29.938
- 438
Afiyet olsun canimmÖğlen menum 7 minik grisini 3 kaşık yoğurt![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canimmÖğlen menum 7 minik grisini 3 kaşık yoğurt![]()
Ancak bu saate kaldı.Showrroma gelen bir kadıncagız netcafe sordu napcan sen teyze dememle başından geçenleri anlattı.Kızı varmış 7 aylık hamile damat şiddet uygulyormuş almış getirmiş evine ama damat sürekli tehdit hakaret herşey ediyormuş.Bu telefondakileri çıkartırmam lazım deyince ver teyze hepsini ben çıkarayım dedim.Bir güzel çıktı aldım dosyaladım verdim eline gidip savcılıktaki polislerede onaylatıp dava açacakmış.İçim parçalandı resmen nasıl bir insan hamile eşine şiddet uygular ve yazdıkalrını okudum teyze dedi.Aman yarabbeim dedim bunlar ne böylee teyzemm kızına sahip çık deyip gönderdim.Allah tan korkan kuldan utananlarla karşılaştırsın yarabbim çok zor içim parçalandı resmenAfiyet olsun canimm
İyi yaptın canım.Ancak bu saate kaldı.Showrroma gelen bir kadıncagız netcafe sordu napcan sen teyze dememle başından geçenleri anlattı.Kızı varmış 7 aylık hamile damat şiddet uygulyormuş almış getirmiş evine ama damat sürekli tehdit hakaret herşey ediyormuş.Bu telefondakileri çıkartırmam lazım deyince ver teyze hepsini ben çıkarayım dedim.Bir güzel çıktı aldım dosyaladım verdim eline gidip savcılıktaki polislerede onaylatıp dava açacakmış.İçim parçalandı resmen nasıl bir insan hamile eşine şiddet uygular ve yazdıkalrını okudum teyze dedi.Aman yarabbeim dedim bunlar ne böylee teyzemm kızına sahip çık deyip gönderdim.Allah tan korkan kuldan utananlarla karşılaştırsın yarabbim çok zor içim parçalandı resmen![]()
Ayyy ne anlatmışımmm hakkınızı helal edin içim şişti çok üzüldümdü teyzeyee
![]()
Valla canım nasıl insanlar var anlamadım anneye,babaya ve eşe ne laflar ne hakaret ne tehdit hepsini kendi gözümle gördüm.Adam yapcaklarını yazmış tek tekk vicdansız birde karnındaki sabiye bile başkasından demişş cani adam kadını banyoya kapatıp darp etmiş neler nelerrrr insanda Allah korkusu olmayınca böyle oluyor demekki...İyi yaptın canım.
Oh valla hem şiddet uygula hem tehdit et .
Yazık hamileymiş bir de![]()
Valla canım nasıl insanlar var anlamadım anneye,babaya ve eşe ne laflar ne hakaret ne tehdit hepsini kendi gözümle gördüm.Adam yapcaklarını yazmış tek tekk vicdansız birde karnındaki sabiye bile başkasından demişş cani adam kadını banyoya kapatıp darp etmiş neler nelerrrr insanda Allah korkusu olmayınca böyle oluyor demekki...
Valla canım nasıl insanlar var anlamadım anneye,babaya ve eşe ne laflar ne hakaret ne tehdit hepsini kendi gözümle gördüm.Adam yapcaklarını yazmış tek tekk vicdansız birde karnındaki sabiye bile başkasından demişş cani adam kadını banyoya kapatıp darp etmiş neler nelerrrr insanda Allah korkusu olmayınca böyle oluyor demekki...
YaaAllah korkusu olanda da oluyor canim
Alti aylik hamileydim esim öfkeyle odanin kapisini söküp üzerime düsürdü ve kafami kapi koluna carparak nasil becerdi bilmiyorum ama kapi kolu kirilmisti Hala sol kulagim agir isitir
Bana hic biri samimi gelmiyor Bu biraz karakter meselesi
Ben kurtuldum ama 14 yilima maloldu insallah o bacimizda kurtulur
Ayyy çok üzüldüm birtanem amacım sana eskiyi hatırlatıp üzmek değildi : (Allah korkusu olanda da oluyor canim
Alti aylik hamileydim esim öfkeyle odanin kapisini söküp üzerime düsürdü ve kafami kapi koluna carparak nasil becerdi bilmiyorum ama kapi kolu kirilmisti Hala sol kulagim agir isitir
Helal sanaa bee canım herkese inat ayaktasın Rabbim her işinde kolaylık versin.Cok sükür gecen sene bitirdim Cok zor oldu yakamdan düsmesi
Benim arkamda duracak bir ailem de yok
Iki kizim var ve Allah'tan baska kimsem de yok
Sükür hala ayaktayim
Allah ıslah eylesin. Islahı mümkün değilse kahru perişan eylesin vicdansız insanlarAncak bu saate kaldı.Showrroma gelen bir kadıncagız netcafe sordu napcan sen teyze dememle başından geçenleri anlattı.Kızı varmış 7 aylık hamile damat şiddet uygulyormuş almış getirmiş evine ama damat sürekli tehdit hakaret herşey ediyormuş.Bu telefondakileri çıkartırmam lazım deyince ver teyze hepsini ben çıkarayım dedim.Bir güzel çıktı aldım dosyaladım verdim eline gidip savcılıktaki polislerede onaylatıp dava açacakmış.İçim parçalandı resmen nasıl bir insan hamile eşine şiddet uygular ve yazdıkalrını okudum teyze dedi.Aman yarabbeim dedim bunlar ne böylee teyzemm kızına sahip çık deyip gönderdim.Allah tan korkan kuldan utananlarla karşılaştırsın yarabbim çok zor içim parçalandı resmen![]()
Ayyy ne anlatmışımmm hakkınızı helal edin içim şişti çok üzüldümdü teyzeyee
![]()
Çok üzüldüm canımAllah korkusu olanda da oluyor canim
Off offf ne zor bir durum Allah ıslah etsin seninde dediğin gibi ablacım evladın anneye yaptırımı da zor ne denirkii inşallah düzelirAllah ıslah eylesin. Islahı mümkün değilse kahru perişan eylesin vicdansız insanlar
Çok üzüldüm canım
Kurtulduguna sevindim.
Benim bir yakınım var. Onunkide eşine şiddet uygulamıyor ama evde kırılmadık birşey bırakmıyor. Ayık gezdiği yok. Kendine verdiği zarar yetmedi birde çocuğuna verdi. İşlerine götürcem deyip deyip götürdüğü oğluna alkol vermiş. 6 yaşındaki çocuğa annesinin görmediği her yerde alkol vere vere çocuğu alıştırdı. Zamanla alkolde kesmedi madde kullanmaya başladı. Şimdi 16 yaşında madde bağımlısı.
Defalarca çocuğu alıp çamatem e götürdük. Hiç fayda yok. Kız ne zaman kocasını terketse oglunu salıyor üzerine. Oda annesine zarar veriyor. Yanındakilerde zarar görmesin diye kız geri dönüyor. Yine vermiş boşanmaya bir haftadır oğlu kırmadık kapı pencere bırakmamış
Allah ıslah eylesin. Islahı mümkün değilse kahru perişan eylesin vicdansız insanlar
Çok üzüldüm canım
Kurtulduguna sevindim.
Benim bir yakınım var. Onunkide eşine şiddet uygulamıyor ama evde kırılmadık birşey bırakmıyor. Ayık gezdiği yok. Kendine verdiği zarar yetmedi birde çocuğuna verdi. İşlerine götürcem deyip deyip götürdüğü oğluna alkol vermiş. 6 yaşındaki çocuğa annesinin görmediği her yerde alkol vere vere çocuğu alıştırdı. Zamanla alkolde kesmedi madde kullanmaya başladı. Şimdi 16 yaşında madde bağımlısı.
Defalarca çocuğu alıp çamatem e götürdük. Hiç fayda yok. Kız ne zaman kocasını terketse oglunu salıyor üzerine. Oda annesine zarar veriyor. Yanındakilerde zarar görmesin diye kız geri dönüyor. Yine vermiş boşanmaya bir haftadır oğlu kırmadık kapı pencere bırakmamış
Bonusum hala kendime gelemedim. Düşün o haliyle bile.kizimm.ne kadar tuttu vereyim para diyoo yok dedim birakti hayir teyzee benn parasi için degil sana yardimci olayim diye yaptim dedim.Bak torunda geliyor harcama.sen para dedim kabul etmedim.Allahim yardimcilari olsunallah yardimcilari olsun bazen soz bitiyo.
Broken sende etkilenmissin teyzeden. Ne hayatlar var dimi allah sabir versin zorda olanlara.
simeranya7 sanada buyuk gecmis olsun kolay degil ayrilmak.
Allah bundan sonra guzel insanlar guzel firsatlar cikarsin karsina ins.
Wayyy bonusummm off offff süper olmuş afiyetle yiyin sen çok yimeeeee