Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün sabah tv de göbek yağlarını eriten 5 hareket gösterdi. Toplamı 5 dk. Bile sürmüyor. Hemen yaptım. Su gibi terledim. Bu sabahta yapmaya kalktım göbeğim basenlerim öyle acıyoki zor yaptım.
Isinmadan yapma abla. En az 5 dk isinmaya calis. Leslinin 500 adimi vardi ya o bile yeter.

Bende bugün kahvaltıda mini dilim peynir, küçük bir parça tavuk, iki kaşık herse yedim. 3 bardak çay içtim.
Neyseki bugün tartı banada güldü fazlalık gitmiş geçen haftaki kiloya döndüm
Afiyet olsun ablacımm maşallah bayağı spordasınn :KK15::KK15::KK15::KK15:

3439860-320x320.webp

Miss gibim yeşilçayımı da içeyim barii :eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:günde 3 e çıkardım.Galiba bayağı etkisi olacak haydi inşallahhh :dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Canm bence yesilcayi fazla tüketme.tehlikeli olabilir.kani fazla sulandiriyo.siyah cay gibi degil yani.bence gunde 1 kupa yeterli.ama tabi sen bilirsin yine de.benim fikrim bu

Gecen hafta Persembe itibari ile sIkI yönetime basladim ama sadece bir kilo gitmis bir haftada :KK43:

Az degil mi ya
O kadar direniyorum ekmege, tuza ve sekere
:KK54:

Ben gerci listede degilim yarin icin ama bir kilo bana cok az geldi öyle degil mi :KK64:
Ooo cok iyi canm.zaten normal olani ayda 4 5 kilo vermek fazlası zararlı.biz eksi 100 grama bile cok seviyonurz YENA YENA sonuclar açıklanmış.hayırlı olsun.gönlünden gecen olmuş ne güzel sizden ayrilmayadak kizin.hangi bölüm ins kızın da memnun kalmistr.

Canm bence yesilcayi fazla tüketme.tehlikeli olabilir.kani fazla sulandiriyo.siyah cay gibi degil yani.bence gunde 1 kupa yeterli.ama tabi sen bilirsin yine de.benim fikrim bu
Netten günde 3 bardağa kadar içilebiliyor diyor tatlım sıkıntısı olmaz diye okudum.Ama ne bileyim şimdi kafam karıştı :deli::deli::deli:

Isinmadan yapma abla. En az 5 dk isinmaya calis. Leslinin 500 adimi vardi ya o bile yeter.
Zaten toplam 5 dk sürüyor canım çok basit hareketler ama işe yarıyor demekki

Afiyet olsun ablacımm maşallah bayağı spordasınn :KK15::KK15::KK15::KK15:
Sağol canım ama pek spor yaptığım söylenemez. Sarkmamak için banyoda sarkma olabilecek yerlerine sıcak su tutuyorum sonrada iyice ısındigında birden bire soğuk su tutuyorum. Biran ziplatıyor ama 21 kilo verdim hiç sarkmadim

Sağol canım ama pek spor yaptığım söylenemez. Sarkmamak için banyoda sarkma olabilecek yerlerine sıcak su tutuyorum sonrada iyice ısındigında birden bire soğuk su tutuyorum. Biran ziplatıyor ama 21 kilo verdim hiç sarkmadim
ooooo süper ablamm iyi tatktik aldım ben şimdii aynen uyguluyorum onu da Hoppa:KK68::KK68::KK39::KK39:

Ben de buna benzer bişey yapıyorum.
Duş sonrasında yaklaşık 2 dk soğuk su ile duş alıyorum.
Hem sıcak havalarda iyi oluyor.hem de iki.dk soğuk duş yaklaşık 100 kalori yaktiriyormus:KK53:

hadi ya ilk defa duydum güzelmiş ama yapamam gibi geliyor
Nefes kesiyor ama alışıyorsun bi süre sonra :)
Vücut ısısını normal ısıya çekmek için enerji harcıyormus oldukça. Aynı şey yediklerimiz ictiklerimiz için de geçerli soğuk tüketilen yiyecek içecekler daha çok enerji harcatiyormus:))

Nefes kesiyor ama alışıyorsun bi süre sonra :)
Vücut ısısını normal ısıya çekmek için enerji harcıyormus oldukça. Aynı şey yediklerimiz ictiklerimiz için de geçerli soğuk tüketilen yiyecek içecekler daha çok enerji harcatiyormus:))
Ahahhaha akşama hemen kendimi duşaa atıyorum :D :D :D :D

Back
X