- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala gitmedim dün gece eve onlardan önce geldik yataklarıni açtım sabah mesaj atmış teşekkür etmiş.isim bitti şimdi gidicm bakalım aramızdaki negatif elektrik ne alemdesağol nurum
sen nasılsın hamilelik nasıl geçiyor Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım
sağol daficimyavaş yavaş yazın zayıflamadaki iyi etkilerini kaybedicez sankii sonbahara girerken daha dikkatli olmalıyız adaşla ben yazın rehavetine kapıldık sıcaklardan yeşil çay filanda içemedim ben yolumuz uzun aynen devam birgün belkide yeme düzenimiz temelli değişir ve artık verdiklerimizi almayız keşke öylee olsaa
anam ne görüyonkiiikötü cümleler mi yoksa görseler mii telefonuna virüs filan bulaşmış olmasın :)
mantıklı bende öyle yapayım en kısa zamanda yapmak istiyorum aslında ama bugün temizlik vardı çalışan arkadaşla çok yoruldum
bende masumum
naptın şu görev icabı görüşmeler çok kötüü![]()
Gözün aydın canım.Bende cok sevindim Gecen sene gencligimi yakan adamdan ayrilirken ailevi sorunlar ise yansidigi icin isimden olmustum
Ben Türkiye'de Elektrik Mühendisligi okudum canim Almanya'da da Yazilim Mühendisligi'ne gecis yaptim Desktop ve Web Software ya da Android uygulamalar gelistiriyorum
hala gitmedim dün gece eve onlardan önce geldik yataklarıni açtım sabah mesaj atmış teşekkür etmiş.isim bitti şimdi gidicm bakalım aramızdaki negatif elektrik ne alemde
Gözün aydın canım.
Çok. Sevindim ben de :))
Benim de tez konum Android uygulamalar üzerine olacak yardım alırım senden![]()
Pabuvlarini iyi günler de kullan tatlım bende sen gibi almıyorum.Bi kaç bişey alacaktım kendime ama kıyamadım bu kilo verme sürecinde anlamsız olacaktı kıyafet almak.
Bi tane pabuç aldım geldim![]()
Aranıza yeni katıldım. Tartılip geliyorum. Şuan adetliyim. Malum bir kaç kilo fazla çıkıyorum. 93.5 adet öncesi 92 idim. Benim bebeğim 9 aylık. 86 ile hamile kalıp 92 ile doğum yaptın. Son 2 ayda 3 kilo verdim. Önceki çocuklarımı uzun süre emzirememiştim. Süt için kısmadım. Biraz da kaçırınca.. Şuan da rejim yapıyorum diyemem. Kahvaltıda 1e yakın ekmek yerdim onu kıstım. Öğünlerde de ekmeği az yiyorum. Acıktıkça çokokrem yerdim onu kestim. Çok yavaş veriyorum ama sorun değil bence. En çok da kilo verince sarkar mıyım onu düşünüyorum..
Aramıza hoşgeldin geldin canim spor yaparsan sarkman olmaz tabii kendini çok fazla zorlamadan yapmalisin.Aranıza yeni katıldım. Tartılip geliyorum. Şuan adetliyim. Malum bir kaç kilo fazla çıkıyorum. 93.5 adet öncesi 92 idim. Benim bebeğim 9 aylık. 86 ile hamile kalıp 92 ile doğum yaptın. Son 2 ayda 3 kilo verdim. Önceki çocuklarımı uzun süre emzirememiştim. Süt için kısmadım. Biraz da kaçırınca.. Şuan da rejim yapıyorum diyemem. Kahvaltıda 1e yakın ekmek yerdim onu kıstım. Öğünlerde de ekmeği az yiyorum. Acıktıkça çokokrem yerdim onu kestim. Çok yavaş veriyorum ama sorun değil bence. En çok da kilo verince sarkar mıyım onu düşünüyorum..
Bonus can ellerine sağlık tatlım teşekkür ederimHaftanin spor 1.si
Cydnz_1
Haftanin spor 2.si
Brokenangel26![]()
Haftanin spor 3.su
Bengisu022
Bonus can ellerine sağlık tatlım teşekkür ederim![]()
Senin tatil ne zaman nasipse yolculuk
Sağlıcakla gidip gelirsin inşallah canim eee kizz puacalarii neden yaptin yolculuk icin degilmiydi.Sali aksam yani gece yolda olucam ins.
canım onlar Düzce'den otobüsle geldiler Atatürk Havaalanına oradada 5saat ayakta kaldık çocuklarını biz önden aldık onların yatağını hazırladm yattılar kendiside yorgun gelecek iyi niyetmden dolayı açtım yoksa normal durumda ilgilenmëm yapar kendisi zatenBonus .!.:Yav plynna samimiyetinden soruyorum arkadasim anlamadigim sey yataklari niye aciyosun? Genc insan kendi yatagini serebilir senin evinde degil sonucta?
Bi izah et şiştim burda.
Dondurucuya koydum onlari giderken cikaricam :)Sağlıcakla gidip gelirsin inşallah canim eee kizz puacalarii neden yaptin yolculuk icin degilmiydi.