Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol nurum :KK15:

sen nasılsın hamilelik nasıl geçiyor Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :nazar:

sağol daficim :KK15:yavaş yavaş yazın zayıflamadaki iyi etkilerini kaybedicez sankii sonbahara girerken daha dikkatli olmalıyız adaşla ben yazın rehavetine kapıldık sıcaklardan yeşil çay filanda içemedim ben yolumuz uzun aynen devam birgün belkide yeme düzenimiz temelli değişir ve artık verdiklerimizi almayız keşke öylee olsaa :KK64:

anam ne görüyonkiii:KK57: kötü cümleler mi yoksa görseler mii telefonuna virüs filan bulaşmış olmasın :)

mantıklı bende öyle yapayım en kısa zamanda yapmak istiyorum aslında ama bugün temizlik vardı çalışan arkadaşla çok yoruldum:KK64:

bende masumum :KK19:

naptın şu görev icabı görüşmeler çok kötüü :işsiz:
hala gitmedim dün gece eve onlardan önce geldik yataklarıni açtım sabah mesaj atmış teşekkür etmiş.isim bitti şimdi gidicm bakalım aramızdaki negatif elektrik ne alemde

simeranya7 simeranya7 gözün aydın is görüşmesi güzel geçmiş Allah yolunu bahtını açık etsin
Adaşım güle güle kirletin darısı bana
Yaz boyu yalandan toparladım hep sıcakta is yapılmıyor ya da ben yapamıyorum
Yarın akşam çaya misafir gelme durumu var kesinlessin de azcık is güç yapayım mecbur :)

Screenshot_2016-08-12-20-19-13.webp İyi Akşamlar canlarim ;)

Bende cok sevindim Gecen sene gencligimi yakan adamdan ayrilirken ailevi sorunlar ise yansidigi icin isimden olmustum

Ben Türkiye'de Elektrik Mühendisligi okudum canim Almanya'da da Yazilim Mühendisligi'ne gecis yaptim Desktop ve Web Software ya da Android uygulamalar gelistiriyorum
Gözün aydın canım.
Çok. Sevindim ben de :))
Benim de tez konum Android uygulamalar üzerine olacak yardım alırım senden :p

hala gitmedim dün gece eve onlardan önce geldik yataklarıni açtım sabah mesaj atmış teşekkür etmiş.isim bitti şimdi gidicm bakalım aramızdaki negatif elektrik ne alemde

Yav plynna samimiyetinden soruyorum arkadasim anlamadigim sey yataklari niye aciyosun? Genc insan kendi yatagini serebilir senin evinde degil sonucta?
Bi izah et şiştim burda.

Aranıza yeni katıldım. Tartılip geliyorum. Şuan adetliyim. Malum bir kaç kilo fazla çıkıyorum. 93.5 adet öncesi 92 idim. Benim bebeğim 9 aylık. 86 ile hamile kalıp 92 ile doğum yaptın. Son 2 ayda 3 kilo verdim. Önceki çocuklarımı uzun süre emzirememiştim. Süt için kısmadım. Biraz da kaçırınca.. Şuan da rejim yapıyorum diyemem. Kahvaltıda 1e yakın ekmek yerdim onu kıstım. Öğünlerde de ekmeği az yiyorum. Acıktıkça çokokrem yerdim onu kestim. Çok yavaş veriyorum ama sorun değil bence. En çok da kilo verince sarkar mıyım onu düşünüyorum..

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]cydnz_1[/TD]
[TD]520 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]brokenangel26[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]270 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]bulut077[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 860"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 860"]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Simeranya7 110 dk. Ciddiye alip yazdigin icin not aldim haftaya listeye yazicam ins.

Aranıza yeni katıldım. Tartılip geliyorum. Şuan adetliyim. Malum bir kaç kilo fazla çıkıyorum. 93.5 adet öncesi 92 idim. Benim bebeğim 9 aylık. 86 ile hamile kalıp 92 ile doğum yaptın. Son 2 ayda 3 kilo verdim. Önceki çocuklarımı uzun süre emzirememiştim. Süt için kısmadım. Biraz da kaçırınca.. Şuan da rejim yapıyorum diyemem. Kahvaltıda 1e yakın ekmek yerdim onu kıstım. Öğünlerde de ekmeği az yiyorum. Acıktıkça çokokrem yerdim onu kestim. Çok yavaş veriyorum ama sorun değil bence. En çok da kilo verince sarkar mıyım onu düşünüyorum..

Aramıza hoşgeldin geldin canim spor yaparsan sarkman olmaz tabii kendini çok fazla zorlamadan yapmalisin.

Bonus .!.:
Yav plynna samimiyetinden soruyorum arkadasim anlamadigim sey yataklari niye aciyosun? Genc insan kendi yatagini serebilir senin evinde degil sonucta?
Bi izah et şiştim burda.
canım onlar Düzce'den otobüsle geldiler Atatürk Havaalanına oradada 5saat ayakta kaldık çocuklarını biz önden aldık onların yatağını hazırladm yattılar kendiside yorgun gelecek iyi niyetmden dolayı açtım yoksa normal durumda ilgilenmëm yapar kendisi zaten

Sağlıcakla gidip gelirsin inşallah canim eee kizz puacalarii neden yaptin yolculuk icin degilmiydi.
Dondurucuya koydum onlari giderken cikaricam :)
Ufak cocuklar olunca herseyi son anda yapmak mumkun olmuyo.
Yemek bile yaptim yanimda goturcem daha napim dimi.
Ablamda bi kek yapar.
Senin kiz kardesin varmiydi?

Back
X