Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım onlar Düzce'den otobüsle geldiler Atatürk Havaalanına oradada 5saat ayakta kaldık çocuklarını biz önden aldık onların yatağını hazırladm yattılar kendiside yorgun gelecek iyi niyetmden dolayı açtım yoksa normal durumda ilgilenmëm yapar kendisi zaten
Olsun kizim sen cocuga acmissin tamam yorgunda olsa kendi acar. Baska turlu mesafe koyamazsin.
Bak bana dert oldu burda :) hizmet hak icindir tabiki seytana uymamak lazim bakma bana sen

Dondurucuya koydum onlari giderken cikaricam :)
Ufak cocuklar olunca herseyi son anda yapmak mumkun olmuyo.
Yemek bile yaptim yanimda goturcem daha napim dimi.
Ablamda bi kek yapar.
Senin kiz kardesin varmiydi?
Off offf afiyet ile yiyin canim ailecek yolculuk nereye nasipse benim kizkardesim yok canim 2 kardesiz bir ben birde 23 yaşında erkek kardeşim var.

Olsun kizim sen cocuga acmissin tamam yorgunda olsa kendi acar. Baska turlu mesafe koyamazsin.
Bak bana dert oldu burda :) hizmet hak icindir tabiki seytana uymamak lazim bakma bana sen
mesafe açısından söylediğin doğru canım arkadaşım bu sadece biz ona gittiğimizde hizmetli birisi ben ona karşılık yapmak istedim

Yeşimcim annen nasil ağrıları hafiflemistir inşallah..
Canimm valla anlayamadim valla agrilarim var diyor sürekli ilac merhem gecirmeye çalışıyorum. Şükür inşallah dahada iyi olacak bakalım n kontrolü var dr ne diyecek.Ama sevinçten ucuyor bugün babam süpriz yapti.Derin dondurucu aldii keyfi süper :halay::KK76: çok teşekkür ederim ilgin için:KK15:

Canimm valla anlayamadim valla agrilarim var diyor sürekli ilac merhem gecirmeye çalışıyorum. Şükür inşallah dahada iyi olacak bakalım n kontrolü var dr ne diyecek.Ama sevinçten ucuyor bugün babam süpriz yapti.Derin dondurucu aldii keyfi süper :halay::KK76: çok teşekkür ederim ilgin için:KK15:

Normal ama agrisinin olmasi ablamdan biliyorum... gerci ablam biraz da nazlı kişilik :)
Ugur derin dondurucumu :) iyi gunler de kullanin canim. Bir suru kışlık yiyecek saklarsiniz artik.. Aslin da her eve lazim normal dolap şeysi yetmiyor..

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin geldin canim spor yaparsan sarkman olmaz tabii kendini çok fazla zorlamadan yapmalisin.
2 çocuk ve 1 bebek ile yeterince yapıyorum Şimdi oturdum daha. Tüm gün ayakta koşturmak bacakları toplar belki ama kollar vs... Balkonda kollu bisiklet var ancak daha nasip olmadı üstüne çıkmak. Çocukla spor videoları izliyorum ama fırsat yok. Bir de gıdı sarkmasın diye yapılabilecek bir şey var mı? Haftalık spor saatlerini görünce gözlerim açıldı. Maaşallah.

Normal ama agrisinin olmasi ablamdan biliyorum... gerci ablam biraz da nazlı bir kişilik :)
Ugur derin dondurucumu :) iyi gunler de kullanin canim. Bir suru kışlık yiyecek saklarsiniz artik.. Aslin da her eve lazim normal dolap şeysi yetmiyor..
Arçelik aldik canim.hep istiyordu bugüne nasipmis iyi moral oldu.Valla herhal dahada saglam kışlık yaptircak bana hahaha aman iyii olsundaa yaparim.Aynen canimm kırık agrisi fenaymiss :(

2 çocuk ve 1 bebek ile yeterince yapıyorum Şimdi oturdum daha. Tüm gün ayakta koşturmak bacakları toplar belki ama kollar vs... Balkonda kollu bisiklet var ancak daha nasip olmadı üstüne çıkmak. Çocukla spor videoları izliyorum ama fırsat yok. Bir de gıdı sarkmasın diye yapılabilecek bir şey var mı? Haftalık spor saatlerini görünce gözlerim açıldı. Maaşallah.
Teşekkür ederim canimm evlatlarini rabbim sana bagislasin zor tabii cocuk olunca spor yapmak sen sarkma olmasin deyince ondan yazdimdi.

Cocukla video izleyemeyen arkadasim teli yada pc yi bi yere koyuyosun onlarin alamayacagi. Kendi videonu acip sesini kisiyosun cocuklarada sevdikleri sarkilardan aciyosun sonra basliyosun.
Kah carpa kah dusme kah ayaklara basma ay durun ay cekilin ben demedimmi onume gecmeyin nidalari esliginde sporunu yapiyosun.
Tabi bu sirada esen bezginlik ve amaaan nerden basladim bunlarla biseymi yapilir ruzgarindan bahsetmiyorum bile.

Millet 200 kalori yakiyosa sen 250-300 yakiyosun beyin gucude var ortada.

Gazan mubarek olsun aramiza hosgeldin.
Her yeni gelene beyle uzun yazmam.

Back
X