Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn bonuscann nasılsın bugünn![]()
Regil mi yaklaştı acaba o zaman çok şişiyor insan canım benim burcum kova tipik bir kovayımSagol canim iyiyim cok sukur. Kizlarla ugrasitim yarim saat direndim kalkmamak icin ama olmadi kalktim sonunda.
Oyle sisimki +2 kilo
Senin burcun ne gece aklima geldi :) bi ogrendimmi hic unutmuyorum bazende bi turlu ogrenemiyorum aklimda tutamiyorum![]()
Regil mi yaklaştı acaba o zaman çok şişiyor insan canım benim burcum kova tipik bir kovayım![]()
![]()
Senin burcun ne birde ismin Duygu mu ilk defa duydum ama galiba yanlışta anlamış olabilirim.
Geçer inşallah canımm o zamannn bonuscan ismini teşrif eder misin birde burcnuzu yoksamm bu kova hatunu meraktan çatlıcakKova demek daha once dediysen unutmus olabilirim :) hakkaten yanlis anlamissin ve gecmisi cook hizli okumussun :)) duygu kizimin adi.
Regl bitti ama siskinlik felaket bir hormon dengesizligi var. Gecer ins. Biraz kaciriyorumda belkide o yapiyo.
Kiz ben yazmadimmi gece kahve fincanimda balik burcu ozellikleri yaziyo diye :)) yena diyodu ya duzgun takip etmiyosun beni diye :))Geçer inşallah canımm o zamannn bonuscan ismini teşrif eder misin birde burcnuzu yoksamm bu kova hatunu meraktan çatlıcak![]()
![]()
![]()
Allah bağıslasın evlatlarını canım benim
![]()
Hımmm memnum oldumm bonuscan valla isminde çok güzelmiş duygusallıkk ondan balık seniiiKiz ben yazmadimmi gece kahve fincanimda balik burcu ozellikleri yaziyo diye :)) yena diyodu ya duzgun takip etmiyosun beni diye :))
Adim tugba lakin farkindaysan kimse baga tugba demezkizim sana soyluyorum broken sen anla
![]()
Aleykum selam ablacım hayırlı yolculuklarr beypazarına da uğraa oraya bayılıyorum beee nSelamun aleyküm güzeller
Yoldayım
Asu şu anda sana el salıyorum gördünmü
Angaranin baglarida büklüm büklüm yolları
Hımmm memnum oldumm bonuscan valla isminde çok güzelmiş duygusallıkk ondan balık seniiikız ben sabahları tek göz kapalı ancak okuyorum
yaww valla atlıyorum demekki
![]()
Tebrikler cnaım başarıların devamını dilerim.Bayağı farkı var resimlerin arasında maşallahSelam kizlar daha önce buraya abone oldum fakat bildirim yapmak çok zor oluyor resmen telin şarjini site somuruyor o yüzden ben yarışmaya devam edemedim ama devlet hastanesinde bi diyetisyene gittim :) 129.0 kılo ile başladım beş ay once şimdiyse 112.8 kiloyum giden 16 kilo evet çok hızlı vermiyorum ama sağlıklıyım buraya bunu yazma amacım sabırlı olun asla pes etmeyin bi ayda 16 kılı falan verilmez lütfen sağlıksız diyetler yapmayın sabredin hedefim 66 kilo ulaşınca resimle beraber atacağım kendinizi sevin
Selamun aleyküm güzeller
Yoldayım
Enemmm hemenn ekmeğimi kapıpp geliyorummPattisli yumurta yapiyorum tereyaginin kokusu evi sardi gelde acma gozunu
Sagol canim bende memnun oldum :))
Teşekkürler ben daha doksanlar göremedim m a bu yarışmanın sayesinde gittim doktora süper kızlar evde netim olsa kesinlikle süper bi motivasyon ortamı kilo listeleri yüzde hesapları falan mükemmel lakin bilgisayar olmayınca elle olmuyor bi söz var çok gidiyor kendime sürekli onu söylüyorum HERSEYİ YİYEBİLİRSİN AMA HERSEYİ GİYEMEZSİN...Tebrikler cnaım başarıların devamını dilerim.Bayağı farkı var resimlerin arasında maşallah
Eki Görüntüle 1869888
Ne bicim kopurtuyon bonus ya :) @meyra__
Bizi unutanlardan biri daha aklima geldi kahveyle.
Fincanimi annem almisti kibristan. Balik burcu ozellikleri yaziyo![]()
Günaydın canım valla erkencisin maşallah geç uyumussunuz birde valla hayran kaldim sohbetinize ben erkenden pertim hep![]()
Kiz ben yazmadimmi gece kahve fincanimda balik burcu ozellikleri yaziyo diye :)) yena diyodu ya duzgun takip etmiyosun beni diye :))
Adim tugba lakin farkindaysan kimse baga tugba demezkizim sana soyluyorum broken sen anla
![]()
Selamun aleyküm güzeller
Yoldayım