Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA YENA valla sabahları ayılmakk çok zor valla ben evde böylee hayalet gibi geziyorum.Ama robot gibideyim hanii çay suyu koy el yüz yıksa kahvaltı hazırla vs vss açılış 7 oluyor tam manasıylaa geçen tişörtümün tersinin tersini giymişim uyku sersemi eşim gülüp duruyorr noldu dedim ters giymişssin görmedin mi diyorr.Ben burnumun ucunu görüyorum dedim.Bir baktım aynadaa kendimee tersinde tersini giymişim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Kiyamam kovadaşıma :)

naapalim emekci olmak zor.. Normalde haftaici temizlik yapiyorum eve gidince aksamlari. bu hafta hicbirsey yapmadim.. bugun eve gidince temizlige girisiriz. Yarin da ďeniz istiyoruz. Yorucu oluyor ama arada gitmek lazım..
özetle haftasonu da dinlenilmiyor..

Selam kizlar daha önce buraya abone oldum fakat bildirim yapmak çok zor oluyor resmen telin şarjini site somuruyor o yüzden ben yarışmaya devam edemedim ama devlet hastanesinde bi diyetisyene gittim :) 129.0 kılo ile başladım beş ay once şimdiyse 112.8 kiloyum giden 16 kilo evet çok hızlı vermiyorum ama sağlıklıyım buraya bunu yazma amacım sabırlı olun asla pes etmeyin bi ayda 16 kılı falan verilmez lütfen sağlıksız diyetler yapmayın sabredin hedefim 66 kilo ulaşınca resimle beraber atacağım kendinizi sevin

maşallah şimdiden çok fark eetmiş
inşallah hedefinize ulasirsiniz
darısı başımıza

Bonus Bonus ben burda bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir kemireyim sen orda
Pattisli tereyağli yimirta
oldumu ama bonus :KK12:

Kiyamam kovadaşıma :)

naapalim emekci olmak zor.. Normalde haftaici temizlik yapiyorum eve gidince aksamlari. bu hafta hicbirsey yapmadim.. bugun eve gidince temizlige girisiriz. Yarin da ďeniz istiyoruz. Yorucu oluyor ama arada gitmek lazım..
özetle haftasonu da dinlenilmiyor..
Canimm valla çalışan olunca insan kaç parçaya ayrilacagini sasiriyor.Hepp yorucu hep hi kosturmaaca bende bu kadar harekete nasıl kilo aliyordum önceden ona şaşırdım. Ama velakin homminigirtlak fazlaydii bendee şükür onu kesince de faydasini gördüm. Demekki sağlıklı beslenince gidiyor.Acliktan olunmeyecegini anladim.Sana şimdiden temizlikte kolay gelsin tatlım ohh yarinda deniz miss gibii iyi eğlenceler dilerim. Kiz dafi dafi abla Es es den miii görülmüş yaaa aşk bir kahveye beklerdim valla şahsen :(

Selamün aleyküm...

biraz okuyım dedim ne güzel muhabbet etmişsiniz bir önceki mesajıma ulaşamadım ve pes ettim...

yenacım kulakların çınlasın an itibariyle yeşilçay içiyorum büyük kupayla özlemişim ama sıcakta çekilmiyor yaww ve nedense yeşilçay içerken her daim aklıma geliyorsun..:cool:

bonuscum kahven harika görünüyor canım çekti akşama yapayımda kocamla içelim....bir zamanlar bi nilay vardı kahveci ballandıra ballandıra anlatırdı onun yüzünden alışmıştım kahve içmeye...he bide bence meyra bizi unutmadıda bıdıktan fırsat bulup gelemiyodur...bonuss çok merak ettim benim burcumu biliyomusun...:KK59:

yeşim ceyda memnun oldum kızlar bende zeynep beş yıldır burda olup çok güzel kilolar verip sonra başladığım yere geri dönmüş bulunmaktayım bu ara ufak bebişim olmasın sebebi ile çok sık gelemiyorum yani tabi diyet moduna giremeyişiminde etkisi var o ayrı...

Selamün aleyküm...

biraz okuyım dedim ne güzel muhabbet etmişsiniz bir önceki mesajıma ulaşamadım ve pes ettim...

yenacım kulakların çınlasın an itibariyle yeşilçay içiyorum büyük kupayla özlemişim ama sıcakta çekilmiyor yaww ve nedense yeşilçay içerken her daim aklıma geliyorsun..:cool:

bonuscum kahven harika görünüyor canım çekti akşama yapayımda kocamla içelim....bir zamanlar bi nilay vardı kahveci ballandıra ballandıra anlatırdı onun yüzünden alışmıştım kahve içmeye...he bide bence meyra bizi unutmadıda bıdıktan fırsat bulup gelemiyodur...bonuss çok merak ettim benim burcumu biliyomusun...:KK59:

yeşim ceyda memnun oldum kızlar bende zeynep beş yıldır burda olup çok güzel kilolar verip sonra başladığım yere geri dönmüş bulunmaktayım bu ara ufak bebişim olmasın sebebi ile çok sık gelemiyorum yani tabi diyet moduna giremeyişiminde etkisi var o ayrı...

:))) seni cılgın . Yeslicay i özleyen ve seven ilk türk diye kayitlara gececeksin :))

oglan naapiyo senin agrilar azalmıstir insallah..

:))) seni cılgın . Yeslicay i özleyen ve seven ilk türk diye kayitlara gececeksin :))

oglan naapiyo senin agrilar azalmıstir insallah..

:)) mümkündür...

oğlan napsın mızmızlıkta ablasını aratmıyo..sayesinde evi kendi haline bıraktım kendisinden başka bişeyle ilgilenmeye fırsat vermiyo...şuan bile onla uğraşıyorum bir yandan...ağrılarım daha iyi çok şükür ilaç kullandım bir süre hafifleyince bıraktım şuan sadece dayanamıcam ağrım olursa içiyorum...

sen nasılsın...paşa nasıl..berfinide ayrıca tebrik ederim...

y.o.l.c.u y.o.l.c.u zeynepcim cok memnun oldum canim bende yeni dahil oldum araniza 3 ay yaklaştim . İnşallah da Rabbim ömür verdigi surece sizlerleyim öyle kilo verip kacmicam herdaim sizleyim inşallah dahada ilerler dostlugumuz :KK200:

inş canım..çok takip edemiyorum ama gördüğüm kadarıyla çok başarılısın inş tez zamanda hedefine ulaşırsın...darısıda başıma...

:)) mümkündür...

oğlan napsın mızmızlıkta ablasını aratmıyo..sayesinde evi kendi haline bıraktım kendisinden başka bişeyle ilgilenmeye fırsat vermiyo...şuan bile onla uğraşıyorum bir yandan...ağrılarım daha iyi çok şükür ilaç kullandım bir süre hafifleyince bıraktım şuan sadece dayanamıcam ağrım olursa içiyorum...

sen nasılsın...paşa nasıl..berfinide ayrıca tebrik ederim...

Iyi onlar da ellerinden operler.. oglan bu ara ablasini kiskaniyor azicik.. son donem evde disarda her daim sinav konusu olunca : )
tuhaf tuhaf hareketler :)

Sevindim agrilarin azalmasina.

inş canım..çok takip edemiyorum ama gördüğüm kadarıyla çok başarılısın inş tez zamanda hedefine ulaşırsın...darısıda başıma...
İnşallah canımm sağolasın hep birlikte inşallah sen hayırlısıyla evladını büyütte ufaktan ufaktan yaparsın gene rejimini :))

Back
X