Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

keşke bende çalışsamda canım sıkılmasa okuyorum ama dersleri boşladım şu sıralar ders çalışmak istemiyorum bu kilolar benim psikolojimi bozdukaydirigubbakcemile2

Anam maaşallah karnabahar gibi çoğalıyoruz.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Birbirimize destek mi olalım? köstek mi?
Cevabı arkası yarın proğramında

merhaba arkadaşlar ben de katıldım aranızda 92 kilo olarak.bi kere en baştan söyleyim ben de istiyorum o tatlıdan soğutan iğrenç şeyden. çikolata hastasıyım zira ben de. sonracığımı da napıyorsunuz nasıl zayıflayacaz biz şimdi beraber. dedim ya yeni katıldım diye biraz bilgisizim.:)

selamlar
öglen yemeğim
haşlanmıs brokoli limonlu ve sıvıyağ gezdirdim üzerine ve pilav
fazla yedim sanırım yine :1no2:

destinamark ve tombili hoşgeldiniz arkadaşlar diyette başarılar ...

teşekkür ederim hepinize. ama herhalde hepinizin bir listesi var ben diyet listeleri bölümüne baktım kendime göre bişey bulamadım. hatta yazılanları okudukça canım çekti:) ben de azaltma diyetine karar verdim.yani ne yiyorsam her gün azcık azını yemeye karar verdim. bu yöntemle ne kadar hızlı ilerleyebilirim bilmiyorum ama.ve şekeri kesmeye karar verdim. çaya şeker yok. zaten kahve haftada 1 bile içmem.benim hedefim 5 li rakamları tekrar görebilmek. üniversite yıllarımda 56-57 idim. şimdi de en azından 59 olmak ama 5 rakamını görmek. gerçi artık 1 çocuğum var doğum yapınca eskisi gibi olamazsın diyorlar. ama ben deneyecem. önüme koyduğum süre de haziran başı. 5 ay yani ne dersiniz başarabilirmiyim?

merhaba arkadaşlar ben de katıldım aranızda 92 kilo olarak.bi kere en baştan söyleyim ben de istiyorum o tatlıdan soğutan iğrenç şeyden. çikolata hastasıyım zira ben de. sonracığımı da napıyorsunuz nasıl zayıflayacaz biz şimdi beraber. dedim ya yeni katıldım diye biraz bilgisizim.:)

hoşgeldin tombili aramızakaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Back
X