Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bugün akşam yemeğimi yazayım
bir kaseden 2 parmak eksik tarhana çorbası domates marul ve 2 yemek kaşığı yoğurt
40 dk yürüdüm
saat 8 gibi bir elma ve mandalina yiyecem bu akşamı inşallah çikolata yemeden kapatırım belki bir bardak yeşil çay23zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Kızlar bu mesajlar topiğin 200 lü sayfalarından alıntı öyle bakınıyodum eskilere seçilin mesajı hoşuma gitti nerden nereye gelmiş canım benim Şeniz

Diğeride eski listemiz bakın ben daha yeni girmiştim en sonda adım yazılı ve kilomda ...

Şimdi tartıda 88.5 çıkıyorum o zaman bu bana o kadar uzaktı ki...
hoşuma gidince sizede göstereyim dedim :utangac:
öhüüü öhüüüüü ağlamak istiyorummmm yaaaben 1. olmuşum o hafta şimdi ise halime bak gene 90 oldummm ayyy ya ben nası verecem geriiii bonus başka alıntı yapacak şey bulamadınmı zaten kilo alıyom diye bunalımdayımmm neyse hayırlısı inşallah doğuru gelirim eskisinden daha azimli olurum öpüyommm sziiiii tontişlerim
iyi akşamlar herkese yarın tartı günü hepimizin yüzü güler inşşşşşşşopuyorumnanaktan

inşallah hepinizzz çokça verirsniz:enbuyukkk:

ay ne güzel kaynatmışsınız valla takıldım yazacak çok şey var da yemeğimi yemem lazım:) biraz yoğun geçiyor. ama şunu diyeyim de siz de gaza gelin;

pantolonum düşüyodu yeni pantolon aldım hep gittiğim yerden. adam çok şaşırdı bir kaç kilo daha verirseniz size çeşitler artacak valla artık büyük beden getirmeye gerek kalmayacak dedi çok hoşuma gitti hakikaten boy aynasında kendime bakakaldım kızlar süper bi duygu. boyum 1.70 çok değil ama valla 80 bile olsam baya mutlu olucam gibi duruyor şu an:)))) allah herkese nasip etsin azmimizi artırsın..

haa bir de yenacığımın verdiği siteye bayıldım hemen kaydoldum sağol yena! ben böyle şey görmedim bi "peynir" yazmaya kalmadı bütün peynirler marka marka çıktı sonra yediklerimizi küsüratlı yazabiliyoruz, bu kadar ayrıntılısını görmemiştim daha önce. 0.25 poğaça yazdım da bugün:))

selam kızlar,
hiç vaktim yok menümü yazıp kaçıyorum
sabah görüşürüz...
2 tam buğ.ekm,2 peynir,domates,salatalık,çay
et şiş,1 ayran,salata
ara yok dışardaydım
akşama karnabahar,yoğurt,1 kk peynirde yiycem
ara:2 mandalina

Yarın kontrole gidiyorum sabahtan 1 kg eksik görünüyorum inşallah o eksik yağdan giden bir eksikliktir.

Yarın görücez artık :) citol ben gelmeden yapma listeyi lem kaydirigubbakcemile
söz sana nan
yapmıcam listeyi sen gelemdenn Şeniz
Kızlar bu mesajlar topiğin 200 lü sayfalarından alıntı öyle bakınıyodum eskilere seçilin mesajı hoşuma gitti nerden nereye gelmiş canım benim Şeniz

Diğeride eski listemiz bakın ben daha yeni girmiştim en sonda adım yazılı ve kilomda ...

Şimdi tartıda 88.5 çıkıyorum o zaman bu bana o kadar uzaktı ki...
hoşuma gidince sizede göstereyim dedim :utangac:

vayy onun gibi neler neler daha nann
tühh
bir arpaboyu yol alamadıgım gibi biedee gerilemişimmm

verdim kız linkii
listeyide pc me kopyaladım
araştırıyorum
yakıştırdıgım nici
hemen yazıyorumki unutmayım
listem bitti göndercem

Bugün ham yaptıklarım..:):)

Sabah:bir yumurta,kk peynir,4 zeytin,bir çay kaşığı bal,maydanoz,iki dilim kepek ekmek..

Ara:üç kuru kayısı..

Öğle:dumanı üstünde miss gibi acılı tarhana çorbası..:):) bir kase,bir dilim ekmek,karnabahar salatası.:):)
dün yarısıile yemeğini yapmıştım..

Akşam:yine tarhana bir dilim ekmek,bir köfte kadar tavuk..

Ara:Bir portakal+kahve+çay..:):)

bugün canım çok sıkkın arkadaşlar ya eşimi türkiyeye gönderdim ne yapcam ben 1 hafta onsuz canım yemek bile istemiyor:gitme:

Daha iyi işte yemek istememen..:))

Allah kavuştursun canım..

merhaba arkadaşlar ben de katıldım aranızda 92 kilo olarak.bi kere en baştan söyleyim ben de istiyorum o tatlıdan soğutan iğrenç şeyden. çikolata hastasıyım zira ben de. sonracığımı da napıyorsunuz nasıl zayıflayacaz biz şimdi beraber. dedim ya yeni katıldım diye biraz bilgisizim.:)

Hoşgeldin aramıza..

ay ne güzel kaynatmışsınız valla takıldım yazacak çok şey var da yemeğimi yemem lazım:) biraz yoğun geçiyor. ama şunu diyeyim de siz de gaza gelin;

pantolonum düşüyodu yeni pantolon aldım hep gittiğim yerden. adam çok şaşırdı bir kaç kilo daha verirseniz size çeşitler artacak valla artık büyük beden getirmeye gerek kalmayacak dedi çok hoşuma gitti hakikaten boy aynasında kendime bakakaldım kızlar süper bi duygu. boyum 1.70 çok değil ama valla 80 bile olsam baya mutlu olucam gibi duruyor şu an:)))) allah herkese nasip etsin azmimizi artırsın..

Nasıl mutlu olmuşsundur,senin adına sevindim..
kendi adıma dürüst olmak gerekirse çok kıskandım..:
:):)

haa bir de yenacığımın verdiği siteye bayıldım hemen kaydoldum sağol yena! ben böyle şey görmedim bi "peynir" yazmaya kalmadı bütün peynirler marka marka çıktı sonra yediklerimizi küsüratlı yazabiliyoruz, bu kadar ayrıntılısını görmemiştim daha önce. 0.25 poğaça yazdım da bugün:))

Diimii,çok ince ayrıntılar var..Acaip mutlu oldum orayı gördüğüme..:)
Süper bişey..

Son düzenleme:
citol nasıl yaptığını anlatda belki bende vakit bulursam,yazarım bişeyler..

Liste bayağı uzun..:))

yenacım kıskanılacak bir istikrar sağlayabilsem keşke ama işte bir gün veriyorum üç gün duruyorum:) yine de teşekkür ederim. ama sen sıkı döndün fark ettim bak çok iyi hissedeceksin verdikçe vereceksin belli oldu;)

nazım'ı da koymuşsun avatara. ben de winamptan bir şiirini dinleyeyim aklıma gelmişken.

"akıyordu su, gösterip aynasında söğüt ağaçlarını..."

iyi geceler herkese.

Son düzenleme:
yenacım kıskanılacak bir istikrar sağlayabilsem keşke ama işte bir gün veriyorum üç gün duruyorum:) yine de teşekkür ederim. ama sen sıkı döndün fark ettim bak çok iyi hissedeceksin verdikçe vereceksin belli oldu;)

nazım'ı da koymuşsun avatara. ben de winamptan bir şiirini dinleyeyim aklıma gelmişken.

"akıyordu su, gösterip aynasında söğüt ağaçlarını..."

iyi geceler herkese.

Saol canım ya,umarım bu sefer bırakmıycam..

Şu doksanları bir aşsam nasıl iyi hissedicem kendimi..

Günaydın kızlar,
hemen bildirim yapıp çıkacağım işim çok bugün.

79 kiloyum.900 gr daha gitmiş..:lepi:

inşallah herkes kilo vermiş olsun...sonra yine gireceğim..

günaydın hanımlar 89.400 gr geldim 1 kilo 100 gr gitmiş çok sevindim ya
hoşçakalın gününüz güzel geçmesi dileğiyle

Son düzenleme:
kızlar günaydın ben hala kaplunbağa hızıyla gidiyorum, bu hafta çok dikkat ettim ama sonuç 92.6 benim içtiğimi, koşturmalarımı başka bir tomtiş yapsa 1 kg verirdi herhalde...

Back
X