Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

citol kilom 92 şu anda ve ben haziran başına kadar 59 kilo olmak istiyorum becerebilirsem eğer. neden 60 değil de 59 dersen benim tartıda o 5 rakamını görmem lazım.yıllarca 56-57 iken şimdi bu kilodayım o yüzden en azından 59 olmak istiyorum. ve haklısın moral oldu bana ben o bisküvilerden kesin 6-7 yerdim ve bir de kahvaltı da reçeller gani. kayınvalidemle oturuyorum pek becerikllidir maşallah. o reçellerle de en az 2-3 dilim indirirdim mideye ben. bi de ne listesi bu ?

yurudsum bence çok güzel kilo vermişsin. verdiğin kilolar sana azim olarak geri dönsün inşallah. ben bu kadar emek verip kilo versem herhalde kıyamazdım emeklerime geri almaya.

citol kilom 92 şu anda ve ben haziran başına kadar 59 kilo olmak istiyorum becerebilirsem eğer. neden 60 değil de 59 dersen benim tartıda o 5 rakamını görmem lazım.yıllarca 56-57 iken şimdi bu kilodayım o yüzden en azından 59 olmak istiyorum. ve haklısın moral oldu bana ben o bisküvilerden kesin 6-7 yerdim ve bir de kahvaltı da reçeller gani. kayınvalidemle oturuyorum pek becerikllidir maşallah. o reçellerle de en az 2-3 dilim indirirdim mideye ben. bi de ne listesi bu ?

bak nerden kesersen kar iştee
2 yicemize 1 yesek yarı yarıya
bu yönden bakarsakk daha iyi olur aslında gibi:D
listeye gelince
her cuma tartılıyoruz
ve kilolarımızı bildiriyoruz
böylece bir önceki haftaya göre ne kadar yool almışız yada alamamışızz
görüyoruzz
bir nevi verdigimiz kiloları hep beraber kutluyoruz
pasta börekle deyil ama kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar. hepinizi tebrik ediyorum . inşallah devam eder kilo vermeleriniz. ben dün başladığım için bugün tartılmadım.ama haftaya inşallah ben de kilo verdim çok mutluyum diye yazarım buraya. ben akşam yediklerimi sayıyım olmazsa. bi de sabah yediklerimi. akşam malesef ben 8 de evde oluyorum.saat 6da işten çıkıyorum. oy üzden saat 8de 5 y.k. kadar pilav+ 1 kepçe kadar bamya z.yağlı (ben et yiyemiyorum da yemeklerde)+1 kase yoğurt buraya kadar güzel ama oğlumun bisküvilerinden de yatana kadar 4-5 tane bebe bisküvisi. o kötü oldu. bi de sabah5 te oğluşa süt için kalktım baktım gene ortada bisküvi kasesi sütü ısıtırken 1 tane yedim. çok mu ümitsiz durumdayım sizce? sabah yarım şekerli 1 çay. 1 dilim ekmek(normal) . 2 k.k. peynir. yarım k.k. helva. o kadar nasıl ? helvayla bisküviler olmamış demi?

tabikide sende kilo vericeksinn burdaki bütün çıtırlar kilo verdiğine göree sende buna dahilsin :):):) ben yazmakla yazmamak arasında gidip geldim ama umarım bana kızmazsın yazmaya karar verdim 5 yk pilav da bence yanlış olmuş hatta bisküviden daha yanlış gibi geldi bana pilav yerine 2 kepçe bamya yoğurt ve salata yapsaydınn senin için çok daha ii olurdu affına sığınarak fikrimi belirtmek istedim

sence dikkat edebilirsem haziran başına kadar hedefime ulaşabilir miyim?olumlu bişey duymaya o kadar ihtiyacım varki... şu anda hiç spor yapacak vaktim yok.ama maddi durumları biraz toparlayabilirsek işyerimin hemen karşısında güzel bir spor salonu var hergün en az 1 saat oraya kaçmayı düşünüyorum. o zaman daha da hızlanır herhalde kilo vermem dimi?

yaa süpersinizzzzzzzz siz kilo verdikçe ben burda acaip mutlu oluyorummmmm haftaya bende vermiş olayım lütfen allahımm o azmi bana ver :Saruboceq:

Günaydın güzeller.....Şeniz
Hayırlı cumalar.....
Bakıyorum da güzel kilolar verilmiş.Kilo veren herkesi kutluyorum;veremeyenleri yanıma çağırıyorum ki birbirimizi teselli edelim....:teselli::teselli::teselli:senağlamasenağlama

Bende tık yok.Kilom: 89,500 :oklava::oklava::oklava::oklava:

Eski Beyza nereye gitti kızlar ya kendimi toplayamıyorum.Uzun süren diyetin faturasımı bu yoksa.Allahım hepimize güç ver.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

secil00 cım kızmak ne demek burda bir birlik oluşturmaya çalışmıyormuyuz. sizlerin dediklerinizi önemsemiyor olsam neden yazıyım buraya. hepinizin dedikleri değerli benim için.hele hele senin gibi böyle güzel başarılar kazanmış birinin önerileri daha da önemli. şimdi ben tüm hamileliğim boyunca diyetisyene gittim. başlarda 3 aya kadar 5 kilo verdim. ve sonraları da çok az kilo aldım 8 kilo ile tamamladım hamileliğimi. o bana her öğün pilav veriyordu ve ben olmazsa azaltalım deyince hayır onlar senin enerjin.onları azaltırsak halin kalmaz demişti. 4 y.k. pilav vermişti o bana. yanında da 1 dilim ekmek sebze yemeği falan da var bu arada tabi. ben de ekmek yemediğim için 5 yk pilav yedim. ve yanlışlığı hiç aklıma gelmemişti. o belki de hamile olduğum için özellikli davranmıştı. haklısın galiba. onu da azar azar kısabilirim.

ben geldim kızlar sabah sabah hastaneyle uğraştım kızım hasta dr ye gittik soğuk algınlığı dedi ilaç verdi kullanın diye bende gitmişken iştahsızlığını söyledim yüzü çok beyaz kan tahlili istedi tam 3 tüp kan aldılar içim gitti ya bitanem nasıl ağladı:olmaz:

Günaydın güzeller.....Şeniz
Hayırlı cumalar.....
Bakıyorum da güzel kilolar verilmiş.Kilo veren herkesi kutluyorum;veremeyenleri yanıma çağırıyorum ki birbirimizi teselli edelim....:teselli::teselli::teselli:senağlamasenağlama

Bende tık yok.Kilom: 89,500 :oklava::oklava::oklava::oklava:

Eski Beyza nereye gitti kızlar ya kendimi toplayamıyorum.Uzun süren diyetin faturasımı bu yoksa.Allahım hepimize güç ver.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ablaaaaa o sopadan banada yollasana bende hak ediyorum :):):):) yalnızzz deilsinnnnn izindeyim :):):):)
secil00 cım kızmak ne demek burda bir birlik oluşturmaya çalışmıyormuyuz. sizlerin dediklerinizi önemsemiyor olsam neden yazıyım buraya. hepinizin dedikleri değerli benim için.hele hele senin gibi böyle güzel başarılar kazanmış birinin önerileri daha da önemli. şimdi ben tüm hamileliğim boyunca diyetisyene gittim. başlarda 3 aya kadar 5 kilo verdim. ve sonraları da çok az kilo aldım 8 kilo ile tamamladım hamileliğimi. o bana her öğün pilav veriyordu ve ben olmazsa azaltalım deyince hayır onlar senin enerjin.onları azaltırsak halin kalmaz demişti. 4 y.k. pilav vermişti o bana. yanında da 1 dilim ekmek sebze yemeği falan da var bu arada tabi. ben de ekmek yemediğim için 5 yk pilav yedim. ve yanlışlığı hiç aklıma gelmemişti. o belki de hamile olduğum için özellikli davranmıştı. haklısın galiba. onu da azar azar kısabilirim.
canım benim tşk ederim böyle düşündüğün için enerji her besinden alınıyor sebze tavuk gibi besinler sana daha faydalı tabi bu benim düşüncem pilav olursada erken saatte olmalı ve 2 yk geçmemeli hedefin hazirana 59 bide avantajlısın bebişin var doğum için alınan kilolar sonradan alınan kilo çabuk verilirmiş ama süt döneminde alınan kilo vermekte zorlanılırmış bunu böyle duymuştum yediklerimizi yazmaktaki amaç burda zaten bunun için önemli bu sabah yediklerimi ben yazamıyorum mesela hepiniz beni sopayla kovalarsınız :):):) şaka bi yana kardeşim gitti sabah onla güzel kahvaltı yaptık aileceeeo yüzden diyetteyim falan demedim akşama kadar geçiştiricemm artık :):):) bebişine allah uzun ömür versinnn darısı olmayanların başınaaa bideee benim :):):):)
ben geldim kızlar sabah sabah hastaneyle uğraştım kızım hasta dr ye gittik soğuk algınlığı dedi ilaç verdi kullanın diye bende gitmişken iştahsızlığını söyledim yüzü çok beyaz kan tahlili istedi tam 3 tüp kan aldılar içim gitti ya bitanem nasıl ağladı:olmaz:

tatlım çok çok geçmiş olsun acil şifalar

selam arkdaslar
benim kılo vermem durdu hep yaptıklarıı yapıyorum metabolızmam yavasladı sanırım anlamadım.89 dum iki hafta önce 88 de kaldım bır haftadır tık yok...
citol selam arkadasım nasılsın bıraz rahatladınmı sıkıntılarını umarım bıraz cözmüşsündür

öhüüü öhüüüüü ağlamak istiyorummmm yaaaben 1. olmuşum o hafta şimdi ise halime bak gene 90 oldummm ayyy ya ben nası verecem geriiii bonus başka alıntı yapacak şey bulamadınmı zaten kilo alıyom diye bunalımdayımmm neyse hayırlısı inşallah doğuru gelirim eskisinden daha azimli olurum öpüyommm sziiiii tontişlerim

Pişman ettin lem alıntı yaptığıma :çok üzgünüm: O zaman verbildiğine göre istediğin her zaman verebilrisin demektir.

Hem şu anda senin çok güzel bi durumun var kiloyu dert etme kendine datlum benim..Şeniz

Eğer dikat edersen normal oranda kilo alırsın biliyosun.

Anne olabilmek için 30-40 kg almaya razı olan o kadar insan var ki...Ne mutlu sana bu duyguyu 2. kez yaşıyosun...Sağ salim doğsun inşallah kuzum gerisini sonra düşünürüz...

fisunn ben şöyle bir şey duymuştum bilmem doğru bilmem yanlış uygulamak sana kalmış 2-3 gün nasıl yemek istiyorsan öyle ye.ondan sonar diyetine devam et kaldığın yerden böylece metabolizmanı şaşırtıyormuşsun ve eski hızına geri dönüyormuşsun. ama doğru mudur bilmem.

Back
X