Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

başka böyle kilo vermeye yardımcı olduğunu bildiğiniz şeyler varsa paylaşalım arkdaşlar ki gitsin bu yağlar üzerimizdenkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

heyyy ahalii geliyorum gidiyorum kimsecikler yok!
özledim sohbet etmeyi nerdesiniz??? :)
canımmm hoşgeldin kayıppp nerelerdesin sen:gitme::gitme:
selam herkeze nihayet netteki soruın giderildi ve kavuştum sizlere 15 gündür giremiyordum aklım hep buradaydı motivasyonum düştü inşallah bundan sonra ben bu arada 122.5 olmuştum şimdi yine hafta sonu kaçamakları ile 123 oldum sabah tartıda oda dünkü sabah kahvaltısını biraz kaçırdım okadar oda ekmek olarak bir büyük simit yedim ama nasıl metabolizma ise gitmiyor halbuki bebeğim ile uğraşmaktan bütün gün ayaktayım yatarken yatıyorum sadece çok huysuz kızım çünki ama o spor yerine geçmiyor işte inşallah geçmili okuyacağım ara ara

selam canım amann bırakma burayı burdan ayrılınca motivasyon falan kalmıyor :hulya:

günaydın kızlarrrrrropuyorumnanaktan
bu günki menümü yazayım hemen
sabah 2 bardak su bitkisel tablet+tiroid ilacı
kahvaltı
1 bardak yarım yağlı süt
1 galeta
ara
1 mandalina
yeşilçay
öğle
4 kaşık zeytinyağlı kereviz
yağsız tuzsuz bol limonlu salata(kıvırcık,maydanoz,tere,roka,kereviz sapı,kırmızı lahana)
ara
elma+galeta
akşam
yoğurtlu kereviz salatası
ara
1 bardak süt

Evli çiftin mangal keyfi

-Kadın gidip alışveriş yapar...
-Kadın salatayı ve tatlıyı hazırlar...
-Kadın etleri ve bunları kızartmak için gereken araç gereci hazırlar ve içeride televizyon seyreden adama “Hadi her şey hazır” diye seslenir...
-Adam etleri mangala dizer...
-Kadın içeri gidip sofrayı kurar...
-Kadın “Aaa... Ayol etler yanıyor” diye koşa koşa adamın yanına gelir...
-Adam yanmış eti çöpe atması için kadına verir ve suratı asılan kadına, “Tamam o zaman, beğenmiyosan buyur kendin yap” diye somurtur...
-Adam içeri gider ve tekrar televizyonun karşısına oturur...
-Kadın etleri kızartır, sofraya oturulur, afiyetle yemek yenir...
-Kadın sofrayı toplar, bulaşıkları yıkar...
-Adam, “Bak ne güzel değişik bir gün oldu di mi” der...
-Kadının surat ifadesini görünce “Aman beee... Zaten kadın milletine de yaranılır mı” diye homurdanıp yatmaya gider...:roflol::roflol::roflol: Alıntı

başka böyle kilo vermeye yardımcı olduğunu bildiğiniz şeyler varsa paylaşalım arkdaşlar ki gitsin bu yağlar üzerimizdenkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bak burda bır topık var dıyet bölümünde sandoloz sakızı elma sırkesı zayıflamada etkılı orayı bır ıncele bnde ıkı hafta oldu baslayalı etkısını gördum

bak burda bır topık var dıyet bölümünde sandoloz sakızı elma sırkesı zayıflamada etkılı orayı bır ıncele bnde ıkı hafta oldu baslayalı etkısını gördum

ben şu an kıbrıstayım arkadaşım burda doğal elma sirkesini ve sandaloz sakızını nerden bulcam bilmiyorum birde nasıl karışım yapılıp içiliyor zemuszemuszemuszemus

zayıflatıyomuş ama birde göğüs büyütüyomuş ben tohumlardan aldım sonra göğüs büyütme işini öğrenince bıraktım arkadaşım

Kızlar sakın keten tohumunu denemeyın...gögüs büyütmr işini bilmem ama zayıflatmadıgı kesın...keten tohumu sadece bagırsak florasında şişerek dıskılamayı kolaylaştırı kabızlıkta etkısı vardır ama yanetkısı keten tıhumu ıcındekı yaglar dırekt olarak göbek bölgenıze oturur..bızım topıkte bır keten tohumu yazıısı vardı onu bulun okuyun ...ıcındekı yag oranı cok buyuk

fisun okudum sandaloz sakızını deneyecem mutlaka. inşallah akşam bakıyım buralarda var mı aktar bilmiyorum da hemen başlıycam inşallah bi faydasını görürüm. sana da çok teşekkür ederim.

herkesee günaydınlarrrrrrrrrrrrrr

regli olduğum içinölüyom ağrıdan :(:(:( geçen sene bende sandoloz sakızı kullanmıştım ama çok iğrenç ağızda tuz gibi dağılıyo elma sirkesi ile yapmıştım önce sakızı bıraktım sonra sirkeyiii:):) sirkeyi zaten normalde de hiç sevmem ittire ittire içiyordummm

ben lahana suyunu hiç bırakmıyorummmm ve zayıflatıyormu evet bence zayıflatıyor benim vücudum ödeme çok müsaitt lahana suyu ödemi de tutmuyorrr ben size tavsiye ediyorummmm

günaydın bayanlar nasılsınız :)))
bu sabah kahvaltımı yapamadım ewde çok geç kalmısdım bitane açma yedim otobüsü beklerken :(

ay seçilcim maşallah sen sona yaklaşmışsın zaten artıksenin iin önemli olan kilonu koruyabilmek. daha vermeyi düşünüyormusun yeni hedeflerin olacak mı o kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin? benim de reglim çok ağrılı geçer. papatya çayını denedinmi benim sancılarıma iyi gelir de

günaydın capriice. ayyy nasıl canım çekti şimdi açmayı :olmaz: daha yeni başladım ben. ama arada kaçamak olabilir. bunların motivasyonunu bozmasına izin verme. öğlen akşam dikkat edersin.

ewed ögle yemegi saatim geldi zaten de karnım hiç aç deilb i yarım saat daha beklicem aç olmasamda yemem lazım 1 e kadar :) ciddi bi iş yapıozdimi sonucda hehe zamanı kaçırmamak lzım :D

ay seçilcim maşallah sen sona yaklaşmışsın zaten artıksenin iin önemli olan kilonu koruyabilmek. daha vermeyi düşünüyormusun yeni hedeflerin olacak mı o kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin? benim de reglim çok ağrılı geçer. papatya çayını denedinmi benim sancılarıma iyi gelir de

tatlımmmm 1 seneyi biraz aşkın süredeeee evet vermek istiyorum hedefim 25 marttaaa 69,9 u görebilmek amaa çok zor 4 aydırrr 3 kilo verebildimmm bi alıyom gene eski halime düşüyom daha 81 i göremedim :):):) bakalım ne olucakkk reglim normalde sancılı olmazdı ama son 3 aydırrr çok sancım ve kanmam oluyor :(:(:( bilmiyom ne etcemm akşama misafir gelicekkk evi temizleyip hazırlık yapıcam belki misafir olayım sık olmasa kilo olayına daha çok adapte olucammm spor yapamadım ne zamandır yaa:(:( dün annem memleketten geldi getirmiş köy ekmeği biz hamurlu derizzz bazıları bazlama der gelde yemeee gece yedim bideee:(:(:( offfffffff offffffffffffffff acil toparlanmam lazım amaaa nasıl :(:(:( bugün spor yaparım başlarım dedimmm hem regliyle karşılaştım hem misafirleee herhalde bu haftada tartıdan uzak durucam :(:(:(beni dövsenizee yaaaaaaaaaaaaa

Back
X