Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay zayıflamayı başarıyorum galiba sandaloz sakızı kullanıyorum ben çok yararlı yani bana öyle geliyor şimdilik cuma görüşeciz kilo efendilerlekaydirigubbakcemileŞeniz ölçülerimi de aldım bakalım ne olacak 57 yazdım ama 52ye kadar gidebilirim bu hız ve heyecanla
bi de hiç süt içemiyorum diye gece yatmadan yarım bardak y.y. süt içtim bunun bir zararı olur mu? bir bardak içsem olur mu? y.y. içtim ya tam yağsız mı içmeliyim acaba fikri olan var mı arkadaşlar?
bi de hiç süt içemiyorum diye gece yatmadan yarım bardak y.y. süt içtim bunun bir zararı olur mu? bir bardak içsem olur mu? y.y. içtim ya tam yağsız mı içmeliyim acaba fikri olan var mı arkadaşlar?
İç tabiki güzelim zarardan çok faydası olur. Banada doktorum verdi akşamları yatmadan önce süt içiyorum kayısı ceviz falan yiyorum bazen. Bazende eğer içebilirsem eğer kefir :dilcikar:
Yarım yağlıda süt sonuçta ne kadar yağdan kıssak o kadar iyi diye düşünüyoruz hep ama bana doktor lıght ürün hiç vermedi ekmek bile. Benim verdiğim ölçüyü geçme istediğin peyniri falan yiyebilirsin dedi çok tuzlu olmamak şartıyla.
Günaydın ya da eyi günler bu arada a.s. Bir boşluk bir durgunluk var sankim topicte :çok üzgünüm: Bırakmayın ipin ucunu nolur yaa :çok üzgünüm: citol sana sataşmadan kilo vermemin bi anlamı kalmıyo nan mafoldumben Keşke biraz yakın olsaydık...hoş yakın olanlarlada görüşemedim ya neyse mirmirmirmir
benim belirlediğim bir hedef zaman yok canım kilom 90 spor olarak hergün olmasada haftanın 4 günü hızlı gezmeye gidiyorum yürüyüş sayılır herhaldeopuyorumnanaktan step var evde tvist and step diyolar ya tek step benimki kalbimi zorlamadan ona biniyorum kemerim var pelimed sağlık e zayıflama kemeri galiba adı bide taş sandalozm var ama bişey sorcam belki aranızda bilenler vardır sandaloz şekeri tetiklermi ağzım çok kuruyor sürekli su içmek istiyorum ki zaten çok su içen biriyim midem bulanıyor bazen su içmekten ama evde ölçüm cihazlarında birşey çıkmıyordu ama diyorum bide doktora gideyimde bileyim şeker varmı bende ki inş. yoktur tatlıya dayanamam diyatinide yapamam:sinifsinif: senağlama
ben de çok su içen biriyim ve tatlıya dayanamam. hani bazıları derler ya azıcık tatlı yiyince ayy beni kesti diye beni öyle bir-2 baklava kesmez ben bir tepsi bile yiyebilirim şekerinden rahatsız olmadan. bana da sende şeker olabilir dedilerdi. baktırmıştım hatta hamileliğimde de bakılmıştı ama çıkmadı ben de. aklında kalmasın sen de bir baktır istersen.
bu sandaloz sakızına ben de başlamak istiyorum arkadaşlar fiyatı nedir biliyor musunuz? pazar günü alıcam mecburen buralarda aktar yok
selam tombli ben kullanıyorum kilosu 50-60 arası degısıyor ama zaten 100 gr alsan yetıyor...ben bıde blenderdan geırdım sabahları bır kasık alıyorum arkasından hemen elma sirkeli suyu dıkıp içiyorum...
ben de zaten senden duymuştum ya canım onun etkisi ne oluyor senin diyetine? 100 gramı ne kadar gidiyor? sakız diyor ya hani böyle tablet şeklinde mi oluyor?