Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mide 88
bel 90
göbek 100
kalça 114
basen 109
üst bacak 67
görülüyorkiiii üstten aiağı doğru kalınlaşıyomuşum :kedi:

nann sen istersinde ben yapmammıı
ama taaaa 110 kiloyu örda görmek ve herkese göstermek istemiyorum nann
napıcazz

Bende 90 rakamını görmek istemiyodum nan :mymeka: yap çizelge çabuk bak bu ölçü işi eyi gaz oldu bize ölçülerime baktımda aynı bidon gibiyim la -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Oha len ohaa o ne öyle Edward citol :mymeka: Edward Bella dan vazgeçerse bu dünyada bi bana bakar :roflol: gel vampirim gel :jeyyar: gel kart koyunun kollarına gel -tatlicadiarzu-

Hanım hanımmm kendine gel -tatlicadiarzu- bu nasıl imza len sadece belden aşağıya çalışmışlar

Hanım hanımmm kendine gel -tatlicadiarzu- bu nasıl imza len sadece belden aşağıya çalışmışlar

:1rolleyes::roflol::roflol:
aklıma nelerr geldii
klavyemin ucundaa
ama yazamıyorumm
yazamıyorumm
anla senn hahahahaehehehehe huhuhuhuuh ehuu ehuu ihi ihi

Edward%citol, hahaha çok iyi..Allah mesut etsin..:))

Çızelgene bende çok sevindim cidden..

Dün yediklerim.Sabah iki dilim ekmek.iki peynir,4 zeytin,bir ısırımlık reçel..:)

Ara,yarım muz

Öğle,sebze çorba bir kase,beş adet lahana sarma

Akşam,bir bardak süt,elma,portakal

Ya rebbi sen bu masum vampirin namusunu bu karıdan koruuu aminn :Saruboceq:

Al nan ölçülerimi yaz bi yere şakkıdı

Mide.........93
Bel..........100
Göbüş.....113
Kalça........114 ( bunların ikisi niye aynı çıktı ya :roflol: basenleri göbek diyemi ölçtüm ecaba)
Üst bacak .......68

Bide citol sana özel olarak kafamı ölçtüm :roflol: hani bebeklerin ölçerler ya baş çevresi:roflol: 20 cm falan çıkar diyodum 56 çıktı nan tam bi küp kafaymışım :roflol:

Çok sevindim...

:1shok: eyvah naptım ben klava: ah kafa ah. bi de iyi oluyor tatlı isteğimi kesiyor falan diyordum ya keser tabi o kadar kalori

Çikolatadan iyidir ama..Ara öğün olarak arada içebilirsin..

yağmurgözlüye katılıyorum,herşeyi kararınca yemek lazım..

Ama yiyemediğimiz için böyleyiz ya zaten..:))

Kesinlikle regl olamadığın içindir..Birde emzirdiğin içinde tatlı isteğin oluyordur..

bende öyleydi çünkü..

Bence emiyorsa emzir..Çünkü ona en faydalı besin..

Ben 19 ay emzirdim ve çok özlüyorum emzirmeyi..:)

Canım benim,seninde herşey gönlünce olur umarım..

Dört gözle aramıza dönmeni bekliyoruz..

Geçmiş olsun name'ye..

Patates ve havuç'u sınırlı tüketmek gerekiyor..

Aşksız yaşanmaz diimi..Bende eşimle yeniden aynı aşk ve tutkuyu yaşamak istiyorum..

Maalesef yıllar heyecanı alıp götürüyor..

Bende 90 rakamını görmek istemiyodum nan :mymeka: yap çizelge çabuk bak bu ölçü işi eyi gaz oldu bize ölçülerime baktımda aynı bidon gibiyim la -tatlicadiarzu-

Bende kütük gibiyim..:roflol:

Şöyle dümdüz,hiç bir oyuntu yok..
:roflol:

sen kafasınaa kapşonu geçirmiş bir resmi var
sen ona dikkatli bak bi :roflol:
neler görcen söle sonra hahahahah

Püüüü sana sapık karı -tatlicadiarzu- nolmuş alt tarafı accuk boxerı kaymış cocuğun :jeyyar: kapşonu düzeltirkene orayı fark etmemiş laelaelaelaelae

slmkızlar ben geldim sabahtan beri hazırlıklar yapıyom kocacığıma geliyo kavuşuyom sonunda
ölçülerimi yazayım
bel 91
göbek 102
kalça 112
üst baldır 65 acaba 90 60 90 görebilirmiyizki:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bir Banu Alkan'ı bilirim 90-60-90 üstüne kimseyi tanımam..
:roflol::roflol:

kızlar nerelerdesiniz ya bugün nasıl hakimolcam ben kendime günlerdir tam dürüst birşey sürmedim ağzıma tartımıda bugün eşim getircek bir sürüde yemekler yaptım kocişime ilk önce tartılırım sonra ona göre yerim yemeğimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…