hayır canım benim doktorum yeşil zeytin öneriyor önemli olan tuz oranı tuzu az olanını alırsan yağ koymadan yiyebilirsin tabiki günde 5 taneyi aşmamak şartıyla çünki 5 tane zeytinde vucudun 1 günlük yağ ihtiyacını karşılayacak kadar yağ varmış :1shok::1shok::1shok:
alemsin :roflol::roflol::roflol:benim neden kilo veremediğim şimdi anlaşılıyor. ben 10-15 tane yiyorum en azından günde. yani bu hesapla 1 günde 3 günlük yağ ihtiyacımı karşılıyorum. işte benim bu küçük ayrıntıları öğrenmem gerekiyor yoksa boşa kürek çekerim. ne kadar az yersem yiyim sırf yediğim zeytin dünyalara bedelmiş kafamçokkarıştı
yagmurgözlü masallah cok tatliii .. allah ona uzuun ömürler versin .. anali babali büyütsün
benim neden kilo veremediğim şimdi anlaşılıyor. ben 10-15 tane yiyorum en azından günde. yani bu hesapla 1 günde 3 günlük yağ ihtiyacımı karşılıyorum. işte benim bu küçük ayrıntıları öğrenmem gerekiyor yoksa boşa kürek çekerim. ne kadar az yersem yiyim sırf yediğim zeytin dünyalara bedelmiş kafamçokkarıştı
:roflol: dünyalaramı bedelmiş
ya bak bende ilk diyete başladıgımda
her ara ögünde 3-4 zeytin yiyodum
sabah
öglenden önceki arada
öglenden sonraki arada
ama genede kilo veriyodum
kızlar sizden ricam var
kilolarınızı bildirirkenn ölcülerinizide alın
bundan sonrada her ayın 1 de ölçülerimi verelim
bakalımm ne olmuşş ne bitmiş
onada bir liste hazırlıcam
bir de grafik gibi bişey yapıcam her ay
cimcime yardıya hani
aaaaa ben utanırımm yaalmaz: lmaz: :kedi: veremem ölçülerimi ne uatanç verici:kedi: ben katılmasam olurmu :dance: aaaayyy ne yapcaz ya kesin dopru ölçü vercez demi:roflol::roflol::roflol::roflol: öldüm gülmekten dediğime bak kimi kandırıyorsun hadi yürü bakalım ne çıkacak sonuçkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile uuufffff benim gibi utanan varmı ya ben nasıl söylücem o yüksek rakamlarısenağlamasenağlamasenağlama
citol ölçüde verecekmişiz az önce gördüm hemen yazıoyorum
üst baldır 72cm
göbüş 119cm
bel 101 cm
göğüs altı 99cm allahtan sabah ölçmüştüm:))
günaydın ..bu gün için ilk kilo bildirimi utanarak benden 92.5 gitmiyor yapıştılar bana ben de inadım az az da olsa bu kiloları göndericemm..
yeni yıl hepimiz içim sağlıklı huzurlu, mutlu sorunsuz geçer inşallah ..HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN :)))))
Bel:127
Kalça:124
Bacak:74
Mide:100
Oran:&1.02-%0.85=--&0.17
kiloyu cuma yazıyoruz tabi ama şimdiden yazim dedim sonra elim ermez yazmaya belkimafoldumben herhalde benim kadar çok olan yoktur ama diyorum size 48e zor giriyorum ee tabi u ölçülerle yakında battal beden giyeceğim allllllllllah korusun kaydirigubbakcemile2akannehirakannehirakannehirakannehirkaydirigubbakcemile
kızlarr yaaa ben ipin ucunu kacırmaya basladımm ya bıseyler deyın bana adet olmuyom ondanmı 2 ay oldu yasekerım dusuyor sanırım canım tatlı ıstıyor habıre de acıkıyorum noldu bana yaa (((((((
ay ben bu pis bogazımdan nasıl kurtulucamm((((((((((
geldik bakalım kim var kim yok zemuszemus
nasılsınız bayanlar??? hayat nasıl gidiyor??
2 gündür evimden, pc ve internetimden, tartımdan, elma sirkemden uzağım ve pazara kadar sürecek bu. sandalozu aldım yanıma ama... sirkesiz içmedim... spor da yapamıyorum... ama geziyorum bol bol ve yemeklerde çokca salata yiyorum... ölçülerimi ve kilomu pazartesi yazabileceğim.... değişmedi farz eddelim bu hafta
ama diyetten de vaz geçmeyelim di mi ama???
hepinize kolay gelsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?