Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 69 çıktım. hassas terazi olmadığı için böyle çıkıyo belki 69 dan fazladır bilemiyorum. Takıl kafana göre citol yaz bişeler
KK Pro Üyecitol, ambrosia2007+, Bonus+, cherry_pie, cicade, mavilim85, namem+, Nur1835, YURDUSUM+
hayatım ilk onda tartılıp 70 geldiysen
şimdide aynı tartıda 69 geliyosan dogrudur
yanlış bir tartıda bile tartılsan sonuçta aradaki fark senin verdigin kilodurr 69 olarak geçiyorumm
iyi giriş yaptın :lepi:
Pro sun diye ne kıskandırıyon. Hem kürk heç te yakışmamış:dilcikar::dilcikar:
bir takılayım dedim mesaj bile yanlış çıktı :)))
aynı şeyden bahsetmek istedim ama olmadı mesaj eksik çıktı sildim bende KK bana gıcıklık yaptı :))heheheh valla fark etmedim kopyala yapışttır yaptım sadece bayanssulusmile
neyi yaptımmı kızz anlamadım ama
alıntın degişti birdenn akannehir
aynı şeyden bahsetmek istedim ama olmadı mesaj eksik çıktı sildim bende KK bana gıcıklık yaptı :))
sana inat ben de PRO olcem ama parama kıyamıyorum :roflol: :roflol: :roflol:
hakkaten net laışmış insanlar olarkgünaydın çıtır hatunlaropuyorumnanaktanzemuszemus
yani çıtır olacaz işte herkezide çatlatacağızkaydirigubbakcemile5
kaç gündür size ulaşamadım aklım sizlerdeydi hep 2 gündür internete girilmiyor neler yaptık olmadı akşam telekom görevlisi geldi eşimin arkadaşı evde sorun bulamadı hatlarda sorun gidip düzelteyim dedi ve tel açtı dün başkasının netini keseceğime yalnışlıkla seninkini kesm,işim dedialsanaalsanasmile vuracaktım adamı vallahi bende kudurdum iki gündür kkya giremiyorum diye:enbuyukkk:
bu hafta regl olduğumdan vede hergün bebek gezmelerine gittiğimden dolayı gide
en 800 gr
yani 129 ile sizlerle tanıştım
geçen hafta 121.300
bugün 120.5
sabak kahvaltım 1 bardak süt 2 dilim üzeri peynirli kızarmış ekmek ızgarada
1 domates
bu kadar derin oldugunu bilmesedeeuleyn başlayacağım senin edine büdüne... ben senin kocanın yerinde olsam kafanı kırardım :roflol:
kız bu arada senin herifin bu sevdadan haberi var mı??? delikafadulden
1.6 görünüyo bende :hulya:günaydııııınnnnnn
geçen cuma tam 93 kiloydum. 3 hafta diyet hayatımda pek de bir şey değiştirmemişti. ama diyete devam. spora devam ve bol su içme ile.......
bu sabah.....................
:lepi: 91,3 kiloyummmmmm :lepi:
1 haftada 1 kilo 700 gram süppeeerrrrrrr.......
haydi kızlar devammmmmm
günaydınlarrrrrrrrrrrr oldu sonundaaa olduuuuuuuuuuuuuuuuu nurtopu gibi kilo gitti sositososito yaz çitolümm 82,1 sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 380 dak egzersizzz :):):)